Regisztráció Elfelejtett jelszó

Magyarország

Én úgy mondanám,minden k…

#834538 Boby. Előzmény: #834537

Én úgy mondanám,minden képen a jövőbe tekint! Úgyhogy úgy tűnik, még mindig van egy kicsit jobbra.:-)

G Fodor meg úgy néz ki, …

#834534 Boby. Előzmény: #834533

G Fodor meg úgy néz ki, mint egy gonosz kobold.Azért csatát ezekkel sem lehetne nyerni.....,max. sakkban.


Orbán sem az a kimondott…

#834533 Boby. Előzmény: #834529

Orbán sem az a kimondottan atletikus termet.Tóni meg régen olyan volt, mint egy jóllakott óvodás......,ettől függetlenül elég magasra jutottak.

"de a "B...szátok meg Jé…

#834531 Boby. Előzmény: #834523

"de a "B...szátok meg Jézust ststb" szinte őszirózsás,pestibelvárosicsatakiáltások azért megérdemelnének egy-két szegedi betyárt a pofába sarkantyústól.

olyan érzésem van,hogy ez már nem a tulorárol szol igy."

Nyilván, ez már tényleg nem csak a túlóráról szól, de nem a b@sszátok meg Jézust felkiáltások miatt van ez így.Ilyen és ehhez hasonló, más vallási és politikai nézeteket vallókat sértő kifejezések, szinte minden tömegmegmozduláson elhangzanak,hovatartozástól függetlenül.

itt a momentumos társasá…

#834529 Sumér harcos Előzmény: #834516

itt a momentumos társaság,szinte rendőrőrs- roham előtt mittomén milyen Annáért. imádják a füstbombát.

Egyik portál ugy nyilatkozott erről a képről,hogy a "testnevelésből felmentettek gyülekezete" hát látványügyileg, külcsin szempontbol kb.

mint ahogyan Kossuth is …

#834523 Sumér harcos Előzmény: #834521

mint ahogyan Kossuth is átbaxta Rózsa Sándort..

mint ahogyan Tótprónai Blatniczai Prónay Pált is átbaxta Horthy Lajtabánságostol.

nem is kérdés, békeidőben kinosak a szélsőségek.

de a "B...szátok meg Jézust ststb" szinte őszirózsás,pestibelvárosicsatakiáltások azért megérdemelnének egy-két szegedi betyárt a pofába sarkantyústól.

olyan érzésem van,hogy ez már nem a tulorárol szol igy.

https://444.hu/2018/12/1…

#834521 Boby.

https://444.hu/2018/12/15/volner-janos-az-echo-tv-...

"„Ha azt látjuk, hogy a Szent Korona veszélybe kerül, vagy azt látjuk, hogy ez a baloldali csürhe valamilyen komolyabb eredményt ér el, akkor be fogom riadóztatni a Betyársereget. Ki fogunk menni 300 emberrel a Kossuth térre a rendfenntartóknak segíteni a rendteremtésben. Ezt 5 perc alatt meg tudjuk oldani ezekkel a képzett emberekkel.”

Úgy látom, a betyárok lesznek a magyar SA! Nem tudom, Volner milyen szerepet tölt be a betyárok között - albetyár, főbetyár, esetleg miskakancsó -,de azért emlékeztetném az SA társalapítójának szomorú sorsára,akit Hitler, dolga végeztével eltakarított az útból.Egy ilyen pályafutásra, a kerály alkalmi szövetségeseinek is jó esélye van.Emlékezzünk csak Józsi bácsira, vagy Ibolyára, de akár simicskát is említhetnénk.

Gajdics Ottó,kis betekin…

#834517 Boby.

Gajdics Ottó,kis betekintést enged a jővőbe.Igaz, hogy ez már Kínában is a múlt,de azért Magyarországon miért ne lehetne ez a jövő?!

"Legendák keringenek a hazánkban dolgozó kínaiakról, akik a napi 10-12 óra munka után felkucorodnak a hokedlira, hogy tanuljanak valami hasznosat, amivel előbbre vihetik sorsukat.

Azért választják a kényelmetlen testtartást, hogy amennyiben a fáradságtól elaludnának, lehuppanva a földre azonnal felébredjenek. Reggel pedig indulnak újra dolgozni. Arról a tábláról jutott ez eszembe, amit az egyik tüntető lóbált a balliberális kútmérgezők szakszervezetinek álcázott tüntetésén, és az volt ráfirkálva: Túlórázzon az anyád!"

https://magyaridok.hu/ahelyzet/a-tulora-3758513/

Persze arról lehet vitat…

#834516 Kiss Zoltán Előzmény: #834514

Persze arról lehet vitatkozni, hogy ez a túlóraszám növelés jó vagy nem! Sajnos tudjuk, hogy a multi azt tesz amit akar, ha valaki nem vállalja a 400 órát, akkor lapát! De az ellenzéknek most itt volt a lehetőség! Amit megint elcsesztek. Nekem a legjobban az "tetszett" amikor a Fekete György a "Pillanat" elnöke lázasan ecsetelte, hogy azért vágnak a rendőrökhöz füstbombákat, mert ez hangulatosabbá teszi a tüntetést! Szó szerint!Na most a vidéki, falusi átlag ember / választó is egyben / ezt, nézi és hallja, joggal azt mondja, buliba menj valami Budapesti kocsmába te hülye bal----asz! Már bocsánat!

Szépen együtt kapirgált …

#834514 walex

Szépen együtt kapirgált tegnap este a ballibzsobbik a trágyadombon.

Ekkora tetveket, hogy még a rászorulók szánkóit is megrongálta ez a legalja csürhe, menjenek az anyjukba. Ezek nem a túlóra miatt voltak kint, balhé kellett volna, de az emberek nem akartak ehhez a legalja szinthez asszisztálni, ezért nem sokan mentek ki.

Írtam már, a narancs leváltásához ezt a semmitérő, hiteltelen, legalja sz*r megélhetési ellenzéket kell leváltani. Eddig annyit lehetett látni tőlük, hogy OV menjen.

Ki jönne helyette? Ők? Isten ments! Inkább maradjon OV még. Még ez a verzió is jobb, mint ez a csürhe.

Komoly seregeket mozgósí…

#834512 banyaiz Előzmény: #834506

Komoly seregeket mozgósítanak a politikusok. Az egyik 2000 embert a másik 300-al dobálózik.

Van egy Timur és csapata , és Gyermekrablás a Palánk utcában hangulata ennek a számháborúnak. :)

Azt nem értem hol vannak az ügyből a szakszervezetek. Eleve az úgynevezett baloldali pártok szakszervezeti kapcsolatokkal nem is rendelkeznek? Mert kicsit izgalmasabb lenne ez a tüntetés ha megbénítanák egy egy gyár termelését, vagy a tömegközlekedést bkv, máv , helyi volánok kezdésnek. Ahhoz csatlakozna sorban a többi a repülőtértől az egyetemig, és helyi asztalosműhelyig.

De ha nem is ilyen radikális módon de semmi mondanivalójuk a szakszervezeteknek ebben a túlóra témában? Ezek is úgynevezett szakszervezetek, úgynevezett vezetőkkel? Mert ha egy ilyen ügyben nincs mondanivalójuk akkor miben van ? Vagy akkor minek vannak egyáltalán ha egy ilyen egyeztetés nélküli módosításhoz nincs hozzáfűznivalójuk.

Nem értem az ellenzék stratégiáját ebben a témában se. Ha nem tudnak valódi erőt mozgósítani akkor miért mennek el ebbe sípolás, szirénázás, utcán vonulás irányba? Ennek akkor lenne értelme ha a munkásosztály forradalmi hangulatban van és kész bezárni a gyárat holnap amikor megérkezik a jelszó. Ezt előzetesen felmérték van egy ilyen forradalmi hangulat és a szakszervezetek már tűkön ülnök mikor kezdődik végre a tiltakozás.

Enélkül belekezdeni ilyen utcai tiltakozásba ebben a témában értelmetlennek tűnik. Megint Orbán malmára hajtják a vizet az úgynevezett jobboldali politikus malmára. :) Karácsony előtti időpontban viszi át ezt a törvényt ezzel ki is húzta az egész tüntetés alól a talajt. Újév után 1 nappal aztán rákezdhet kedvenc témájára a gonosz migrántok műfajra. 3 migránt szilveszterkor elérte a kerítés térségét világvége :) Autóban szólt a rádió és fél óránként a családok támogatása konzultáció reklám ment, Petőfin. Konzultáció van megint, nem tudtam mi hiányzik. :) Szürreális valahol ez az egész.

51fő előállitott22fő elj…

#834506 Sumér harcos

51fő előállitott

22fő eljárás

11fő büntetett előéletu

2fő külföldi,ezek mit kerestek füstbonbákkal itt?egy német egy belga,ezeknek mi volt a bajuk,remélem nem tozsdenyul volt.:)

Volner János is megmondja:

"És most jól nyissátok ki a fületeket, balliberális „barátaink”: aki a Szent Koronát meg akarja gyalázni, az minket bánt. Aki a Parlamentet megrongálja, az nekünk okoz kárt. Szerencsére az egyenruhások profin és végtelen türelemmel kezelik a helyzetet. De ha egyszer úgy látjuk, hogy nem lesznek elegen, vagy egyszerűen csak veszélyben érezzük a Szent Koronát, kihívom a Kossuth térre a Betyársereg 300 jól képzett emberét és magunk teszünk rendet.”

http://mandiner.hu/cikk/20181214_volner_janos_mife...