Regisztráció Elfelejtett jelszó

Mészáros részvények

Andy után

#837513 prfecó Előzmény: #837512

persze ezért jár már sofőrrel a páncélozott Mercedessel a saját vezetésű Jeep helyett

Andy után

#837512 Bendeguz Előzmény: #837510

Lörke még fiatal és sok pénzzel egy egészségtelen embert is sokáig életben lehet tartani. No fear!

Andy után

#837510 prfecó

Hmmm a hosszan tartó betegség ugye azt jelenti az előző héten mindennap keményen dolgozott , szivarozott és ivott , valamint a Nobu-ban megjelent.

Est - Média azonnal limittel esik.

Képzeljük el , mi történne , ha LöLö- vel is véletlenül történne valami??? Konsum - Opus - Forever etc , etc

lölö a leggazdagabb

#837416 prfecó Előzmény: #835475

Kurvára kíváncsi vagyok a hivatalosan bejelentett 1 db ( Korányi G Tamás)részvénytulajdonos és Adám bejelentése után mikor esik le a Plotinus már nem az a korrekt részvény és nem véletlenül huzták fel 6k ről 44 k erejéig.


Zsiday forogna a sírjában( de még él ) és keresett egy tök üres cégen cca 2,5 milliárdot és hát van az a pénz

húzzák a 4kocát :)

#837105 Koffein

ahogy elnézem app, 4ig, op -ba jelentős a forgalom, már csak a konz, cig és tak-ot kell megtépni/beadni, hogy 100milla feletti forgalmak jöjjenek :-P

lölö a leggazdagabb

#835475 banyaiz Előzmény: #835435

Azért ez nem a Bill Gates féle Microsoft részvénycsomag mint érték. :)

Nagyvonalú ez a Forbes listás magyar első hely vsz.

Nemzetközi roadshow , és fúzió célja leginkább az MSCI-be kerülés szerintem. Olyan állapotba hozni oda bejusson . Akkor aztán jönnek az alapok. Elég komoly feltételeknek kell megfelelni nem egy bux index. Nem ismerem annyira részletesen a feltételeket meg tudjam ítélni mennyire reális gyorsan oda bekerüljön. A kapitalizációt is vszínű növelni kell , de főleg a közkézre vetített kapitalizációban kell néhány lépés és vszínű ezt céloznák. Baráti kezek világából a piacibb viszonyok közé nagy lépés. Persze amilyen spéci ez a cég még sokáig el lehet játszadozni azzal kontroll alatt van az egész árfolyammozgás közkezestől mindenestől. :)

Utóbbi években a Richter kikerült egyszer rövid időre és a Matávnál is rezgett a léc. Vagy rezeg folyamatosan. Szóval azért ahhoz fel kell kötni a gatyát oda be tudjon kerülni és ott tudjon maradni.

tökebefektetés

#835450 prfecó Előzmény: #835426

szvsz a road show egyik furcsa állomása Tallinn. Persze ottan a nagy haver ( Putyin cégei ) csináltak már közel 300 milliárd dollár tisztára mosását. Abból telik Opus-Konsum NyRt szaros tőkebefektetésére és nagy - nagy nemzetközi lufifujásra

lölö a leggazdagabb

#835435 prfecó

lölö a leggazdagabb magyar , egy év alatt egyszerű gázszerelő polgármesterből


jövöre már KKE leggazdagabbja lesz?

két év múlva egész Európa leggazdagabbja ?

mondjuk Forbes erősen túldomesztikálja az Opus - Konsum csoportot , mert annak tényleges árfolyamát oda teszik , ahová akarják , de profit termelése minimális

Történelmi eseménysorozat

#835426 banyaiz Előzmény: #835383

A fúzió részletei önmagában egy érdekes történet. Mennyire gálánsan számol el a Konzum részvényesekkel mint kérdés.

Ha gálánsan akkor a fuzionált cég lehetőségeit csökkenti. Ha megszívatja őket akkor viszont a sztori első olyan lépése amikor a kisrészvényesek szopóágra kerültek.

A fúzió utáni állapota a cégnek hány darab részvénnyel és milyen árfolyamon indulnak neki a nagy nemzetközi akciónak. Nagyon nem mindegy és ez összefügg a Konzum részvényesekkel való elszámolással.

Ezek a kérdések még totál homály és már nemzetközileg akarja elsütni , nem előzte meg a kocsi a lovat egy kicsit? :) Nem tudom mire ez a nagy sietség ezzel a nemzetközi kibocsátással. Fúzió után legalább 1 lezárt teljes gazdasági év számaival nem lenne logikusabb? Miért kell ezt ennyire erőltetett menetben csinálni ez furcsa egy kicsit. De végül is olyasmit ami nem furcsa ebben a sztoriban nehezebb találni mint olyat ami furcsa. :)

Történelmi eseménysorozat

#835419 banyaiz Előzmény: #835383

Erre kíváncsi leszek. Olyan szempontból a méret fontossága logikus, ha bekerül nagy indexekbe akkor indexkövetők vesznek belőle, elméletileg automatikusan.

Viszont ezekkel az árfolyamokkal és ezzel a mögöttes tartalommal nagyon karcsúnak tűnik 2019-20-as előrejelzésre 45 mrd-os nagyságrendű ebitda . A 250 mrd Ft-os saját tőke elemzése is megérne egy misét. Mondjuk vsz minimum osszuk el 2-vel de inkább 3 -al . Az adósságszolgálati része is elég érdekesnek tűnik nem véletlen EBITDA emlegetése nem a profitszámoké. :)

Az se véletlen komolyan vehető elemző még nem szánta rá magát elemezze a számokat.

Ezek után érdeklődve várom ezt a nemzetközi akciót. Igazán 1 dolog ami mellette szólhat ez a hatalmas hátszél ami bármilyen növekedést elképzelhetővé tesz. Ez bevonzaná az alapokat , ilyen tulajdonosi szerkezettel? Még ez is elképzelhető ez mindent felülír növekedési várakozásokban.

Történelmi eseménysorozat

#835383 Koffein

https://www.portfolio.hu/vallalatok/meszaros-lorin...

"..az időben egy kicsit előre szaladva szinte már most biztosan kijelenthetjük, hogy a jövő évi TOP 10-es sorozatunkban bérelt helye van az új Opus sztorijának, amellyel a nemzetközi hadszíntér meghódítására készül a vállalat menedzsmentje."

meg kell venni

#833889 prfecó Előzmény: #833763

Utána meg mondják , túl nagy ezért meg kell menteni . Előtte a többit is megmentették lásd :-USA bank szektor másodlagos - majd Kina árnyékbankrendszer


. Longtherm aztán utána jött a pofon és váls

meg kell venni

#833763 Koffein

Gőzerővel zajlik a két nagy tőzsdei Mészáros-cég, a Konzum és az Opus fúziója, melynek célja, hogy egy nemzetközi szinten is látható holdingcég jöjjön létre, amelyet már a nagy intézményi befektetők radarképernyőjén is megjelenik. Ha elég nagy lesz, akkor meg is fogják venni - mondták a Napi.hu által megkérdezett külföldi befektetők.

https://www.napi.hu/tozsdek-piacok/konzum-opus-mes...

opus-konzum prezi

#833000 banyaiz Előzmény: #832879

Könnyebben ellenőrizhető, kézivezérelhető így ha egy helyre egy vezetés alá kerül.

Szempont az is Opusban előbb utóbb megnő a közkéz. Média ezen kívül jobb helyen van teljes irányítás alatt. Ez lehet a magyarázat arra is az építőipari cégek résztulajdonát vitték be. Így bárhová nő a közkéz majd az 50% eleve tőzsdén kívül van.

Ezt a nemzetközi roadshow-t kicsit korainak tartom még a fúzió részletei se ismertek. Megkérdezik azt milyen áron is veszi meg a Konzumot az Opus akkor nincs rá válasz addig minek roadshow.

Nagyon siettetik a dolgokat .

opus-konzum prezi

#832879 matgab Előzmény: #832870

https://www.portfolio.hu/vallalatok/meszaros-lorin...


Mekkora ötlet, ugyanazt csinálják mint Zuckenbergék. Alapítványnak adva a vagyon és máris nem kell adózgatni utána.

Sőt az a kockázat is kikerül, hogy Lőrinc esetleg megsimicskásódna és a Fidesz vagyonát megpróbálná ellopni.

Tehát a Fidesz a gazdasági hatalmát egy szép nagy alapítványba teszi.

Így nem lesznek a gazdagodás miatt támadható politikusok és nem lesznek olyan politikusok sem, akik vagyonukat felhalmozva arra gondolnának, hogy megdöntik a fidesz hatalmát - mert az ugye sok pénzbe kerül (sőt kísértésbe sem esnek a politikusok, hiszen csak annyi pénzt kapnak mindig a nagy kasszából, amennyire épp szükségük van...

hotelek

#832613 prfecó Előzmény: #832610

Dorottya u. 8. D8 nevű szálloda ( un butikhotel) 87 sztoba , jelenleg 75 üzemel. Butikhotel azt jelenti csak reggelit ad , bár , éjszakai bár , kávézó , szivarszoba van.

Vele szemben Dorottya utca 9 15 lakás Air-bn , jelleggel üzemelteti mindkettőt Zsiday.


5 csillagos szálloda Clark Ádám téren és legmenőbb BB étterem Budán , luxus night - bar tetőteraszon. Jelenleg a fiatal NER lovagok éjszakai helye , jönnek át szépen az Oxigénből , mely szintén Tiborc- féle wellnes club , zárt körű.

Egerszalók , Balatonfüred , Héviz mind a Inter csoprt részei a Thurgaui és Montenegró hotellánc . Ezenkivül 24 HungarHotels + a volt Eravis csoport is már LöLÖ tulajdon.

Hajós utca , Moénár , Belgrád rkp. Air-bn lakások szintén ugyanazon cég üzemelteti , melyet Dorottya utcait.