van egy halom jól működő fórum motor, amit linkelsz, az egy blog. ma véglapoztam a portfolio 4ig topicot, háááát oda nem akarok menni írogatni. eleve ezer poszt jön a semmiről, tele van felbeszélővel.
van egy halom jól működő fórum motor, amit linkelsz, az egy blog. ma véglapoztam a portfolio 4ig topicot, háááát oda nem akarok menni írogatni. eleve ezer poszt jön a semmiről, tele van felbeszélővel.
Ha a jónép nem szokja meg, akkor úgyis csak átmeneti megoldás.
-----------
De tőlem akár itt is lenyomozhatják egymást a főrumtársak:
Fent vízszintesen lehet topikokat létrehozni, ott ahol az van, hogy --> Magyarország --> Sport stb
A topikohoz hozzá lehet rendelni topikgazdákat etc.
Nyilván nem olyan jó és áttekinthető, mint jelen oldal.
Valami korrekt forum kéne, mert ez mobilra sincs optimalizálva...
Szerintem elég egyértelmű, hogy valami jobb gazdasági hasznosulást keres a tulaj.
Mondjuk nemsokára egy magánegészségügyi befektetési társaság vagy a magyar blockchainbarátok egyesülete köszön innen vissza.
Sőt, ezzel a névvel akár angol nyelven is futhat az oldal.
Ketten jelentkeztek akik megvennék az oldalt. Legyetek addig türelemmel, minden marad csak a domain más.
Igen, ha valahol lesz folytatás, az engem is érdekel.
Köszi az elmúlt éveket!
Regisztráljatok át átmenetileg ide, aztán majd kialakul:
HD, hogy lehet itt belépésii nevet változtatni, hogy ne az email cím jelenjen meg?
Vagy törölni kell a profilt és újat létrehozni?
Sziasztok. Ha lesz valamilyen másik fórum, ahol olvashatlak titeket, jelezzétek.
Henci!
Köszi mindent
Lehet tudni, hogy miért szűnik meg?
Írtad, a domaint megtartod, lehet, hogy még a tárhely is egy ideig marad. Nem értem, de biztos megvan az oka. Kár érte. :-/
Mennyi idő van a lekapcsolásig? Mégsem január elején nyomod meg az OFF gombot?
1 nap?
1 hét?
Kezdjetek lementeni amire szükségetek van, mert lelövöm az oldalt.
Abból pont meg tudnád venni a fórumot és bevezethetnéd a havi 1 sör előfizetést, 1eur, különben read only az oldal
Ha nincs szükséged utalásra, akkor én is felajánlok egy nagyobb összeget! :-))
Köszönöm szépen a kedves sorokat, örülök hogy így látod. :) Kevesen vették a fáradtságot, hogy belegondoljanak mi lehet vajon az oka, persze naivitás ezt elvárni egy EQ nélküli országban. Szerencsére nincsen szükségem utalásra, tehát köszönöm fejajánlásod, de bőven többet érnek a tartalmas írásaid és ember elemzéseid. :) Örülök, hogy sok embert megismertem a honlapon keresztül, számomra igazi sikertörténet az oldal. A fejlődésemet szolgálja az oldal bezárása. Ha valaki átveszi csinálhat fizetős oldalt, lehet még be is fizetek rá. :)
"Ha ez sem megoldás és nem pénzügyi oka van: csodálatos és büszkeségre okot adó előtörténet."
szerintem is :)
Olvasom, hogy vége, akkor ideje búcsúzni.
Herceg, legyél büszke magadra, egy évtizeden át felületet adtál sok színvonalas írásnak.
Anno ezt az indukálta, hogy a pf kidobott egy rakat értékes embert, már nem is tudom miért, épp vacak volt a szűrő illetve olvasni lehetett azt is, hogy meg akarják szüntetni a fórumot, lehúzza őket, nem szalonképes stb. Aztán persze épp ezekből a kattintásokból éltek, visszajött megtűrtként a fórum (képmutatással, mert máig kattintásilag ugye). Sokan újraregeltek amikor kitették őket és kivárták az időt – én nem, sztem igazságtalanul tettek ki.
Herceg erőt adott száműzötteknek: lesz új felület. Ez nem a pf-től kikopottak fóruma lett, ellenkezőleg, több pf-en jelenlévő is írt ide, sőt átpártolt ide. A régi pf-es nickeknek se tellett volna sokba újra regelni oda, de inkább regeltek ide.Friss levegő, koncentrált témák.
Hogy Herceg hiteles csávó és hogy itt kevesebb a szósz, közvetlenebb körben lehet beszélni vonzó volt. Mondják hogy neten erősebbek a hatások és valóban DLPH itt olvasott halála engem arra sarkallt hogy összes fogadalmam ellenére újra írjak, és ezúttal itt. Sokan kételkedtek de jellemvonásokból biztosan tudtam amit, és igyekeztem hozzájárulni a méltó búcsúhoz.
Aztánmeg: ittragadtam, hogy a fenébe ne, kivételes gondolkodó szeretetre méltó közeg.
Herceg, ugye Te is tudod, a portékád nem igazán piacképes, a múlt tartalmai lementhetők, a jövőt meg elengedted.
Hálás köszönet illet Téged, hogy eddig is finanszíroztad ezt a baráti csoportosulást. Ingyen használtam egy olyan felületet, amivel sokat tanultam – a tőzsdéről, másokról és magamról is. Kérlek, adj meg egy bankszámlaszámot, ahova ezért egy összeget átutalhatok, hiszen semmi sincs ingyen (a levegő még, de állítólag már nem sokáig :-))
Sajnálom, hogy bezárod. De az emberi életben vannak szakaszok, Te fiatalon, tökösen megcsináltad ezt. Hogy trollok, túlterjeszkedők, agitátorok elárasztottak: csak büszkeség, nem repülnek légypiszokra. Becsülöm, hogy a tisztesség mentén kezelted az oldalt, a kizárásaidban az etikai mérték és nem az üzleti szempont, a generált látogatottság játszott. Klassz pasi vagy!
Megértem, hogy Neked ez eddig tartott, igen ilyen ez a fáklyavivős sztori… Tök jó hogy van felület, de fizessek is? nem elég hogy okosakat mondok – hátnembazmeg, Te vitted tizenévig a költségeket és senki sem kérdezte hogy bocsi, mibe fáj? Ilyenek „ezek”, de olyanok is hogy a gatyájukat is odaadják… csak persze nehéz feltenni a kérdést, illetve fordítva lenne jó jönnie, pl x: ha fennmarad én utalok y-t, illetve tőled, mennyi kéne.
Ha ez sem megoldás és nem pénzügyi oka van: csodálatos és büszkeségre okot adó előtörténet. Piszok fiatal vagy és mi minden tudáson túl - ezért Te tartozol köszönettel a játszótársaknak. Ha bármiben úgy alakul, segíteni foglak mindenben, számolj velem.