oda sem megy oda....kávézni sem,nem szereti az 1éjszakás kalandokat,sőt enni-inni sem szeret,teltház van nála haverbol ,nincs felvétel:)
oda sem megy oda....kávézni sem,nem szereti az 1éjszakás kalandokat,sőt enni-inni sem szeret,teltház van nála haverbol ,nincs felvétel:)
Nézd azért érzelmileg legjobban én kötődök az oldalhoz, tehát nem egyszerű egy ilyen döntést meghozni. A megszüntetés okát Szekszárdon elmondom :)))
Oda már hetek, de lehet, hogy hónapok óta nem tudok belépni....,de talán nem is baj...,tele van gyökér fideszessel!:-)
Nagy mókamester vagy azért. Már eldöntötted mit akarsz de dolgoztatod a népet mit akarnának. :) Nemzeti konzultációs stílus ez. :) Rég el van döntve de megkérdezik a keményen drogozó embereket mi a véleményük . Annyi különbséggel ott még a kérdés is lebutított és a lehetséges válaszok is.
Vagy még bizonytalan vagy és vártál valami meggyőző választ ami nem jött. :)
De valójában az a kérdés merül fel bennem miért? Túl macerás fenntartani, a szerver, programozási macerák stb? Mindig van valami munka vele és kevés a felhasználó? Gondolom ez az új arculat ami pár éve van nem kis munka lehetett átállni rá a régiről. Ezek miatt , hogy nem ér ennyit amennyi meló van vele, vagy más oka van?
na ugye
:)
elege lett:)
biztos az, hogy túl sok volt a liberális hozzászólás...:-)
és mi a megszüntetés oka?
sztem inkább a blog.hu-n hozzunk létre egyet ott lehet témákat is vinni
Kár érte.
Befektetésekkel foglalkozik, de tartalom nélkül? Azt hogy? :)
Szóval igazából csak a reakciókra voltam kíváncsi, a döntés már megszületett, hogy leállítom az oldalt ebben a formájában. Természetesen nem anyagi okok miatt. A domain marad, a kft is, illetve továbbra is befektetésekkel foglalkozik majd csak tartalom és fórum nélkül. Nagyon köszönöm az elmúlt éveket és a tartalmas hozzászólásokat. Sok embert ismertem meg az oldal által, remélem a jövőben is sikerül tartani majd a kapcsolatot. Az oldal csak jövőre fog leállni, addig üzemel.
Lehet, hogy most neked kellene valami infót csepegtetned?
köszönöm az észrevételeket, még jöhetnek :)
Ez vérszívás, nem kell komolyan venni :)
Magyarországon nem kell már sokat várni arra, hogy ne a születési anyakönyvi kivonat alapján ítéljék meg a hatóságok,hogy ki a Soros.Elég lesz rámondani valakire és már viszik is.