Regisztráció Elfelejtett jelszó

NŐK & FÉRFIAK

Fénykép nélkül is lehetn…

#829107 Fornit Előzmény: #829004

Fénykép nélkül is lehetne tudni hogy kokeró volt. 15 éves és ötödikes v hatodikos.

Már előzőleg is zaklatta, iskola után körbevették, a lány félelmében velük ment, amikor menekülni próbált visszarángatta, és kétszer megerőszakolta.

A bíró szerint nem volt erőszak, (ezek a 11 éves lányok általában úgyis nimfomán dögök, folyton csak a szexen jár az eszük) nincs tettes, nincs áldozat, viszont az őrködő társat elítélték, ami furcsa, ha semmi nem is történt. (A kellőképp érzékenyített bíró látta, hogy az bizony nem c, így már lehet.)

Külön pikantéria, hogy a 15 éves kb négyszer bukott és ezért biztos baromira inteligens krisztiánórikárdó a 11 éves évfolyamtársát hágta meg. Persze nem tudta hogy hány éves is, és "különben ő ott sem vót."

(Mellesleg ez az oktatásban lévő hiányosságokra is rávilágít, régebben az ilyenek mentek a kisegítőbe, és nem kisgyerekek között voltak, manapság ez nem elég pc)

A pedofíl Lojzi bácsi a földszinten már bontja is a pezsgőt, itt a precedens ítélet. Az "esküszöm bíró úr, nem tudtam, hogy kilenc éves, azt hittem csak, hogy borotválja" vicc valósággá vállt. Egyszerűen csak nem kell megkérdezni a napköziből elragadott alsósokat hány évesek.


milyen szépen ki van feh…

#829004 matgab Előzmény: #828983

milyen szépen ki van fehérítve ezeken a bírósági fotókon a cigányok bőrszíne...Így nagyon polkorrektnek tűnik a tudósítás...

Hová lettek, hová mentek?

#828886 Koffein Előzmény: #828873

de, de most már trendibb a baristának lenni, ezért lehet nagyobb az utánpótlás... meg egy férfi, nem feltétlenül vezetői poziban gondolkodik. ha sikerül kapcsolatokat kiépíteni, a cél inkább kávézó nyitás, saját pörkölő, stb... sorra nyílnak az úgynevezett kézműves kávézók és nem sok női tulajt látni. nem mondom, hogy nincs, de mások az ösztönzők... szerintem..

pénztárosnak, és/vagy polcfeltöltőnek már olyan fizut adnak, amiért már férfiak is elmennek... sőt, van aldi, ahol a ffi biztonságisként cammogott, most is ott van, csak beállt polcfeltöltőnek meg pénztárosnak, mert több fizetést kap, persze új biztonságis van... jó pár évvel ezelőtt túlsúlyban voltak a nők, most kezd kiegyenlítődni.. érdekes...

Hová lettek, hová mentek?

#828867 Koffein Előzmény: #828854

Psszt csendbe, mert mindjárt jönni fognak olyan cikkek, meg felmérések, hogy a férfiak elveszik a női munkahelyeket :-P (csak viccelek, mielőtt bárki is komolyan venné :)))

Komolyra fordítva a szót, a barista lányok nagyrésze kiment külföldre :) hobbiból elvégeztem a barista tanfolyamot, mert érdekel a kávés téma. Lányok többsége külföldött vette célpontba, úgy nyilatkoztak, hogy itt gyakorlatot szereznek, és ahogy tudnak anglia, németo., mert ismerős, barátnő kiment, több ezer eurós fizetés, na meg közel egy éven belül vezető lett... a cél valami ilyesmi...

Hová lettek, hová mentek?

#828854 TrendMan

Érdekes változásokat látok a munkaerőpiacon:

Korábban nők és lányok dolgoztak barista-ként vagy pultosként vendeglátóipari egységekben, mostanra egyre több a férfi.

Tavaly ilyenkor a sarki péknél még lányok árulták a kenyeret és a süteményt, mostanra ott is férfiak dolgoznak (legalábbis részben) a pult másik oldalán.

A mondern plázában található elektrnoikai szakáruházban tavaly ilyenkor még nők ültek a pénztárakban. A Vevőszolgálaton szintúgy hölgyek dolgoztak.

Mostanra már férfiak.

Hová lettek a nők ezekből a munkaerőpiaci szegmensekből?

A szolgálólány meséjének aktualitása napjainkban

#828623 tozsdenyul Előzmény: #828613

A szolgálólány meséjének aktualitása napjainkban:

"Jaj lenne nekünk, ha lenne egy női kormány."

:)

jajaja-hahaha

#828622 tozsdenyul Előzmény: #828617

"Hahaha merkel átvette m-tól a migráncsokat ?"

Nem vette át? Hát hova lett a 400 ezer migráns? Még mindig a kiskerted végében rakják seggbe akit érnek?

"nem gerjesztette az inváziót ?"

Majd szólj, ha tudod értelmezni a mellékelt oszlopdiagramot. Ha az megvan, akkor jöhet hasonló, ami a te állításodat igazolja.

"nem küldött meghívót a szíreknek?"

Na itt lett inkoherens a saját logikád is. Most akkor meghívta tölünk öket vagy nem? Innentöl már hözöngésnek is gyenge a müsor.

Annyit kérnék, hogy egyszer tedd meg azt, ha olyan hozzászólást látsz, amiben szerepelnek dátumok, idézetek, adatok, akkor olyat válaszolsz rá üres hözöngés helyett, ahol azokkal szemben dátumok, idézetek, számok szerepelnek.

Pl a te világraszóló eszeddel biztos nem gond kikeresned, hogy merkel invázió gerjesztése után hogyan alakultak az invázió számai , amik nyilván gerjesztödtek ugye, és ezeket a számokat be tudod ide linkelni. Ugye?

Több tény, szám, érv plíz, kevesebb tök értelmetlen hözöngés. Azt hagyd meg a libsiknek.

jajaja-hahaha

#828617 Spade


Hahaha merkel átvette m-tól a migráncsokat ? és nem gerjesztette az inváziót ? nem küldött meghívót a szíreknek (ami után mindenki szír lett akinek volt s a nevében és azok is akiknek nem)?, és erre beidézik h a frankfurti újságok mit írnak arról h mi történt a Keletiben azoknak akik minden nap 2x verekedték át a tömegen magukat a Keltiben az utazáshoz? hahaha Nos ezeknek tök felesleges írni bármit is. De azoknak a libsiknek akiknek fej helyett nem fasz nőtt a nyakára itt egy érdekes video a helyzetről és a várható következméyekről



A libsizmus lejáratta felszámolta önmagát eu-ban, persze ez nem maradhat majd büntetlenül. Valszeg egy nagy háború készül és az eut meg kell majd büntiből semmisíteni, nem véletlenül brexitel az euból a már 1700 óta központi cukkker állam.

Akik nem hiszik a videot azok nyugottan rágják tovább a szart

A szolgálólány meséjének aktualitása napjainkban

#828613 TrendMan Előzmény: #828335

Nem tudom milyen apropóból jött lérre ez a beszélgetés, de Puzsér meglátásai nagyon jók és humorral adta elő őket, mégis idegen testként mozgott ebben a 'női karélyban'.

Nagyons sokszor elbeszéltek egymás mellett: A műsorvezető kérdést intézett hozzá, ő erre a női-férfi dimenzióban válaszolt, erre nagy hallgatás és a csajok elkezdenek valami egész másról beszélni, mintha nem is hallották volna.

Több ilyen eset is volt.

Az is nagyon érdekes volt, amikor a kérdéseknél egy hallgató a táplálkozás és a férfi meddőség kapcsolatáról kérdezte a női szakértőt, aki gyakorlatilag vállat vont és pont.

Régi tapasztalatom, hogy a nők csak a női problémák dimenziójában képesek a világot látni.

Jaj lenne nekünk, ha lenne egy női kormány.

Alapvetöen fals dolog má…

#828598 tozsdenyul Előzmény: #828595

Alapvetöen fals dolog más országokon számonkérni hasonló dolgot. Ki lett tárgyalva ezen a fórumon is, mert többször visszatérö érvelési technika...ha jól emlékszem bibsi izrael témában gyakori.

Nem viselünk felelösséget az egész világért, nem része a "körünknek"

De fölöttébb álságosnak is gondolom, ha ez a kritika mély hallgatással párosul a heti rendszerességgel, megölt magyar nökkel szemben. Böven több minden hónapban, mint a hüha cikkben. Magyar kulturkörbe tartozóként, a magyar valósággal kell foglalkozni elsödlegesen, nem az irakival vagy amerikaival.

De foglalkozni más kulturákkal úgy, hogy a sajátoddal egyáltalán nem?

Whatever...

Magyarországon nagyon sok az eröszakos halál, sokkal több, mint a muszlim által terrorizált, elfoglalt nyugaton...

Nem kell irakkal példálózni, böven elég borzalmas a helyzet Magyarországon.

Amiröl egy szó nem esik.

Csak az amcsi feministákról. Magyarország nincs is?

nagy tisztelet, megérdem…

#828595 Koffein Előzmény: #828565

nagy tisztelet, megérdemlik a díjat. a feminista barátaid is felszólalhatnának sokkal komolyabban a témában... de hát őket lekötik az igazgatótanácsba való bejutás, hogy mielőbb elfogadják a kvóta rendszert.. igaz is, valamit valamiért...