Regisztráció Elfelejtett jelszó

Magyarország

Haza utalás

#828167 banyaiz Előzmény: #828162

Kellene az eu-s ügyészség. Csatlakoznunk kellene. Ez az aláírásgyűjtés ami megy az ügyben az ellenzéknek az egyetlen érdemi húzása utóbbi időben, sőt az elmúlt 8 évből nagyjából. Nem egy vasárnapi boltzár téma. :)

Amcsiknál is milyen felfordulást okoz az a szitu nyomoznak Trump ellen aki az igazságügyminisztert és a többi állami szerv vezetőjét kinevezi.

Egy adott állam bürokráciájától független ügyészség azért jól jöhet az ilyen szitukban. Vagy függetlenebb mert azért az EU-s ügyészségnek is lehetnek olyan ügyek ahol nehéz a teljes függetlenséget összehozni.

Pl ez a magánrepülő állami vezetők utaztatására piaci szféra és az állami vezetők kapcsolata téma. Nem jut eszembe annak a főrendőrnek a neve fiatal srác volt azért rúgták ki legalábbis papíron mert elfogadott 1 tollat, vagy egy írókészletet valakitől. :) Kényes ügyekben nyomozott. Ez összevetve azzal állami megrendelésekben nyomuló vállalkozó magángépén utaztatja az állami vezetőket. Ég és föld. Persze kis értékű "ajándék" egy tollkészlet is utalhat baromi nagy visszaélésekre. De hát hol van ehhez képest ez a repülőügy .

Csak az ilyen ügyeket Kovács 2 törzsőrmester kicsit nehezen fogja kivizsgálni, Kovács 3 ügyésszel együtt.


viccc

#828164 Koffein

:DDD

"A sportkocsis vagyonkezelők összességében évente átlagosan 2,92%-kal teljesítenek rosszabbul, mint minden más vagyonkezelő.

A legjobb portfóliómenedzserek egyébként kisbuszt vezetnek: ők átlagosan 3,22%-kal teljesítenek jobban, mint az átlag."

https://www.portfolio.hu/short/ne-bizd-a-penzed-ar...

véletlen? XD



Haza utalás

#828162 tozsdenyul


http://hvg.hu/kkv/20180926_A_nyomozok_sem_talal...

Bármilyen hasonlóság egy bünszövetkezetre, csak a véletlen müve.

Ez kérem egy jól müködö demokrácia, ami a Marshall segély 4-5-6-szorosának segítségével jól sáfárkodott, lehagyta a világot és népe boldogan él. Külföldön...

Igazi unortodoxia, tanítani fogják. Csak azt se nem itthon...

-- ugrott a mérleg --

#828160 Boby. Előzmény: #828158

Nem a család támogatására hazautalt összeg itt a nagy tétel, hanem hogy nagyon sokan,bár tartósan kinnt élnek,de az itthoni infrastruktúrájukat mégsem számolják fel.Többek között nem adják el ingóságaikat-ezeknek ugye itthon jelentkező költségei vannak,amiket a kinnt szerzett jövedelemből tartanak fennt-,nem számolják fel bankszámláikat,sőt megtakarításaikat is hazai bankszámlára utálják.

aham, most már mintapolg…

#828153 Koffein Előzmény: #828152

aham, most már mintapolgár mi? XD

az idő megszépíti az adriai nyaralót, meg a többi sikkasztást ... jaaah hogy most úgy állítja be, hogy medgyessy át_@szta... de rég is volt a főpolgármester választás, elmosódnak az emlékek...

Jó reggelt....,vagy inká…

#828110 Boby.

Jó reggelt....,vagy inkább ébresztő!?

Ehhez képest megy a hiteltelen politikai böfögés...

#828109 banyaiz Előzmény: #828086

https://444.hu/2018/09/24/mindig-az-ut-kozepen-ban...

Egy igazi nomád volt. Nem egy hétköznapi életút. Valahol szimbolikus a halála, hogy egy autó ütötte el. Ahogy ezeket az ökrös szekereket felváltották az autók, és pont egy autó gázolja el amikor visszatért ehhez az életmódhoz. Kerek a történet.

Kemény srác volt azért 1x évig egy szekéren vándorolni mai világban Európában ahhoz nagyon nagyon elszántnak kell lenni. A videón látszik amikor félmeztelenül mászkál, hogy a jóléti társadalomnak az elpuhulás , elhízás stb jelensége a nomád életben nem annyira sújtotta. :) Nem annyi volt a mozgása panel 25-ből lement az autóhoz és beült, kaját pedig levadászta a Tesco gazdaságos polcon .



Ehhez képest megy a hiteltelen politikai böfögés...

#828086 Koffein Előzmény: #828078

Ezt a sok irigy újságírót pfőőőőj :)) (szarkazmus rovatunkat hallhatták, olvashatták)

Amúgy kár, hogy ezek a cikkek nem jutnak el a nagy közönség számára. A klán követők, meg amúgy is megmagyarázzák, hogy miért érdemlik meg..

Ehhez képest megy a hiteltelen politikai böfögés...

#828080 Boby. Előzmény: #828078

Fröcsögés, gyűlölet,legalja újságírás ez...szóra sem érdemes az egész!:-) Remélem,akik most egy hajóban eveznek,azok egyszer egy cellában is fognak ülni!Jó, tudom ez nem holnap lesz,de ahogy,amilyen gyorsuló ütemben rogyadozik,porlik szét az eü,az oktatás,a rendőrség,a közigazgatás,a szemétszállítás....,meg amihez még hozzányúltak,talán már nem sokat kell várni!

http://m.atv.hu/belfold/…

#828065 Boby.

http://m.atv.hu/belfold/20180922-egy-ukran-naciona...

Fideszes módszerek Ukrajnában,még az elnöki duma is hasonló.

"Petro Porosenko ukrán elnök sajtótájékoztatóján elítélte az adatközlést, de hangsúlyozta, hogy rendkívül korlátozottak a lehetőségei, hogy befolyást gyakoroljon a Mirotvorecre."