Szia Sumér, privátban írd meg, hogy mennyiért válsz meg az órától. Köszönöm.
Szia Sumér, privátban írd meg, hogy mennyiért válsz meg az órától. Köszönöm.
nekem is csak youtube videóba tűnt fel 51:46nál habár pörzse óráját is lehetne elemezni :)
ebből a tipusbol van egy db elado órám,ha vkit érdekel.
Viszonylag ritka,pénzről privátban,de hogy mindenki elhelyezze, vmikori listaára 250.000ft,ennek töredékéért elado,szép állapot,kb. 10honap teljes Tissott garancia,összes papirja doboza,full set,hivatalos magyar üzletben vásárolt.
svájc,automata,zafir üveg,gyári hordatlan 22es méretű fekete bőrszij,de van vele egy sötétbarna fehérvarrott börszij is,megkimélt,ritkán használt, a tok 39mm átmérő korona nélkül,fekete számlap.de óraforgatót nem adok mellé:)
nem látok képet róla...
egyébként Gyurci,jo izlés,IWC az egyik kedvencem.
Rolex USA-ban olyan,mint itt a Casio,rengeteg van belőle.
még 2006-ból szocik órája http://lesifotos.blogspot.com/2006/01/politikusok-...
Ha már celeb órák, Dévényi István órája megmozgatta fantáziámat. Fogalmam sincs milyen, így első ránézésre nem mai darab :)
Egyedi, Valódi, Lényegretörő & Sznobériamentes Betekintés Az Órák Világába
jo kis blog.
https://oras.blog.hu/2017/12/15/panerai_2017_ujdon...
Panerai Luminor, 50év garancia a szerkezetre.
óracsoda:)
az én három igazán nagy kedvencem a PANERAI,
elérhető millio alatti kategoribán pedig a LONGINES,számomra ez a belépő márka,innen kezdődik az óra.
Tag Heuer kicsit megkopott,elcsépelték,(ugyan remek darabok vannak drágábban már)1000euroért lehet kapni quartzban TAG aquaracert,annyiért akkor már 100szor inkább automata Longines conquest zafir üveg.
ugyan most nézem emeltek az árán az alap Tag-nak.
hát ja...
de éppen most veséztem ki hogy értéktelenek az éppen karon lévő óráik.:)már magyar politikusok
mondjuk én már soha nem hordanék casiot(ebből volt életemben 3db),timex meg még annyira sem,ez nem is az értéktelen,hanem a gagyi kategoria.
ilyen márkákban pl. csak néhányat emlitsek, egy üzletkötő,egy auto értékesitő szalonban,soha nem mozoghat.
bocsánat Koffein,bemásollak ide:
"valószínűleg azért, mert a gazdaság fokmérője. habár ez relatív, mert nem mindenkit érdekel az óra. lásd musk, nem visel órát telefon használ, bill gatesnek meg casiot visel..
magyar politikusok meg verik a nyálukat lui vutton táska, meg fene tudja milyen óra... george bush megtimexet visel, aminek örömére a timex ki is adott egy bush szériát..."
https://444.hu/2014/01/16/oraszakertok-segitseg-mi...
bulvár abszolut...
na órák szempontjábol ezek a linkek érdekesek is,számomra csemege....tetszik.
ezt nem gondoltam,hogy ilyen xar orákban viritanak,első linket néztem.....ugyan óvatosságbol,mivel ők politikusok:)
az első linket kivesézem,aztán nyitok egy óra topikot:)
Giro-szász:
egy citizen eco drive,ismerem a tipust,éppen most fog érkezni belőle nekem is,de csak egy laza nyári órának,más tipusa.
tulajdonképpen,ez nem óra,a japánok nem tudják a svájci automata presztizst,semmiképpen nem drága ,nem ritka,soha nem lesz értékes. kb. 10évet birnak,utána javithato. minden fényenergiával működik.
Lázár:
Cartier Tank kissé izlésesebb lenne,de amennyiben Tissot....
ez sem értékes,ezt a márkát ugyan svájcinak nevezik a certinával együtt(ebből most adtam el egyet) és még rengeteg belépő svájcival is,de nagy tömegben előállitott,sok a quartz,ezálltal nem sok presztizse van. Ebből még sokszor a nagy darabszám miatt az automaták sem emelnek a téten.
Nyerges Zsolt:
nem sikerült megfejteni......a márkáját.
Ekkora bumszlit öltönyhöz nem veszünk fel,ettől ehhez még egy 65 éves 30ezres felujitott ,korona nélkül 37mm,kézifelhuzásu Doxa vintage óra is jobb lenne,izléstelen.
mint ahogyan mindenki tudja,hogy nem veszünk fel pl. szinházba zakohoz öltönyhöz fémszijas órát.
Órák topik,talán érdekelnek még vkit.