Regisztráció Elfelejtett jelszó

Magyarország

ez igy oké is,rendben,de…

#827809 Sumér harcos Előzmény: #827807

ez igy oké is,rendben,de ő nem politikus.

én az egész cikket legalja,irigységkeltő,irigy emberekre, valószinűleg anyagilag elkeseredettek fröcségésére,esetleg politikai irányultságra alapozo irománynak tartom.

ha én politikus vagyok,az közügy,de azt hogy gyerekem milyen órát hord,és őt fotozgatni tegyük fel,az már magánügy.Vagy nem?

de mi van ha az aposátol kapta?miért ne kaphatna egy ilyet.

egyik barátom aki mellesleg nem fidesz fun,sőt vallási vezetője sem hagyná neki,,most kapott az aposátol egy 6 millios ajándékot egy hobbijára.

másik barátom 2éve kapott két nagyértékű autot és a saját házán egy komplett szigetelést,szinezést ajándékba az apostol,akinek évi 1.5milliárdot termelő cége van dunántulon. Mellesleg ennek a barátomnak van 1 Breitlingje,két Tag Heuerje,1 IWC Schaffhausen-je természetesen mind Svájci és mind automata,zafir. Értéküket gondolom nem kell bemutatni,ugyan példányfüggő.

Te nem értetted soha......lehet másnak pedig hobby,pl Órák,Whiskik,veterán autok,numizmatika ennyi.

ÉS?

most irassunk cikket?


Amit ennél még sokkal ke…

#827808 banyaiz

Amit ennél még sokkal kevésbé tudok értelmezni úgy tűnik mintha testőrök nélkül mászkálnának pl a gyerekei. Ami hajmeresztő szerintem ha ez tényleg így van. Hány olyan eset volt elraboltak nem is politikusok gyerekeit hanem magát politikust úgy is őrizték és mégis.

Elrabolják és vagy látja még egyszer a papa vagy nem . Néhány 10 millió eurós követelés érte. Vagy csak szimplán politikai indíttatásból. Klasszikus esete Aldo Moro elrablása Vörös Brigádok által. Autó csomagtartóban találták meg holtan vagy hogy is volt hosszú huzavona után.

Nem tudom de én félnék ilyesmitől főleg ilyen politizálással ahol keressük a konfliktust az élő fával is. :) De ettől függetlenül is egy ilyen pozícióban.

Nem tudom ez valós e ami lejön így messziről tényleg testőrök nélkül jönnek mennek a világban , vagy csak képeken videókon nem látszik , de ha valós az több mint bátor.

A probléma az ügyben a k…

#827807 banyaiz Előzmény: #827768

A probléma az ügyben a kettősség a politikusok szeretik magukat puritán embereknek feltüntetni akiknek szerény vagyonuk van. Lásd vagyonnyilatkozatok legtöbb esetben. Konkrét esetben Orbán 1 millió Ft környéki megtakarítása papíron párhuzamba állítva leányának 10 milliós óra viselésével. :) Oké külön háztartás stb de mégis furcsa kettősség azért. Ha komolyan vennénk a vagyonnyilatkozatot akkor Rácsel első dolga az kellene legyen az óra árából a papát kisegíteni nehogy a rezsiháborúban elessen vagy hitelcsapdába kerüljön. :) Szóval ez így elég hülyén néz ki.

A másik valahol egy politikus a köz által megbízott személy aki igazgatja a közügyeket fizetésért. Az a kettősség amikor azon megy az agonizálás megszavazták vagy nem szavazták meg maguknak a fizetésemelést ami totál eltörpül a lenyúlható és hogy hogynem mindig le is nyúlt vagyon mellett ebben a szakmában. Az valahol egy büntetőjogi kategória is lehet ha valaki egy rábízott állami vagyon kezelése közben gyors gazdagodást mutat be. Vagy a családja ezzel összefüggésben. Azért 10 milliós órákkal mászkálni minimum felveti ezt a kérdéskört.

Általánosságban ennyi. Egyéni ízlésben pedig nem értettem soha ebben mi a pláne magára aggatni valakinek sokmilliót ékszerben pl. De ha ez okoz neki örömöt és van rá pénze tegye, csak egy olyan világban ahol 10 millió töredékéért emberek torkát vágják el nem sok értelmét látom ízlésbeli dolgokon túl sem. :) Leveszik egyszer úgy mint Bernie bácsit vagy csúnyábban akkor néz nagyokat mi is történt. Emlékszel arra mikor igen csúnya monoklikkal reklámozta nem tudom milyen órát. :) Még mondható szerencséje volt ennyivel megúszta az esetet.

???most őszintén, mit is…

#827806 Sumér harcos Előzmény: #827797

???

most őszintén, mit is hablagyolsz itt össze?

teljes irásod 50%át rám kivetitve????

geciség vok,szánalom.hu,hős vok?hősi halált halok?

most komolyan... észnél vagy?mi közöm nekem ehhez?

Egy Óráról van szó. És az emberi irigységről. Ha Gyurcsány fiát kapják le az órájával én azt sem irigylem.

Kíváncsiság

#827804 tozsdenyul

sokan nem osztották/osztják a véleményemet, hogy Deák Ferencünk maga fasiszta, illetve fasiszta államot épít örök dicsöségünkre.

Csak érdekességképpen, tudjuk egyáltalán, hogy az mi?

http://hu.wikipedia.org/wiki/Fasizmus

Így 8 év orbániával már a hátunk mögött, lehet hogy érdekesebb olvasmány.

Mennyi áll meg ebböl a fideszre, illetve magyarországra?

Jöhet válság, de el nem …

#827798 walex Előzmény: #827784

Jöhet válság, de el nem tudom képzelni, hogy ezen hiteltelen,megélhetési ellenzéki pártokra szavazzak.

Remélem, 2022-ben kiesnek a p*csába egytől-egyig és jön új, hiteles erő a helyükre.

Ha vesézni akarod, akkor…

#827797 Láma Előzmény: #827768

Ha vesézni akarod, akkor tényleg vesézd.

Ehelyett szépen elrágódtál a gumicsontnak nevezett gátlástalanságon, de nem lett több, mint a geciség újabb relativizálási kísérlete. szánalom.hu
Mióta mindenki számára nyilvánvaló hogy ezek se különbek, mint a másikak, (sőt) azóta a relativizálás lett a jobbos úri közönség legfőbb csapásiránya. Utolsó kétségbeesett védvonal. Hősök vagytok. Ennél a védvonalnál fogtok hősi halált halni. Mert az ugye szóba se jöhet, hogy kezeket feltartva beismerjétek a nyilvánvalót.

FOCI3hete azon ment itt …

#827786 Sumér harcos

FOCI


3hete azon ment itt a topikban a sok "focikedvelőnél" a nyekergés,hogy nem lehet olasz,spanyol bajnokit nézni itthon....és persze fujjj a fidesz...

nos ,,,,az olasz az már akkor oltári fals hir volt....de ez már persze akkor szó nélkül maradt.

de most a spanyol bajnokik is nézhetőek voltak péntektől,remélem ha ekkora igény volt ezekre,akkor nézi mindenki,ujságirok,topiklakok egyaránt.:)


https://rangado.24.hu/nemzetkozi_foci/2018/09/14/m...


persze, várnak egy válsá…

#827784 Koffein Előzmény: #827783

persze, várnak egy válságot, hogy ők vegyék át a stafétát.. persze nem azért, hogy nekünk jobb legyen, hanem azért, hogy beleüljenek a tutiba és tovább vigyék a bizniszt...

No, amíg ilyen ellenzéke…

#827782 walex

No, amíg ilyen ellenzéke van a Fidesznek, mint az MSZ(M)P-DK-PM-(LMP-Jobbik), addig a Fidesz hátradőlhet. Ezzel az ellenzékkel ezen kívül még 2-3 cikluson át tuti kormányon maradnak.

Azt is írhattad volna,ho…

#827770 Boby. Előzmény: #827765

Azt is írhattad volna,hogy ballib sajto dobja a gumicsontot,mint Récsöl a sz@ros pelenkát!:-) Amúgy véletlenül,pont van egy jó ismerősöm egy nyugati szállodában,ahol a királyi család visszatérően meg szokott szállni és hát....mit ne mondjak.... állítólag ez a drága ruházkodás,az imédzsükön egy fikarsztnyit sem javít.Azt is mondhatnám, hogy a kerályt nem véletlenül vajdázzák....,még a viselkedésük is olyan és ezen a megszerzett milliárdok sem egykönnyen változtatnak.

kezdem én ,szerintem az …

#827768 Sumér harcos Előzmény: #827765

kezdem én ,

szerintem az ilyen dolog a legalja.hu.....én nem irigylem.

meg mi van tegyük fel,ha a gazdag aposátol kapta szülinapra,aki gazdag volt már a szoci éra(2010előtt) alatt is,azért csak adózott jövedelme is adódik az elmult 30évből?

senki ne gondolja,hogy a felső 10000 minden tagja nem ilyen órában virit,balról is,baloldali politikusként is,annak fiaként, a belvárosban is, és mindenhol.

nagyon érdekes visszagondolnom a 90es évek elejére,mikor is egy drága ékszer-óra üzlet tulaja nyilatkozott,hogy Magyarországon az embereknek fogalmuk sincs a gazdagságrol,egy vidéki város vidéki olajos suttyoja olyat vakitott 1992-94ben 2 bmw-vel és 10-20millioval,hogy az emberek akkoriban,megszűnt gyárak és szocialista beidegződések árnyékában, ugy vélték ez a gazdagság ne továbbja.......akkor nyilatkozatában emlitette,hogy le kell ennek tisztulnia...1990-1994 között a politikusok is szockostilusban öltöny-fehérzokniban jártak be a parlamentbe,izlés nem volt a vezető elvtársaknál sem,hiába lettek hirtelen kapitalisták.

szerinte a drága órák volumenben vásárlásához,kell még 10-15év.

eltelt,letisztult,kapitalizmus van és ráadásul minden politikus megszavazta magának a nagyobb fizetést.


meg azért tényleg végigszaladhatott volna a kis hangulatkeltő cikkiró,minden politikus gyermekén és minden parlamenteren is,milyen órákat viselnek,milyen kollekciokkal rendelkeznek,engem ez,mint az utobbi 2-6évben tökélyre fejlődött órabuzi igazán érdekelne is.:)





Cukik már megint irányt …

#827736 walex

Cukik már megint irányt váltanak, ők lesznek a nagy ellenállók. :))))
Hogy mi ellen állnak majd? Nos, ezt még nem tudni, de a pénznek nem tudtak, az egyszer biztos, mert csak megszavazták maguknak az emelést nemrég.
Lassan annyi irányváltásuk lesz, hogy szélkakas a nagy forgásban kiesik a helyéről. :)

Viszont Orbán az akkori…

#827687 banyaiz Előzmény: #827685

Viszont Orbán az akkori helyzetben nem zavartatta magát, hogy "Magyarország ellen" szólal fel az EU-ban.

Nem térek napirendre felette, hogy egy ellenzéki párt mint az mszp utsó pillanatban dönt arról nagy vitákkal arról szavazni fognak. LMP be se megy, Jobbik tartózkodik. Macska egér játék.