Regisztráció Elfelejtett jelszó

De30 (GDAXI)

DAX

#827420 KB58 Előzmény: #827418

Itt a blogban is már felvetették (talán olvaso), hogy esetleg megvolt már az 5. hullám (sőt át is számozta a chartod erre a verzióra, ha jól emlékszem).

Ez a verzió szerinted kizárható? Azért is kérdezem, mert egyrészt sok helyen feltűnt már az a fej-váll alakzat, aminek a nyakvonala 11860 körül van és ami a 10XXX tartományba vinné le a DAX-ot, másrészt az egyik német elemző, aki már hetek óta csak emelkedést várt, a szeptember 7-i elemzésében (lásd alább a linket) számomra váratlan módon, egyik napról a másikra már hosszabb távú árfolyam esést várt (bár a két legutóbbi napos elemzésében már az esetleges rövid távú emelkedés lehetőségét is említi):

https://aktien-mag.de/dax-analyse-zum-07-september...

Szóval szerinted kizárható ez a verzió és mindenképpen most kell jönnie az 5. hullámnak felfelé?

DAX

#827418 Lenthor Előzmény: #827417

Ha 11.700 alá megy, akkor már nem állna meg 11.400-nál.

Tehát nem szabadna 11.700 alá menni, mert, akkor mi lesz az 5. hullámmal.

Számolhatta volna Valaki, hogy hány alakzat nem jött be mostanában.

Könnyebb lenne megszámolni, hogy hány jött be, de ilyenre nem emlékszem.

DAX

#827400 KB58 Előzmény: #827397

kexelo legutóbbi DAX H5 chartja az Elliott fórumról:

Lehet, hogy nem kellett volna visszavennem az általad többször említett, a jelenlegi DAX D1 hullámokhoz hasonló 2016 június-júliusi D1 hullámok alapján kikalkulált 12915-ös long megbízásomat (mondjuk a nagyon szűkre, 11890-re állított stop loss éppen kiverte volna), amit néhány napja beírtam?

Azt hagyd ki van az a 20…

#827396 big-ebuy.eu Előzmény: #827394

Azt hagyd ki van az a 200euro videótanfolyammal,abba minden benne van,az csak behúzás 6 hónapra,utána jössz rá !!!! Ok Ricsi,igaz

Az a világbajnok címe is a youtubén fent van 8 ember volt kb....igazi nagy tréderek évi 2000%tolnak ,igaz azok főleg forexen, nem arra a franci gagyi versenyre mennek, de ez mind marketing , és 1x nyert !!!

Én 300eur fizettem de sajnáltam a egészért !!!

Összességébe jó tréder, de a töredékét ossza meg !!!

Bocsi hogy beleszólok, d…

#827395 Ricsi Előzmény: #827394

Bocsi hogy beleszólok, de van egy "kezdők" topic, lehetne ott folytatni?

Köszönöm a válaszodat. G…

#827394 peter84 Előzmény: #827391

Köszönöm a válaszodat. Gondolkodtam rajta, hogy résztveszek Balázs Szilárd mentoring programján, azonban az alap (6 hónap) is 10 ezer EURO. Ezek szerint nem éri meg? Számomra a nagy dilemma az, ha valakinek jól megy a kereskedés, akkor miért akar oktatni. Mivel a legtöbb önjelölt oktató általában nem tud kereskedni.

DAX

#827393 Lenthor Előzmény: #827376

Lenthor Előzmény: #827374

Ha a nagyok fejével gondolkozom és szeretnék a 11.840 környéki célárat, akkor azt úgy tenném, hogy felviszem egy kevéssel 12.000 fölé, vagy azt megközelítve.

---------------------------------------------

12.000 elérve, akkor ha akar elindulhat lefelé.

https://invst.ly/8kc13

Én 2 éve csináltam 5év g…

#827391 big-ebuy.eu Előzmény: #827389

Én 2 éve csináltam 5év gyakorlattal kivi voltam mit tud ! Én csalódtam benne, azért a pénzért sokkal többet vártam, szépen leírva van mennyi stratégia ,meg hogy de ha tanulod sokkal gagyibb!! Ő jó tréder de a tapasztalata alapján ,azzal egy kezdőnek nehéz de ezt ő is elismerte 3 év gyakorlat kell nekik! Trend tréder ,open ranggel ,elliottal a többi nagyon semmi, amit tanultam tőle a trendelés ideje napközbe ,meg a Atr szerepét ! Én nem fizetnék érte,de te tudod, körítés szép csak,igazi technikák amik egy kezdőnek sok oldalról megmutatják mit hogy nincs benne, a videó gyakorló tanfolyamai jók,ha adja hozzá azt kis csomagba érdemes megnézni max, de a árai elszálltak!!!

Birger még gagyibb! tavaly szét is bukta magát, szétszedte a piac ,sokan otthagyták a live nézését nála ő vallotta be!!! Ő MÉG RÉGEBBI TRÉDER A PIAC ISMERETÉRE HAGYATKOZIK !!!

Azt amit 3 év alatt hagynak tanuld meg,előre meg kéne nekik mutatni , melyik piacon mire kell vigyázni konkrét ta-val,esetekkel !!!Fizesd be ,megy a rizsa amit a neten is megtanulsz,NEKEM EZÉRT FÁJT A PÉNZ !!!!

Szerdán ad live-ot 8-12h ig régen,a hét közepe ,nehéz tévedni ....3-4 alkalom 35e volt ,10embernél 350e rögtön !!! A open range rakás szar ....

MOST NÉZEM VAN AMI NEM SZÁLLT EL ÁRBA , 1500EUR KEZDŐDÖTT RÉGEBBEN VOLT OLYAN CSOMAG !!! ALAPOKRA JÓ, DE EZ 40-60% KÉSZÍT FEL CSAK , 40% SEMMI A KÜLÖNBÖZŐ PIACOKRÓL !!!

Sziasztok!Kezdő vagyok a…

#827389 peter84

Sziasztok!

Kezdő vagyok a határidős kerekedésben, ezért tervezem, hogy részt veszek Balázs Szilárd oktatásán. Ismeri őt valaki, szerintetek rendelkezik releváns gyakorlati ismeretekkel, és nem csak sima pénzlenyúlás az egész? A neten a fellelhető videókon túl nem találok se pozitív, se negatív észrevételt.