Regisztráció Elfelejtett jelszó

Hozzászólás

big-ebuy.eu Előzmény: #827389

Én 2 éve csináltam 5év gyakorlattal kivi voltam mit tud ! Én csalódtam benne, azért a pénzért sokkal többet vártam, szépen leírva van mennyi stratégia ,meg hogy de ha tanulod sokkal gagyibb!! Ő jó tréder de a tapasztalata alapján ,azzal egy kezdőnek nehéz de ezt ő is elismerte 3 év gyakorlat kell nekik! Trend tréder ,open ranggel ,elliottal a többi nagyon semmi, amit tanultam tőle a trendelés ideje napközbe ,meg a Atr szerepét ! Én nem fizetnék érte,de te tudod, körítés szép csak,igazi technikák amik egy kezdőnek sok oldalról megmutatják mit hogy nincs benne, a videó gyakorló tanfolyamai jók,ha adja hozzá azt kis csomagba érdemes megnézni max, de a árai elszálltak!!!

Birger még gagyibb! tavaly szét is bukta magát, szétszedte a piac ,sokan otthagyták a live nézését nála ő vallotta be!!! Ő MÉG RÉGEBBI TRÉDER A PIAC ISMERETÉRE HAGYATKOZIK !!!

Azt amit 3 év alatt hagynak tanuld meg,előre meg kéne nekik mutatni , melyik piacon mire kell vigyázni konkrét ta-val,esetekkel !!!Fizesd be ,megy a rizsa amit a neten is megtanulsz,NEKEM EZÉRT FÁJT A PÉNZ !!!!

Szerdán ad live-ot 8-12h ig régen,a hét közepe ,nehéz tévedni ....3-4 alkalom 35e volt ,10embernél 350e rögtön !!! A open range rakás szar ....

MOST NÉZEM VAN AMI NEM SZÁLLT EL ÁRBA , 1500EUR KEZDŐDÖTT RÉGEBBEN VOLT OLYAN CSOMAG !!! ALAPOKRA JÓ, DE EZ 40-60% KÉSZÍT FEL CSAK , 40% SEMMI A KÜLÖNBÖZŐ PIACOKRÓL !!!