Regisztráció Elfelejtett jelszó

Magyarország

ha valakinek kétsége let…

#827206 tozsdenyul

ha valakinek kétsége lett volna, hogy a szellemi és fizika népírtás magyarországon tudatlanság vagy szándékosság következménye-e?:

Viktor Grazba jár kórházba, a lánya svájcba iskolába

A fél fideszes gárda a CEU-n tanult

Az oktatási államtitkár magyarországi magániskolába járatja gyerekeit (2 misi/év)

Liberális magániskolába...váá

Mindeközben

Finanszirozas

8 éve

#827187 tozsdenyul Előzmény: #827185

Thai she-male zsidó prosti vagyok (legújabban +pénzéhes önmegvalósító geci) , jegyezd már meg, mitöl nehéz? :)

8 éve

#827185 Spade Előzmény: #827183

Köszi nyuszi jól esik tőled az elismerés, te is sori bá és gyurci legjobb embere vagy, remélem kapsz valami jutit karira vagy hanukára nemtom melyik illet és nehogy megbántsalak

8 éve

#827183 tozsdenyul Előzmény: #827180

Jó, megnézzük. Ne aggódj, nem lesz visszafordítva. Nem rajtad fog múlni, te szépen küzdesz a következö 20 évéért.

8 éve

#827180 Spade Előzmény: #827179

Ha garantálod h 20 év múlva is ov lesz akkor nézzük meg azt is, semmi gond mert akkor összehasonlítható, ha közben pl. jön valami fasz és visszacsinál mindent akkor hiába nézzük. A fraciáknál és a svédeknél sztem már mind1 ki jön rajtuk nem segít max egy világháború, talán....zért nem tettem feltételt

8 éve

#827179 tozsdenyul Előzmény: #827169

én magyarországot nézem meg 20 év múlva, jó? nem svédország érdekel és a svédeknek tényleg nem is lesz gond orbán de ez nem kérdés, vagy igen?

Magyarország 20 év múlvájára miért nem fogadsz?

8 éve

#827169 Spade Előzmény: #827063

gyerekek ez jó dolog h mindenki megtalálta a probléma okát és a felelőst, én sorost és a seggét/faszát nyaló libsiket és szocikat, ti meg a fasiszta bajorokat meg orbánt. De ez a dolog egyszerűen eldönthető. Nézzük meg a fasizmust hírből sem ismerő szocik által irányított svédo-t és franciao-t belgiumot 20 év múlva. És ennyi. Akár mibe fogadok h qrvára nem fog tetszeni amit láttok és vesztetek

8 éve

#827063 Boby. Előzmény: #827061

Ahogy ezt már régen mondogatom....,és mindez nem jöhetett volna létre, ha nincs a lelke mélyén még ma is fasiszta és náci bajor nagytőke,akik saját hasznukért cserében, az unión belül védték orbánt a szankcióktól,illetve a kifizetések leállításától.Egyrészt,extraprofitjuk keletkezett a magyar érdekeltségeiknél,a közvetlenül vagy közvetetten hozzájuk juttatott uniós támogatásokból.Másrészt,orbán a munkajogi korlátok lebontásával olcsó munkaerőt biztosított a részükre,ami szintén az extraprofitjukat növelte.Harmadrészt,orbánon keresztül politikailag támadják merkelt és próbálják aláásni az eu demokratikus intézményeit.És mit kapott mindezekért cserébe orbán?,hogy Magyarország királya lehet, hogy a bajor érdekkörbe nem tartozó összes pénz felett ő diszponálhat Magyarországon - hogy finom legyek -.

2 éve

#827034 Boby. Előzmény: #827031

Jó írás és teljes mértékben igaz.Bár nem tudom, hogy miért kell ehhez Gödel.Sima logika az égész.Józan parasztiész.

Lebegtetik, hogy lesz-e közvetlen főpolgármester-választás

#826963 walex

https://index.hu/video/2018/08/31/kormanyinfo_guly...

Mennyivel egyszerűsödne minden, ha csak a Fidesz-KDNP jelöltjeire lehetne szavazni.

Kíváncsi leszek, hogy Puzsér tényleg elindul-e. Ha igen, akkor szvsz Tarlós csomagolhat. Puzsér olyan személy, aki nem talpnyalója egyik pártnak sem, mindkét oldalt kritizálja, sokan ilyen személyre vágynak és nem az örökös háborúskodásra, ellenség keresésre.