Regisztráció Elfelejtett jelszó

Mélypontra zuhant a lakosság egészségügy iránti bizalma

Én nem gondoltam,hogy te…

#826944 Boby. Előzmény: #826942

Én nem gondoltam,hogy te ilyen naív vagy!Ezt a rendszert, Orbán direkt így működteti.Az a célja,hogy összeomoljon és minél kisebb népi ellenállás mellett, minél olcsóbban átjátszható legyen a nerlovagoknak.Vajon az utóbbi időkben, csányi miért invesztál annyit az egészségbiznicbe?!

Addig nem lesz változás,…

#826942 TrendMan Előzmény: #826938

Addig nem lesz változás, amíg az emberek nem mennek öklüket rázva tüntetni.

A kormányban hűbéresi rendszer uralkodik, Orbánnak az ilyen problémák megoldása nem feladata, a beosztottait meg a hűségért tartják, nem azért, hogy az emberek számára problémákat oldjanak meg.

Ergo ez a probléma a senki földjén van.

Amíg nem lesz lincshangulat, addig nem lesz megoldás.

amiröl Zacher beszél, vi…

#826938 tozsdenyul

amiröl Zacher beszél, visszatéröen érintett témám

A minimumfeltételek nem teljesülnek, és ez veszélyezteti a betegállást (értsd betegek károsodnak, halnak, pusztán emiatt)

Magyarországon az elmúttízév egészségügyét az jellemezte, hogy sehol, egyetlen kórházban sem teljesültek a minimumfeltételek.

És ezek a minimum feltételek, a minimum

Az egészségügy nem egy jelentéktelen és/vagy kockázatmentes üzem, amihez elég ha gurul a Trabant.

emberek mennek rá. Mind betegek, mind személyzet.

Zacher felmondott

#826937 tozsdenyul Előzmény: #826921

ritka hülye volt, a kérdés hogy tanul-e bármit is ebböl

Símán rámehet lelkileg

Ahogy a magyar orvosok, eü személyzet jelentös része is, azt hiszi hogy önfeláldozással, kizsigereléssel a helyzet javulhat, holott csak pont fenntartják, ahelyett hogy merne egyszerüen nemet mondani. Vagy felállni. Vagy elmenni. De nem mer. És majd próbálhatja feldolgozni a sok halottját...

2 hónapja lelkiismerete tiszta volt...most meg már nem. Pedig nem a helyzet változott sajnos, ugyanúgy rengeteg halált szórt a rendszer 2 hónapja meg 2 éve is. Csak most lett túl sok.

Nem tudok elszámolni a lelkiismeretemmel

Elöbb kellett volna gondolkodni.

a személyügyi minimumfeltételek 60 százalékával egy centrum nem tud felelősséget vállalni

Lefordítom: kurva sok beteg hal ebbe bele

ezért megy el rengeteg orvos, mert tiszta lelkiismerettel nem lehet csinálni

Zacher ezt toxikológusként nem élte meg, a sürgösségin meg igen, mert ott a helyzet emberéleteket jelent, illetve emberhalált, és ezzel neki is el kell számolnia.

Akik meg ezt elöidézik kormányzatilag, és évente 20-30 ezer magyar ember halálához járulnak hozzá a rendszerrel már 10 éve, azokat sújtsa megvetés, és egy 3 méter mély pöcegödör fölött állva egy 2 tonnás tégladarabka.

A honvédkórház sbo-ja (ami az országban a legnagyobb, legprivilegizáltabb) meg összeomlott teljesen, úgy ahogy az egész eü is általában.

Zacher felmondott

#826926 walex Előzmény: #826922

Félelmetes, hogy a népbutítást mennyien beveszik. Nyilván nincs saját tapasztalatuk,pedig csak idő kérdése, hogy legyen.

Zacher felmondott

#826923 Boby. Előzmény: #826922

Tucsok meg majd akkor veszi észre,hogy a fidesz tényleg mindenkit átb@sz,amikor a magyaridők híre alapján,boldogan megy a kórházba,oszt nem lesz benne személyzet.

Zacher felmondott

#826921 Boby. Előzmény: #826913

"az a fajta személyügyi és tárgyi krízis, ami az évek során kialakult a kórházban, a munkavégzést veszélyeztette. Az egészségügyi munkavégzés veszélyeztetése egyben a beteg számára is veszélyeztető."

"Szeretek itt dolgozni, de kénytelen voltam a döntést meghozni. Nem tudok elszámolni a lelkiismeretemmel, hogy ilyen állományprobléma, ilyen felszerelésügyi gondok mellett a betegellátást folytassam."

Ez egy tisztességes megnyilvánulás, nem tudom miért kellett ezt eddig húznia, miért kellet még hónapokkal ezelőtt is védenie a védhetetlent?!Számomra hosszú időn át Zacher volt az ország addiktológusa, toxikológusa,amit aztán az elmúlt időkben történt kórházi halálesetek kapcsán tett megnyilvánulásai nulláztak le.Most talán szépített egy kicsit....,bár semmit nem feledtet!

ha már téma volt, legyen…

#826373 tozsdenyul

ha már téma volt, legyen itt a következmény/lezárás is

http://hvg.hu/itthon/20180817_Nem_a_Honvedkorhaz...

Azért az legyen tiszta, hogy a határozattal ellentétben a szakma szabályai többrendben voltak súlyosan megsértve,

(Ez nem a büntetöjogi rész)

Rendszerszinten is

És az adott esetet tekintve is

És lesznek is továbbra is, mert következmények nincsenek

Söt mi több, többször deklarálták, az egyébként egyáltalán nem vitatható szabályokkal ellentétben, hogy ez így tök rendben van

Azaz

Vagy durva személyi hiányosságok vannak itt magas szinten (ekkor persze kívülröl kell közbelépni, ennek elmaradása megint rendszerhiba , ami megint a vezetöi szintek emberi alkalmatlansága)

Vagy

Teljesen rendbenlévönek gondolják a magyar emberek elhullását rendszerszerüen

(Rengeteg utalásból sajnos ez tünik a valószínübb helyzetnek)

Örömmel jelentem a hazai…

#826099 Fornit

Örömmel jelentem a hazai városi felnőtt ügyeletre a thai falusi doktor simán ráver az ellátás szinvonalát tekintve, most, hogy volt alkalmam a kettőt összehasonlítani ugyanazzal a problémával.

Remélhetőleg nem végbélt…

#825828 Boby. Előzmény: #825825

Remélhetőleg nem végbéltükrözésen volt...,mert az nagyon fájhatott egy ilyen nagy géptől!:-)

"Egy budapesti korhazban…

#825825 Koffein

"Egy budapesti korhazban az elobb konkretan ennek a szamitogepnek a segitsegevel vizsgaltak meg. Commodore Amiga 4000/30. 1993-as gep. Floppy disc logott ki belole... Minden tiszteletem a magyar egeszsegugyben dolgozoke..." - Pogátsa Zoltán