Regisztráció Elfelejtett jelszó

De30 (GDAXI)

dax

#826345 Lenthor

A iv. hullám időben és térben is kevés.

Több gyertya kellene és talán 12.426-os szint.

De, ha 12.162 alá esünk, akkor még a iii. hullámot is folytathatjuk lefelé kb. 12.027 környékére.

https://invst.ly/8cpaj

dax

#826344 olvas0 Előzmény: #826342

nem érdekel a számlád, se a személyes hisztid. Szakmai szempontok szerint szeretek veled vitatkozni, csak néha rád jön az ötperc. Nem tudom miért. Te is hányszor újra számozod ugyanazt a grafikont, mint az eliotosok általában. A jövőt nem látja senki, aki azt állítja az hazudik. Én alakzatokat figyelek, meg mozgókat, meg mióta téged azóta azt az ichimokut. Nincs mindig igazad na és??? Akkor mi van? Nekem sincs mindig igazam na és akkor mi van??? Hanyagolhatnánk ezt a hülye hisztit és vitakozhatnánk szakmai alapon?

big-ebuy.eu : én nem bántom, pont nem izgat, ő köt belém folyamatosan. Egyszer nem írta még le hogy igazam volt, vagy tévedett, de ez sem érdekel. Mondom még egyszer engem szakmai meglátások érdekelnek. Az itt van, nem csak neki, neked is, meg másnak is, meg nekem is. Nekem most pl a zászlóm fut. Köszöni jól van, célár 11900. Látom a háromszöget is, hogy ennél lejjebb nála sem mehet, meg ott van bpmcwap halálkeresztje. A fundákról nem is beszélve, fed, kamatok, eurodollár, kötvénypiac, euwax...

dax

#826343 big-ebuy.eu Előzmény: #826339

Itt nincs olyan tévedek,tőzsdén 50% minden,ő kiváló ta-s ember, ne bántsd ! Alj megvolt elméletileg ha long,reggeli esés szintén amit este vártam mára

dax

#826342 Lenthor Előzmény: #826339

Általában akkor vagy ilyen ideges és ellenséges mindenkivel szemben

---------------------------------

Nem mindenkivel szemben, csak a Te beírásaid egyáltalán nem építő jellegűek.

A számlám miatt meg ne aggódjál! Soha nem voltam ilyen nyereséges!

dax

#826339 olvas0 Előzmény: #826334

Általában akkor vagy ilyen ideges és ellenséges mindenkivel szemben mikor megszólal bent az a kis hang, hogy most valószínüleg tévedek....

dax

#826337 big-ebuy.eu Előzmény: #826332

Belefér a 5. mert a hetes bolli megfogta ,alja !!! na én ma kivárok,péntek megszopat legtöbbször!!! :) figyelem ha úgy gondolom lépek

dax

#826336 olika78 Előzmény: #826333

Ne vesszetek már össze.

Valakinek a pénztárcája bánja majd, az biztos, de a másikat akkor sem szabad amiatt okolni. Nem a másik nyomja meg a gombot.

Ha nem,akkor meg örülni kell.

dax

#826335 big-ebuy.eu Előzmény: #826334

Én is felvárom , de jeleztem régebben ez is egy lehetőség..euwax tökön van véve minden szinten,de a Usa nagyon erős,Ath közel van sztem kiverik új Ath -ra október végéig,kis konszolidáció jön év végére, vagy maci,de jövőre a 3 hó-ig maci kéne induljon

dax

#826334 Lenthor Előzmény: #826328

IGEN DE A JOBB VÁLL MOST SZAKADHAT LE ???

------------------------------------------

Még hány jobb vállat akarsz, annak a szerencsétlen DAX-nak?

Már három jobb válla van!

dax

#826333 Lenthor Előzmény: #826331

Kérlek, ha nem értesz hozzá, akkor ne osszad az észt.

Keress másik fórumot és boldogítsad őket!

dax

#826332 olvas0 Előzmény: #826330

na én is erre gondolok. Én a zászlót figyelem, meg a mozgóátlagok keresztezését. 13000 nálam már rég nem fér bele, nem hogy új csúcs - gondolok itt az 5-re. Időben meg pláne nem ha a fundára gondolok

dax

#826331 olvas0 Előzmény: #826325

szerintem meg akkor amikor már a következő hullám intenzív harmadik hullámában vagyunk... utólag... mint mindent utólag. Előre csak lehetőségeket lehet mérlegelni. van aki fel várja mert és jön az indok, van aki le és jön az indok.

dax

#826328 big-ebuy.eu Előzmény: #826327

IGEN DE A JOBB VÁLL MOST SZAKADHAT LE ???? AZT AKKOR VESSZÜK ÉSZRE HA 12K-n ÁTMEGY MINT A KÉS ,azt is nézzük..a 4. ponttól reccs, csak Usa elég erős eddig

Usa 2855-2835 tűnik mára hmm ....

dax

#826327 Lenthor Előzmény: #826325

Mikor lehetne kimondani, hogy megvolt az 5. hullám?

-------------------------------------------------------------------

https://invst.ly/8cnto

A rajzon is lehet látni, hogy emelkedő aljak vannak továbbra is.

Ha kész lett volna az 5. hullám, akkor azt nagyon észre vennénk, mert az ár úgy bezuhanna, hogy nem tudnánk követni.

Pár száz pont 1-2 óra után, hogy a nagyérdeműnek ne legyen ideje a longokat zárni és shortokat nyitni.