dax
olvas0 Előzmény: #826342nem érdekel a számlád, se a személyes hisztid. Szakmai szempontok szerint szeretek veled vitatkozni, csak néha rád jön az ötperc. Nem tudom miért. Te is hányszor újra számozod ugyanazt a grafikont, mint az eliotosok általában. A jövőt nem látja senki, aki azt állítja az hazudik. Én alakzatokat figyelek, meg mozgókat, meg mióta téged azóta azt az ichimokut. Nincs mindig igazad na és??? Akkor mi van? Nekem sincs mindig igazam na és akkor mi van??? Hanyagolhatnánk ezt a hülye hisztit és vitakozhatnánk szakmai alapon?
big-ebuy.eu : én nem bántom, pont nem izgat, ő köt belém folyamatosan. Egyszer nem írta még le hogy igazam volt, vagy tévedett, de ez sem érdekel. Mondom még egyszer engem szakmai meglátások érdekelnek. Az itt van, nem csak neki, neked is, meg másnak is, meg nekem is. Nekem most pl a zászlóm fut. Köszöni jól van, célár 11900. Látom a háromszöget is, hogy ennél lejjebb nála sem mehet, meg ott van bpmcwap halálkeresztje. A fundákról nem is beszélve, fed, kamatok, eurodollár, kötvénypiac, euwax...