az oldalon csak én tiltok ki. Aki ismer tudja, hogy nehezen vagyok befolyásolható ezen a téren. Ez legyen tiszta :)
az oldalon csak én tiltok ki. Aki ismer tudja, hogy nehezen vagyok befolyásolható ezen a téren. Ez legyen tiszta :)
Nem, nem, többször is személyeskedtél, csak nem szóltam, most érkezett el a pillanat, hogy szóljak :)
Amíg nálam a személyeskedés kimerül a libsi, lmbtq -ba, addig te több lépcsőfokot is átlépsz. Mindegy is, ezt is elérted, átpörgetünk... veregesd meg a vállacskádat :)
Na off
Ibiza miatt nem írtam ide sokáig, de most újra elértünk ehhez a szinthez, így most én kiléptem ebből a beszélgetésből. Majd lehet, fél év múlva újra visszanézel, sziasztok:)
Ez elég pofátlan töled, miután te megállás nélkül személyeskedsz velem, és most szóltam vissza egyszer.
És senkit nem tiltottam ki.
Miért van az, hogy aki adja, az kapni már nem bírja és azonnal sírni kezd? Ennyi puhapöcsöt :)
és képzeld vannak olyanok, akik nem akarnak ezrével migriket. Azokat sem, akiket a fidesz telepít be. És szeretnék megvédeni a hazájukat. És ezt erös hadsereggel képzelik el. És szeretnék, ha az ország erösödne. Nem pedig szétlopnák.
Ez a migránssimogató szerintetek.
És még azt sem bánják, ha a nök tehetnek pár lépést az egyenlöség felé. Ha esetleg kicsit túllönek, majd visszarendezödnek.
Nem fog zavarni, mert nem szarom össze magam bizonytalanságomban.
Ez csakis leszbi femináci lehet.
És igenis javítani akarok sok mindenen. Nem feltett kézzel várni, hogy eltünjek a cúnya világból, ahol már holokausztot tagadni sem lehet. A javításhoz kritika kell. A rossz dolgokról.
Akkor szar életem van, csak a szart veszem észre.
Honnan jön ez a megállás nélküli címkézés?
Kisebbrendüség? Mert te szavaztál a fideszre?
Kognitív disszonancia? Mert nehogy már be kelljen ismerni hogy tévedtem?
Vagy csak szar az életed és csak gyülölni tudsz?
Ne hagyjátok magatokat felülni a gyülölködö tözsdei politizálásnak. Mind egy nemzet vagyunk, mind ugyanazt akarjuk, legfeljebb más eszközökkel.
A törzsi mentalitás az egyetlen, amivel biztos nem érünk célba.
na kibújt a szög a zsákból :D
ha nyuszi volnék, ami nem vagyok, most tiltatnálak ki a picsába, mint ahogy tetted te is több userrel, de leszarom, felnőttél ibizához, sőt túl is nőttél rajta, gratula! :D
"nem találsz semmibe pozitívumot? "
Szerintem képzeld el, hogy igenis vannak emberek akik nem úgy gondolkodnak, mint te. Optimista beállítottságúak, elveik vannak, és pont ezért nem szavaznak mszmp-re. Mint én. Veled ellentétben . És nem azzal vannak folyamatosan elfoglalva, hogy akivel vitatkoznak az mennyire meleg, leszbi, mennyire lehet szar az élete, mennyire álszent, ha mindig úgy szavaz, ahogy állította, unalmas már ez .
Én nem elemzem, hogy vajon miért sírod tele folyamatosan a ffiak/nök topikot , vagy hogy miért jutsz el mindig személyeskedésig érvek helyett. Hogy milyen élete lehet az ilyennek. Mert pár internetes hozzászólásból nem lehet egy életet megítélni.
Elég annyi, hogy seggfej vagy.
A sakktáblán meg ha csak annyi megkötést teszel, hogy nem szavazol se mszp-re, se fideszre, máris elérted, hogy ne szavazz kormánypártra. Mert mindig ezek voltak a befutók. Máris tudjuk, hogy te nem így tettél.
olyan értelembe lenne értelme, mint pl usa hadsereg, csak eu szinten, de ez, ami itt a balkánon van, az egy vicc. te is ezt írod, csak most rákontrázol :))
én vagyok a segg, miközben mindent és mindenkit lefikázol? nem találsz semmibe pozitívumot? soha a büdös életbe nem szavaztál egy kormánypártra se? illetve egy olyan pártra se szavaztál, aki támogatta volna az adott kormányt? XD
hát gratulálok, jól lépdelsz a sakk táblán, hogy véletlenül se koszolódj be :-P
nem szavazol se vityára se fletóra se marcira?
De töled nem álszent, hanem racionális?
Mekkora segg vagy :)
hát facepalm
Néha ritka nagy marhaságokat beszéltek
Nincs értelme a katonaságnak, jézusom
Az országnak reszeltek :)
A NATO követelményeknek amúgy a 2% gdp az elég
Szinten tartás meg nem az, hogy 50 tankból, 20 helikopterböl , 10 ezer honvédból lesz 0-0-3000 meg egy business jet a honvédö Deák ferencnek.
Nem magamból indulok ki, én már racionálisan szavazok, a saját értékeim mentén. Habár olyan pártot még nem találtam, akire szívesen szavaznék. Nem dőlök be Gulyás Marciknak, Vityáknak, Fletóknak. Persze, ezen kormányokon belül is találok némi pozitívumot a sok negatívum közt. Te főként a negatívumokat látod, így élni nem is tudom, hogy lehet. Habár egészségügyben dolgozóként remélem tudod, hogy a sok negatívum megkeseredéshez vezet :)
Szerintem annyi az értelme, hogy biztonságot ad az embereknek. Ha nem is reálisan, hisz bármikor végig roboghat az orosz haderő, mire felébred a helyi sereg, meg a nato, már Münchent is elhagyták :-P
Én úgy vagyok vele, aki hivatásos akar lenni, az menjen, szolgálja a hazáját, a Natot, de vagdalkozni nincs értelme, mint ahogy nyuszi is teszi "Te tetted teljesen védtelenné az országot 3000 honvédre redukált hadsereggel, 0 tankkal.", hisz az összes kormány leépítés és a natoba való integrálás mellett tette le voksát. Nem látni, hogy x kormány alatt x%al nőtt volna a hadsereg létszáma, a haderő fejlesztés stb. Szinten tartást látni, ami még elég a nato követelményeknek.
EU kőkemény határvédelmének több értelmét látnám. Ha már migriket fogadunk, akkor átláthatóan, legálisan, ahogy kell, új lenyomat, fotó, papírokkal alátámasztva ki fia borja stb. ha nem tudja igazolni, fordulhat vissza. Gondolom amikor te is kimentél spanyolo.ba, ha EU-n belül is van, vitted a papírjaidat, bejelentkeztél a hatóságoknál, kézcsókolom itt szeretnék élni, és nem berúgtad az ajtót, Ricsi vagyok, igazolni nem tudok semmit, de higgyék már el.. mostantól ha tetszik, ha nem, itt fogsz lakni és kész, fogadják el punktum :)
nem
Ne magadból indulj mindig ki , vannak akik 6 pártos listán ennél többre képesek :)
Késöbbi kormánypártra sosem szavaztam
Mindig szavaztam, amikor lehetöségem volt rá
Össze tudod-e tenni?
Sem a komcsikra, sem a posztkomcsi nemzethvesztö maffiára nem szavaztam, következetesen
Neked ez tünhet álszentnek, én intelligenciának hívom
Elég baj, ha elképzelhetetlen számodra, hogy valaki egyik szarra se szavazzon
Azért tartunk itt
Én mszmpsekre nem szavazok
De jó tudni, hogy ma már ez lett az álszent álláspont :)
És mi értelme a hadseregnek? Mondjuk a németnek, de komolyan?
Nato tagok, így franciáktól nem kell félniük. Az oroszok megeszik őket tízóraira, az ellen kár tartani. A migráncsok meg jönnek ezerrel, és az a hadsereg, amelynek az ország megvédése lenne a célja, nem csinál semmit. Pedig, más ellensége biztosan nem lesz németországnak, tehát ha erre nem használják a hadsereget, akkor továbbra is kérdezem, minek van?
Elmondták sok-sok éve, már nem lesz háború, a terrorizmus az új csatamező, ami ellen a reguláris hadsereg semmit nem ér. Illetve érne, ha a potenciális terroristákat nem engednék be, de azzal meg nem foglalkoznak. Így minden hadseregre elköltött euró kidobott pénz.
Más. Tegnap 50 km-es gyaloglásban egy spanyol lány nyert az EB-n, olyan szép névvel, hogy Júlia Takacs, Beleolvastam a kommentekbe, folyamatosan az ment, hogy a bevándorlás. Vele nem volt baj, mert szőke, fehér, európai, de azért érdemes volt beleolvasni. Azt látom, ez a migráció megszünteti európa békéjét egymással. Tök jó, hogy van.
"Én sosem szavaztam egyikre sem."
De egy álszent duma, egyikre sem szavazol, de vélemény bármelyikről megvan. Tipikus XD
Jó, benne volt az összes kormány, komcsilibsi is meg Deák ferencé is.
Én sosem szavaztam egyikre sem.
Ettöl függetlenül ne próbáld elkenni sem a felelösséget.
A komcsilibsik idején nem volt biztonságpolitikai válság, nem volt fenyegetettség, nem rendültek meg a szövetségi viszonyaink. Nem konfrontálódtunk a szövetségeseinkkel. És nem 0,7% gdp arányos hadikiadás volt és nem 3000 honvéd volt.
Mondjuk 7000 honvéddal 1,5% gdp hadikiadással egy elkötelezett és egységes szövetségi rendszerben válság nélkül, biztonságban van az ország.
Egy akkori ferenc még akár lövet is, ha szükséges, a tökösséggel sem volt gond.
A válságokat a komcsilibsik nem fokozták, a szövetségi rendszereket nem gyengítették, a hadikiadásokat nem vitték 1,2% alá. Deák tovaris aktívan dolgozott ezeken.
Az 1,2%-ot a komcsik a gazdasági válságban megszorításban is hozták. A 0,7%-ot a fantasztikus teljesítményü ner-ben hozta az alternatíva nélküli nemzethvédö társaság, amikor 4 Marshall-segély áramlott az országba.
Mondjatok bármilyen alternatívát , egyetlenegyet is aki ugyanilyen gyalázatra képes lett volna, miközben migránsválságra készül.
Tehát mindenkinek meg van a felelössége, deák ferencé pedig messzire kimagaslik . Az oroszlánrész az övé, úgy hogy ö már régóta készülhetett is volna a válságra.