"Én sosem szavaztam egyikre sem."
De egy álszent duma, egyikre sem szavazol, de vélemény bármelyikről megvan. Tipikus XD
"Én sosem szavaztam egyikre sem."
De egy álszent duma, egyikre sem szavazol, de vélemény bármelyikről megvan. Tipikus XD
Jó, benne volt az összes kormány, komcsilibsi is meg Deák ferencé is.
Én sosem szavaztam egyikre sem.
Ettöl függetlenül ne próbáld elkenni sem a felelösséget.
A komcsilibsik idején nem volt biztonságpolitikai válság, nem volt fenyegetettség, nem rendültek meg a szövetségi viszonyaink. Nem konfrontálódtunk a szövetségeseinkkel. És nem 0,7% gdp arányos hadikiadás volt és nem 3000 honvéd volt.
Mondjuk 7000 honvéddal 1,5% gdp hadikiadással egy elkötelezett és egységes szövetségi rendszerben válság nélkül, biztonságban van az ország.
Egy akkori ferenc még akár lövet is, ha szükséges, a tökösséggel sem volt gond.
A válságokat a komcsilibsik nem fokozták, a szövetségi rendszereket nem gyengítették, a hadikiadásokat nem vitték 1,2% alá. Deák tovaris aktívan dolgozott ezeken.
Az 1,2%-ot a komcsik a gazdasági válságban megszorításban is hozták. A 0,7%-ot a fantasztikus teljesítményü ner-ben hozta az alternatíva nélküli nemzethvédö társaság, amikor 4 Marshall-segély áramlott az országba.
Mondjatok bármilyen alternatívát , egyetlenegyet is aki ugyanilyen gyalázatra képes lett volna, miközben migránsválságra készül.
Tehát mindenkinek meg van a felelössége, deák ferencé pedig messzire kimagaslik . Az oroszlánrész az övé, úgy hogy ö már régóta készülhetett is volna a válságra.
"Te tetted teljesen védtelenné az országot 3000 honvédre redukált hadsereggel, 0 tankkal."
Emlékeim alapján 90től folyamatosan csökkentik a haderőt. Ezt nem az elmúlt 8év eredménye, hanem az elmúlt 30é, amiben benne van az összes kormány.
szépen összefoglalják 90-02ig http://www.politicalcapital.hu/konyvtar.php?articl...
Tehát, a fentiek alapján ne egy pártra célozzál, mert az összes benne volt jobbról balra, balról jobbra.
olyat sem mondtam, hogy mindenki jobb lenne
De már ott tartunk, hogy szinte mindenki, gyurcsány is már
De facto vazze, te simogattál be 10 ezer menekültet, 20 ezer kötvényest, 100 ezer feletti orosz maffiózót, és párezer orosz fszb-st.
Te tetted teljesen védtelenné az országot 3000 honvédre redukált hadsereggel, 0 tankkal.
Te vered szét az Eu-t, ami ha komolyra fordul az egyetlen segítségünk. Mert öneröböl már nullák lettünk.
Téged rohant le 400 ezer migráns gond nélkül, és köpöd azt a Merkelt, aki megmentett ettöl a 400 ezertöl, azzal hogy meghívta öket.
Hát baszd meg te a migránssimogatóidat, akik de facto mindezt besimogatták veled.
A Deák ferencedet, aki mindezt elintézte.
Én végig ugyanazt mondtam, minden lépésnél leírtam, hogy át vagy verve. Ment hosszan rá válaszul a hülyézés, meg az á dehogy. És minden lépésnél ugyanúgy át lettél verve mégis. Azt most itt vagyunk megvédve , legázolva, legyengülve, betelepítve ezzel a Deák ferenccel jó hosszú ideig, hála az okosoknak .
De hiába mondod nyuszi h nem akarsz besimogatni ha de facto azt csinálod amivel besimogatod őket. Szted mindenki jobb lenne mint ov ezt te mondtad a saját szavaiddal (nem volt kivétel meg de) tehát még az is aki simán beengedne 1 milla migráncsot, tudod nyuszi hát baszd meg...te köpöd magad szembe vagy hazudtál végig vagy csak egy idióta hülye vagy aki kettőig se tud számolni....
Ne beszélj már hülyeségeket bobby hol van a bibliában a halotti lepel meg a kard ? Mikor beszélt róla Jézus ? b+ itt végig jézusról volt szó nem az egyházról és nem is a maffiáról amiket sikeresen belelekevertél. És cézárból mi maradt ? Még lábköröm se....
van a terelési célzatú, trollkodós, a vitapartnerhez rendelt légböl elökapott témákkal légvitatkozás
És van a metakommunikáció hiányában projekciókkal kiegészített értelmezésekkel vitatkozás
Egyik informatívabb mint a másik.
Bejön a vallás, mint téma, s minnyá milyen vita meg forgalom van.. Még yo, h nem vagyok vallásos. :-) De amúgy a téma érdekel, mint történelmi érdekesség. Anno, amikor Londonban tanultam, nagyon érdekes beszélgetéseket folytattunk a témáról a világ minden részéről jelen levő, többféle vallású osztálytársaimmal.
kereszténység, feminizmus, értékké emelt taplóság, korszellem, bal , jobb, rosszabb
sikerült jól elvitáznod a saját állításaiddal? Úgy látom krisztus önjelölt követöi durvulnak, ignore után jön az össze-vissza hazudozás...normális vita az nem megy.
Még szerencse, hogy elviselitek a más véleményt, mi lenne akkor, ha nem így volna? :)
Eddig 5x kértem ki, hogy ne rágalmazz muszlimsimogatással, legalább egy alkalommal el is fogadtad az álláspontomat, és ígérted nem teszed.
Szerinted menni fog, hogy ne köpd szembe magad, illetve ne tedd magad nevetségessé miközben a mindent elsöprö szeretet és véleménytisztelet jegyében krisztust követed?
"az ateizmus is egy vallás,"
Persze Pityu! A kapufa meg, fél gól!:-)
"Az h a halotti lepel nem eredeti esetleg vagy a lándzsa az jézusra
nézve nem jelent semmit mert akkor már halott volt. Milyen tárgyi
bizonyítékot vársz egy halottól ?"
Ne legyél f@sz doki!:-)A leplet,a lándzsát, meg a mittudoménmégmit,pont az egyház tette annak bizonyítékává,hogy Jézus élt...,csakhogy a tudomány meg bebizonyította ezekről a tárgyakról, hogy teljesen más korból származnak,mint amikorra Jézust datálják.Amúgy, milyen bizonyítékot várok?! F@sz tudja...kislábujjáról a körmöt...,mondjuk!:-)Tutanhamon pl., egy az egyben megmaradt....,pedig vagy 1300 évvel idősebb, mint Jézus.
Az evangélium születéséről, és a szerzőkről nincs fogalmuk (vagy jól titkolják), így ebbe én nem megyek bele.
Miután velem beszélgettél, és nekem mondtad azt, hogy te arra nem lennél büszke, azt jelenti a magyar nyelv szabályai szerint, hogy én büszke vagyok egy olyanra, amire te nem lennél, tehát te vagy a jobb.
Számomra a kimondott szónak értelme és súlya van, csak így tudom beszélgetni, maximum nem beszélgetek.
Egyébként pedig halkan megjegyzem, az ateizmus is egy vallás, és legalább olyan erőszakos, mint a többi, aki hatalmon van.
Bobby valaki nagyon átbaszott jézus ügyben. Az h a halotti lepel nem eredeti esetleg vagy a lándzsa az jézusra nézve nem jelent semmit mert akkor már halott volt. Milyen tárgyi bizonyítékot vársz egy halottól ? A te logikád szerint a gladiátorok se voltak mert nem maradt utánuk még egy kurva kard sem. Sőt cézár után mi maradt ? akkor a logikád szerint nerm is volt Azt h a kocka el van vetve nem ő mondta hanem gyurcsány, a cézárt csak gonosz emberek állítják. Ez totál hülyeség.
Amikor az evangéliumok születtek lényegében még nem volt egyház és vallás sem. Sőt találtak apokrif iratokat abból a korból és evangéliumokat is amiket az egyház nem is ismer az azért elég súlyos tárgyi bizonyíték, persze szerinted a geci de fineszes egyházatyák dugták oda a sivatagba időutazással visszamenve megtévesztésből...
"Ja, ez mondjuk tényleg igaz, a libsibolsi jogkorlátozásnál meg kb már csak egy rosszabb van, a keresztény"
Hát
persze, nyuszi neked nem fáj a jogkorlátozás sőt annyira kivánod mint
sivatagban a teve a vizet. Különben a társaiddal nem simogatnátok be
több milla muszlimot eu-ba, akik nem szaroznak a joggal csak simán
levágják a fejedet mint egy kecskének ha szidod mohamet vagy bármely
vallási cuccot. Lófaszt hiányzik neked a libsiknak meg sori bának és
csapattyának a demokrácia meg a jog, hiszen ti a lefejezést vonzátok be.
Nem az a baj h vallás van itt esetleg hanem h az nem a muszlim nem ov
fáj neked hanem h nem olyan van hatalmon aki beengedné őket,, hiszen
mindenki más hatalomra jutva beengedné. Ennyike
amikor lepereg a rákóczi smink és meglátod a nép kádár arcát
ez csak a gyorsreagálású virtuális karantén másik szobája :)
"Abban mindenképpen, ahogy látom, hogy jobb vagy, mint én."
Ilyen irányú megnyilatkozásom megint nem volt,ezt megint csak te magyarázod bele.Amúgy ateista és materialista lévén,elsősorban megpróbálok magamban fogódzót találni.....,persze azért néha én is felsóhajtok csendben,hogy Istenem,Istenem!