Nekem az elmúlt 20 évben talán összesen 1x sikerült a győztes pártra szavaznom.
Te vagy a mérges kismalac?
Nekem az elmúlt 20 évben talán összesen 1x sikerült a győztes pártra szavaznom.
Te vagy a mérges kismalac?
1. pl nem annak a partnak kellett volna elso alkalommal 2/3-ot adni, akirol sejtheto volt, hogy egypartrendszer lesz a vege
1/a. ha mar megis, akkor nem a fotelben kellett volna ulni, amikor meg is valositotta, hogy egypart legyen, lehetett volna oklot razni, urambocsa, mashogy szavazni a kovetkezo 2 valasztason
2. ha mar megis, akkor pl nem a fotelben kellett volna ulni, amikor szepen lassan felszamolta/margora tette az eu jobbitasan dolgozo civileket, tobbek kozott:
magyar rezidens szovetseg, orvosok a halapenz ellen, fekete ruhas apolok
3. te beteg es idos vagy? neked mi a mentseged, hogy nem alltal oda akar az eu szetverese ellen, hogy nem raztad az oklodet, ha mar szerinted csak ebbol ert az egypart?
4. mar most szolok, hogy lesz ez meg rosszabb is, amikor az okolrazasbol sem fog erteni az egypart
(ez 100% biztonsaggal igy lesz, mert a tobbseg, azt hiszi hogy nincs mas part akire szavazni lehetne)
te panaszkodtál, csak tudnám, akkor minek is?
te fogsz szivni az eu-ben is, majd azt is ilyen vidáman vedd ám :)
Most őszintén: Ha egyetlen párt van és az is csupán bizonyos szempontokat képvisel, akkor kire szavazzon az ember?
És ez a párt csak akkor enged, ha (a tömeg) aktívan felemeli a hangját, kimegy az utcára és rázza az öklödet!
Na most a beteg, idős népességre ez épp nem jellemző.
:)
egy kis 30éves orvoska vagy,nem rugdosott még meg az élet igazán...
http://hvg.hu/itthon/20180719_Tanacstalanul_boly...
„A kormány azért nem kezeli prioritásként az egészségügyet, mert a társadalomnak nem elvárása, hogy az legyen.”
Erről kéne konzultálni
A különböző kutatások szerint az emberek nagy része ugyan elégedetlen az egészségügy helyzetével, mégis újra megválasztották azt a pártot, amely nem tett le egészségügyi programot az asztalra – érvel Kunetz
"xarok én rá van.e vizitdij vagy nincs,mikor köszönni sem tud az orvos...."
Igazad van, xarj az egészre, és élvezzed a lexart egészségedet is hozzá.
:)
akkor mostmár jo lenne kitalálnátok vmit,Ti meg a politikusok,mert csak Ti maradtatok,(az orvosok meg a politikusok)a lakosság már beledöglött.
ne ránk mutogassatok,xarok én rá van.e vizitdij vagy nincs,mikor köszönni sem tud az orvos....
multkor....együtt focizom 3 orvossal,közülük egy bekerült a Szegedi klinikára vmi mútéttel....azt mondja ugy beszéltek vele mint a kutyával először....vmi orvos.....de mikor meglátta a DR. előnevet...huuu..haaa igy kollega ugy kollega,bocsánat ő nem is..látta...vette észre..,na szupi.
a magyar demokrácia meg már akkora, hogy a szemeteket veri ki :)
Én elmondtam n-szer.
Egyébként a fidesz sorra nyomja mostanában az öszödi beszédeit (annak aki érti), oktatás, gazd felzárkózás, versenyképesség stb terén 8 évig nem csináltunk semmit, amit mégis azt elkúrtuk és most az ellenkezöjét fogjuk tenni.
Az eü-t érintöböl ugyanez jön le. Most, 8 év semmit tettünk után (és hálapénz engedélyezése után), hirtelen elhatározódott hogy a hálapénz rossz és meg lészen szüntetve.
amikor az eü visszavetését eredményezö lépés vagy ciklus történt, a lakosság mindig megjutalmazta, megerösítés történt.
Amikor elöremutató dolog történt , a lakosság mindig büntetett.
És ez továbbra is így van, és így lesz.
Az eredmény ebböl könnyen leszürhetö, 1x1.
Az elmúlt évek hozzászólásaiból pedig leszürhetö, hogy ezt az 1x1-et sem ismerte fel a többség, nemhogy a megoldást.
Így aztán élvezzétek tovább, szemmel láthatóan elfogadtátok, beletörödtetek, jó így nektek.
az én családomban,van aki 1967 óta "vállalkozó."
ez 51 év.
az egész ugy indult,hogy 3 helyre jelentkezett dolgozni akkor,és nem vették fel sehová.
szinte "sztahanovista",ma is minden reggel 5kor kel,olyan mokuskerék,amiből soha nincs kiszállás.
1967-1990 között kisiparos.(lehet volt gebines is)
1990- E.V.
egyébként ha vki pl. 1974ben szült,annak még wc papirt sem kellett bevinni akkoriban....mert volt,rengeteg intézmény uj volt.
szerintem az Eü vhol 1974-1980 volt a csúcson,uj intézmények,megfelelő tárgyi feltételek stb. megfelelő orvosi hozzáállás.
nahát én a lakosságot tartom a legkevésbé felelősnek ezért,csak egy orvos vagy politikus gondolkodhat erről igy.
de az orvos és a politikus es a milliárdos is előbbutobb beledöglik az életbe, ez egy ilyen műfaj.
addig érezheti vki magát egészségesnek mig nem vett részt egy teljes kivizsgáláson,na azután beindul a biznisz,meg az összevissza kezelés.
Az a borzasztó, hogy bekerülsz a kórházba és 3órán belül mindegyik dokinak, nővérnek tudod az árfolyamát. Ettől megszabadulni nem tudom, hogy miként lenne lehetséges, hisz a velejétől bűzlik..
nyilván mindig más a hibás, a kedves lakóság ugye, leszavazta a reformokat amikor megtehette, és 3x vagy 4x szavazta meg azokat, akiknek programjuk se volt , viszont folyamatosan vonták ki a forrásokat az eü-böl. Ja, és akik keresztbetettek a reformoknak, amikor valaki nekiállt volna.
Ehhez még vegyük hozzá, hogy a kedves lakóság addig tartja fennt a hálapénzt, amíg a lenyomott várható életkorából kitelik.
Min csodálkozol?
Hogy ilyen körülmények között elkurvultak az orvosok? Hát, kurva rendszerben kurva lesz sokmindenki, teljesítmény meg nem lesz.
A nép meghozta eredményét.
(Ugyan hányszor írtam le, hogy beledögleni ti fogtok, nem az orvos meg nem a politikus, a változás a ti érdeketek lenne- de ha jól látom, csak addig jutottatok, hogy elmondjátok, hogy szar a rendszer, és szar is volt - de garantáltan szar is lesz a beletörödött helyzetet látva)
Persze, a 70-es években sem volt tökéletes a rendszer és azóta csak folyamatosan romlik,de ez nem változtat azon a tényen,hogy orbánék alatt rohamos romlás tapasztalható.
én nem vitatom,xar a rendszer,ezek az x év mulva kapsz időpontot,ez hajmeresztő,de ez 15éve igy van.
de szerintem az eü kapcsán az orvosok kb. 70%val van a legnagyobb baj,emberileg,szakmailag.
itt a példa-szokjál hozzá-mondá ő
ezer példát irhatnék,de meg is teszem ha van rá igény.
csak a teljesség igénye nélkül mely korházakhoz volt szerencsém az elmult 10év alatt,akár hozzátartozoim kapcsán:
Margit,Délpesti,Kistarcsai-kerepesi uton kifelé,Telki,Kékgolyó,Kecskemét megyei korház,Honvéd BP.(mert Honvéd volt régen kecskeméten is),Váci,Uzsoki,Kiskunhalasi.
megközelitőleg 50-100 orvossal volt kapcsolatom ezen időszakban,1 kezemen megtudnám számolni ki volt emberileg szakmailag közülük elfogadható szinten.
ha nagy baj van,igazán nagy,nem tudnak segiteni,max kisérleteznek,jol félrekezelnek,a sarki josnő többet ér.
" pedig pl. rákhalálozásban is világbajnokok vagyunk"
Meg a szív és keringés téren is. Olvasom a neten az állítólag orvosokkal készült interjúkat, vagy orvos által írt cikkeket és mindenhol a megelőzést, a minél korábbi kivizsgálást szajkózzák. Hol vannak ezek az orvosok, ha megjelensz a panaszoddal? Múlt év januárban kezdődött nekem valami ritmuszavar féle tünet. Körzeti orvos írt beutalót kardiológiára,. Hipp-hopp június végére már kaptam is időpontot. A kardiológus megvizsgált. Elvégzett néhány -gondolom kötelezően előírt- vizsgálatot, majd közölte fogalma nincs mi okozza. Kérdeztem, akkor hogyan tovább? A szakorvosi javaslat: Szokjon hozzá. Semmi barokkos túlzás nincs benne. Szó szerint ezt mondta.
alapanyagnak: