Az én küszöbömet,már 14.-én is megütötte....,be is másoltam ide.
Az én küszöbömet,már 14.-én is megütötte....,be is másoltam ide.
szó szerint felxopt@k egymást https://24.hu/belfold/2018/07/14/orban-viktor-izra...
ugyanazt mondta, amit az izraeli nagykövet, de a 14ei nyilatkozaton senki nem lepődött meg, de a mai már megütötte az ingerküszöböt... csak nem azért, mert ov mondta? :)
https://hirtv.hu/hirtvkulfold/orban-a-modern-kori-...
"Orbán Viktor közölte: a modern kori antiszemitizmus erőteljes formái
jelentek meg Európában, ma olyan időket élünk, amikor Nyugat-Európában
nő, Közép-Európában pedig csökken az antiszemitizmus.
Magyarországon továbbra is zéró tolerancia van az antiszemitizmussal
szemben - közölte a miniszterelnök. Hangsúlyozta: a zsidó származású
polgárok Magyarországon a kormány védelme alatt állnak, és „büszkék
vagyunk”, hogy a zsidóságát nyíltan vállaló emberek biztonságban
érezhetik magukat Magyarországon."
Tisztelettel kérdem a fidesszel szimpatizáló fórumtagokat, hogy tudják még követni, hogy most éppen ki az ellenség?!Mert eddig Európa liberális, kommunista és egyéb a zsid@ szó szinonimájaként is értelmezhető jelzővel volt illetve, most meg hirtelen antiszemita lett?!Ha jól értem,akkor Európa most a maga ellensége...,vagy hogy van ez?!Hogy van ez most, éljen Palesztina,vesszen Izrael...,akarom mondani éljen Izrael, vesszen Palesztina....,vagy vesszen Brüsszel, vagy éljen Brüsszel?!Ki érti ezt?!
Cuki amit2010előttmondtunkaznemvoltigaz konkrétan azt hazudta,hogy ők ugyan nem szavazták meg a fizetésemelést.
Pechjére név szerint látható,hogy ki, hogyan szavazott. Ez a görény is megszavazta, ami után még ki is állt,hogy ők ugyan nem..
Van-e még lejjebb?
https://www.napi.hu/nemzetkozi_gazdasag/szlovak-na...
Jó helyzetértékelés.Amúgy,szinte hetente látogatom a szlovákiai magyar lakta vidéket és azt kell mondjam,hogy az érzés, amikor ma átlépem a magyar-szlovák határt, hangulatában kezdi a 80-as évek végi,90-es évek eleji magyar-osztrák határ átlépéseket idézni.A levegő is frissebbé válik.Sosem gondoltam, hogy ez egyszer így lesz.
Azért ha lett volna az ellenzéknek egy csepp esze, akkor nemmel szavaz, hogy legalább a látszatra adjon, úgy is az lesz, amit a 2/3 szavaz. De nem, ezek olyan hülyék, mint a s*gg, élükön a cukikkal.
szerintem még a tüntetőleg nemmel szavazó 23fő is tudta,ugyis átmegy, "megleszaz:)
https://index.hu/belfold/2018/07/17/az_ellenzek_jo...
Cukik élvezzék ki az utolsó 4 évüket, utána mennek a szemétdombra. Pedig hogy ki volt kelve magából pár napja az egyik cukimajom, hogy micsoda felháborító dolog a képviselői fizuemelés terve, de azért csak megszavazták.
"A Lidl Magyarország vizsgálja a lehetőségeket a vásárlói igények
figyelembevételével - ezt a választ küldte az itthon 170 bolttal működő
kiskereskedelmi lánc a Világgazdaság azon kérdésére, hogy a holland
példához hasonlóan ősztől Magyarországon is tervezik-e betiltani a 14 év
alattiaknak az energiaital vásárlását."
https://www.portfolio.hu/gazdasag/korlatozhatja-a-...
H*lye kérdésre h*lye válasz! Teljesen függetlenül attól, hogy én mit gondolok az energiatalokról és azok fogyasztásáról, nem értem, hogy mi alapján tagadhatná meg, bármelyik kereskedő is, bármelyik vevő kiszolgálását, ha a kérdésről amúgy külön törvény nem rendelkezik!? Ha ezt megtehetik, akkor mi lesz a következő lépés?! A kövérektől megtagadják a kenyeret, meg a zsírt, vagy a 14 év alattiaknak nem adják majd ki a kotont?!
Az biztos, én sem értem, h a teherszállítás miért nem költözik át jórészt a vasútra. Államilag kéne oda terelni a fuvarozókat.
A sebességre visszatérve, ha jönnek velünk a gyerekek, akkor lassan megyek a pályán, h aludjanak. Beállok egy kamion mögé, s 85-90. A vicc az, h így is ugyanannyi ideig tart egy út, gyakorlatilag (innen Budapestre vagy a környékre, kb 1 órás út).
Az a baj,hogy még mindig csak arról beszélnek, hogy meg kellene csinálni, holott már rég engedélyeztetni, tervezni kellene, eleve az állami bürokrácia gépezet éveket fog tökölni (ez is nonszensz) mire az állam kiadja a saját maga által (alvállalkozó által) megépítendő autópályára az engedélyeket.
Belső sávban 110-120 volt talán a max. Külsőben végig kamionok.
Kőkeményen újra kellene indítani a megszüntetett vasúti kamionszállítást (Rola).
HA nem sietek, akkor tkp nem zavar. Gurulok 110-120 közt, csak akkor előzök, ha nem jön gyorsabb, sokkal stresszmentesebb így. A poén meg az, h pont ugyanannyi idő alatt érek fel. :-)
az elmult 2 évben 3-5 alkalommal pest,budaörs meg körben minden, odavissza hetene.
az M5 Budapest-Kecskemét szakasz szerintem a legzsufoltabb autopálya az országban ha egész évet nézünk,slussz poénként állandoan van az adott szakaszon lezárás.Mentem Tatabányára is közelmultban,az M1 is felüdülés volt az M5 emlitett szakaszhoz viszonyitva,és ez igaz volt nem oly régen Debrecen irányra is(M5-M0-M3),M3 is csak lézengtek M5-höz viszonyitva.
Szezonálisan azt elhiszem,hogy az M7 tele van felfelé vasárnaponként este pestiekkel,de csak nyáron,azok meg már megszokták a dugót.;)
volt,hogy innen az M6-ot választottam BP-re M5 helyett,nem érdekelt,hogy 40km kerülő,pl. akkor ujpestre.
Egyetértek! Pár nap múlva naponta fogom használni..
na ezzel nem tudnak mit kezdeni az ellenzékiek,az tuti.....
csak dermedve lesnek.....hogy hogy is van ez akkor....
mert most hogyan is csunyázzuk,antiszemtázzuk Viktort??
-vmi szakadás van Izraelben,nevezzük van a Soros vonal és a Netanjahu vonal .....és ami mögöttük van.
és a Netanjahu vonal teljes mellszélességgel támogatja a Mo. kormányt,ha nem igy volna már régen nem létezne kb. két tucat politikus.....a helyén.
Megélhetési szrzsákok.
https://www.kuruc.info/r/2/187883/
Az új cukivezérnek legalább annyi esze lett volna, hogy ad a látszatra, a 2/3 úgy is megszavazza az emelést, de nem. Ez olyan sötét, mint a föld.
Kormányváltáshoz ellenzék váltás is kell.
Ideje megcsinálni az M5-ös 2x3 sávossá tételét, brutál forgalom van már rajta.
Írjanak ki egy közbeszerzést Mészárosra, oszt' kezdjék el végre, mert ezért kár lassan matricát venni. Főleg úgy, hogy az egymást előző kamionokkal nem csinálnak semmit.
"Szerintem fontos konkrét tényeket számon kérni azoktól, akik megpróbálják antiszemitának beállítani Magyarországot, vagy bizonyos magyar embereket. Ha az ember megnézi a felméréseket, a számok magukért beszélnek. Az antiszemita megnyilvánulások közül egyet sem Magyarországról jelentenek. Ellenben napi szinten érkeznek hírek antiszemita incidensekről nagyon nyílt gondolkodású, liberális európai országokból. Szabad és demokratikus országokból, ahol a zsidók mégsem érzik magukat biztonságban. Ezeknek a támadásoknak a száma a legjobb bizonyíték erre. De Magyarországon nem ez a helyzet.
Nézzük meg a tényeket, több mint negyed millió izraeli turista jár ide, akik biztonságban érzik magukat. Közép-Európa legnagyobb zsidó közössége él itt, az én információim szerint ők is biztonságban élnek. Ebben az országban újjászületett a zsidó élet, a kórházakban, a zsinagógák felújításában, a zsidó kultúrában. Ez mind tiszteletet, elfogadást, integrációt mutat a zsidók felé. Hallom Orbán Viktort, hallom Szijjártó külügyminisztert, vagy a találkozóim során többeket, ahogy őszintén beszélnek ennek az országnak a zsidó-keresztény örökségéről, Európa örökségéről. Ez nem antiszemitizmus. Legalábbis az én definícióm szerint biztosan nem az."
http://www.atv.hu/belfold/20180713-izraeli-nagykov...
Még a végén megérem Budaházy coming outját is.