jó fej magyar alapok még nem igen állnak alá. :)
jó fej magyar alapok még nem igen állnak alá. :)
4500-as opinál elhiszem :DD
nem jó
Figyelőlistán van...4.500-nál minden Opit eladok és ide tolom! Apropó! Keri partira nem jelentkezel? Te kis kihúzó! :D
japán és usa alapok szórják sztm, talán még eu is :) igazából nekem mindegy :)
Mi lehet a háttérben Henci??? Ez azért nem normális, h 1 szar gyógyó befuccsol, aztán esik 35%ot!?!? Valami buzeráns alap adhatja?
szépen csipegetek belőle.
Biztos sokan tudják, mert nem állnak alá, míg el nem fogy neki
ma is vettem:
"4810 forint volt tegnap a Richter alja, a bátor belföldi alapok már megkezdték a vásárlásokat. 4750-4800 forintnál húzódik a gigantikus támaszszint, több éves távlatban. Nagyon csúnya a grafikon."
helyes, csipegetek. Blackrock kiszáll? :)
Sejtettem , hogy a 7000 feletti vételeim valamilyen módon kicsit beakasztanak a Richter árfolyamnövekedési potenciáljának, illetve elkerülhetetlen lesz egy kisebb fajta korrekció, de azért 4800-as árfolyamra én sem számítottam...
Ez is olyan lesz, mint az UA, vagy a Teva, amiket megvettem és egészen addig estek, mint a kő 1,5 éven keresztül, amíg el nem adtam őket harmadolást követően. Azóta persze már bőven duplázódtak. Vagy a GME, amit idestova 3 éve tartok, az is csak esni tud... Ha eladnám mászna vissza gondolom a háromszorosára...
vettem
Kezd annyira vonzó lenni, hogy még a full tőkés beleülést sem tartom hülyeségnek!
az apróból elkezdem a vásárlást lefele. Türelem most kifizetődött :)
megindult r4976