Regisztráció Elfelejtett jelszó

Magyarország

Simicska

#823942 Kissherceg

ez kemény...

https://index.hu/gazdasag/2018/07/04/simicska_mind...

Simicska Lajos elvileg szinte minden érdemi üzleti érdekeltségétől megválik, és ismeretlen áron eladja ezeket régi üzlettársának, Nyerges Zsoltnak, adták hírül külön közleményben.

Azt írják:

Dr. Nyerges Zsolt megvásárolja dr. Simicska Lajos és családja saját és közös tulajdonában lévő építőipari, mezőgazdasági, média- és közterületi reklámpiaci, illetve vagyonkezelői üzleti érdekeltségeit. A kivásárlásra annak figyelembevételével kerül sor, hogy dr. Nyerges Zsolt az érintett cégek egy részében tulajdonostárs, mások irányításában pedig vezető tisztségviselőként vett részt. A szükséges versenyhivatali eljárásokat a Gazdasági Versenyhivatal eljárásrendjének megfelelően megindítjuk.

A vételár és a szerződések tartalma üzleti titok lesz, ezeket később sem hozzák nyilvánosságra.

Ibiza

#823872 tozsdenyul Előzmény: #823837

at-hez még csak áttételesen sincs közöm , de persze a többit sem én tiltottam ki

És nem a fidesz a közös pont, ha így lenne, telepakoltad volna mostanra már a gatyódat, leghangosabb fidesz-fan :)

De amúgy igaz, borzasztó a fórum most, hogy arányaiban egyre több tözsdei gondolatot lehet találni, jó kis anyázásért is máshova kell menni, szomi szomi hogy mivé lesz a világ :)


Ibiza

#823837 Spade Előzmény: #823789

Nyuszi igazi james bond, egymaga kiirtotta az összes fidesz szimpatizánst (ibiza,prospero,at) a fórumról. Most meg szomi mert nincs kivel vitatkoznia :)

re

#823835 Spade Előzmény: #823819

Azért nem ilyen egyszerű ez az ügy mert katonánál bevetésen lehet fedett tevékenységet kell végeznie és egy tetko azonnal az életébe kerülhet vagy fogságban. Szal aki aktív katonaként tetkózik az egy idióta fasz, sztem

No comment..

#823834 Euroman Előzmény: #823832

Nem, állítólag már akkor is megvolt neki. Utána békebíróként is dolgozott. Vityán is jól mutatna 1-2....mondjuk mindjárt 1 a homlokára, mint a Becstelen Brigantik (Inglorius Bastards) című filmben...lennének ötleteim...szalonképesek: pl. NER, Felcsút, Én vagyok a király....kevésbé szalonképes: f**z, g**i stb.

No comment..

#823832 banyaiz Előzmény: #823828

Vagy lehet utána jött rá a tetoválás őrület. Bár Dél-Amerikában lehet no problem ha valaki úgy néz ki mintha festékben fürdött volna és a világ is halad ebbe az irányba szemmel láthatóan. :)

Sampaoli is még egy olyan felrakathatna ami nyakáról indul és az arcán folytatódik az még feldobná a látványt.

No comment..

#823828 Euroman Előzmény: #823819

Így van. Egyébként az argentin válogatott edzője, Sampaioli is korábban banki alkalmazott volt, de mindig hosszúujjú ingben járt....talán nem véletlenül :)

No comment..

#823819 banyaiz Előzmény: #823809

Ez akkor méltányos ha felvételi szempont , vagy szabály nem lehet látható helyen tetoválása, vagy sehol tetoválása. Nem lehet fülbevalója pl stb.

Pl bankban mikor melóztam az teljesen kizárt lett volna valaki ott dolgozik mondjuk férfiként fülbevalóval, vagy bárki látható helyen tetoválva van. Ez egy felvételi kritérium volt . Igaz ez még egy másik évszázadban volt. :)

De ha ilyen kritérium a felvételénél nincsen akkor a tisztavatásnál kritizálni az milyen műfaj . Ha leszállítják a mércét mert nincs elég ember vagy már nem lehet ezt megkövetelni mert annyi a tetovált fiatal, akkor arról tájékoztatni kell a miniszterelnököt, nem ott hajbókolni a dumáira, hogy milyen vicces gyerek. Az is alap lenne vsz tájékozódik a kritériumokról mielőtt kritizál .

Holnaptól drágábban lehe…

#823804 walex

Holnaptól drágábban lehet taxizni Budapesten köszönhetően a Fidesznek.

Felőlem éhen halhat az összes taxis, elvből nem fogok beülni a jövőben egybe sem.

Ibiza

#823799 KawaBazsy Előzmény: #823789

Volt asszem a zindexen egy felmérés, hogy a fidesz szavazók többsége baloldali (nem annak vallják magukat, az eléjük tett teszt alapján derült ki). Így azért sok minden érthető..

csapvíz

#823797 Koffein Előzmény: #823790

szerintem csak simán a vendégeket akarja megszűrni, hogy ne egy pizzát kérjen ki egy 3-4-6 fős társaság x pohár csapvízzel. de ez csak az én személyes véleményem :)

csapvíz

#823792 TrendMan Előzmény: #823790

A csapvíz a 'közjavak' egyike.

Egyáltalán kérhet ezért bármely magánzó pénzt ma Magyarországon?

csapvíz

#823790 rbbj11 Előzmény: #823783

Én öszintén nem értem, hogy mit segít a 30 ft-os víz azon a problémán, amit Jankovics Balázs a VG-nek nyilatkozott?! ("Mi nem azért dolgozunk, hogy például egy 15 fős társaság a teraszunkon ingyen csapvíz és 2 db felszeletelt pizza társaságában kikészítse a felszolgálót 3-4 órán keresztül."). Ha ezen vendégek elriasztása a cél, akkor vagy egyáltalán nem szolgál fel az ember csapvizet (föleg nem itallapon még figyelmet is felhívja rá) vagy legalább 100 Ft-ért méri decijét, hisz fél liter esetén is az még mindig csak 500 Ft/fö, ami aligha fedezi a pincér munkabérét 3 órán keresztül.