Regisztráció Elfelejtett jelszó

Magyarország

Én nem örülök ennek,de e…

#822819 Boby. Előzmény: #822818

Én nem örülök ennek,de ez van!És tudod kik tehettek volna az ellen,hogy ezek az emberek ne ilyenek legyen?Azok a kormányok,akik 2010. előtt regnáltak.Elsősorban az oktatáspolitikával,de ettől nem marad el a sz@r gazdaság és szociális politikájuk sem.

Nyugdíjasoknak tartott t…

#822818 Boby. Előzmény: #822817

Nyugdíjasoknak tartott termékbemutatókról hallottál már?!Tudod,ahol jól atb@szták őket.Szerinted ők azért vásároltak ott,mert szeretik,ha elszedik a pénzüket.A fenét,kihasználták a H*lyeségüket!Devizahitel és az apróbetűk?! Dettó!

ne viccelj már. Az iskol…

#822817 tozsdenyul Előzmény: #822815

ne viccelj már. Az iskolázatlanabb vidéki fidesz szavazó ellenére van a stop soros, meg stop migráns? A föúr meg cseléd felállás? A vezérelvü politika, az ezoterikus nacionalizmus, az elitellenesség, a vallásos máz, a globalizációellenesség, az euroszkepticizmus, a sundám bundám ügyeskedés? A plebejus demagógia? A jól odamondunk nekik legalább? Nem ezt akarják?

"A rendszer széljobb ren…

#822816 Boby. Előzmény: #822813

"A rendszer széljobb rendszer? Van a fidesztöl jobbra párt? Ezt válaszold meg elöször."

Retorikájában mindenképp.Ez egy bonyolultabb kérdés, aminek megválaszolására nincs most időm.

"A fidesz szavazók olyas…

#822815 Boby. Előzmény: #822813

"A fidesz szavazók olyasmire szavaznak 8 éve, amit igazából nem is akarnak? Akaratuk ellen való? "

Egy nagy részük igen!Megtévesztett,félrevezetett,megbabonázott emberek.Felelősek,és végeredményben saját maguk ellen szavaznak.

"Azt se tudják, milyen r…

#822813 tozsdenyul Előzmény: #822812

"Azt se tudják, milyen rendezvényen vannak!"

Ez nem zárja ki, hogy szélsöjobboldaliak lennének.

A magyar társadalom egésze folyamatosan tolódik jobbra, és a jobbszélre. Az elmúlt 20 évben.

Ezt mutatja egy sor szociológiai felmérés.

Pedig már 2004-ben is igen nagy része volt a társadalomnak széljobb. Na nem önbevallás alapján, hanem tényleges attítüdök terén.

Ébresztö, a nacionalista, idegengyülölö autokrácia nem a nép akarata ellen épül, hanem 10 éve 2/3-dal!!!

A rendszer széljobb rendszer? Van a fidesztöl jobbra párt? Ezt válaszold meg elöször.

A fidesz szavazók olyasmire szavaznak 8 éve, amit igazából nem is akarnak? Akaratuk ellen való? Ez a második válasz.

"az alacsony iskolázotts…

#822812 Boby. Előzmény: #822810

"az alacsony iskolázottságúak és a községekben élők kitartanak a kormánypárt mellett. A Jobbik viszont szavazókat vesztett."

Ez azt erősíti amit írtam!Te meg az alacsony iskolázottságúakra mondod,hogy szélsőjobboldaliak.Azt se tudják, milyen rendezvényen vannak!

Mr Eltolcsy

#822808 Boby. Előzmény: #822803

Azt el kell mondani, hogy piszok precízek,előre megtervezettek.Ha mindezt a tudásukat, nem önérdekből tennék, hanem közérdekből,még valódi haladás is lehetne ebben az országban.

Mr Eltolcsy

#822803 Koffein Előzmény: #822765

kommunikációról írtam... előre szaladnak, elültetik a fejekben, hogy válság közeledik, ha bekövetkezik ki szólt előre? hát nem a feri, nem is a vona, nem is a szél, hanem a viktor... ez az amire jelenleg egyik ellenzéki párt sem figyel, a hosszú távú stratégia, csak a napi esemény lereagálása, a napi likeok hajszolása...

nem ugyanaz a gondolatme…

#822793 tozsdenyul Előzmény: #822776

nem ugyanaz a gondolatmenet, ha azt mondod, mindenki aki a liberális pártra szavaz, liberális, az lesz ugyanaz a gondolatmenet


És de, ez kökeményen felelösség kérdés, meddig várjunk a nyilvánvalók kimondásával?

2010ben biztosan, jóindulattal 2014ben lehetett mondani, hogy nem mindenki széljobb, de 2018ban már tök egyértelmüen megvolt a state capture és egyértelmü hogy antidemokratikus, szélsöjobb, nepotista, gyülöletkeltö kirekesztö állami goebbelsi propagandára épülö rendszerre szavaz aki rászavaz.

Nem, nincs mentség 2018-ban, aki rájuk szavazott, erre szavazott, aki ilyen rendszerre szavaz, az széljobb és pont.

(Széljobb a mai történelmi kontextusban)

És felelössége van abban, ami jön, és a rendszert már tudva szavazott.

Nincs felelösség elkenés az én szememben, és nincs mellébeszéd. Ez bizony széljobb.

Ami már az európai széljobbot akarja vezetni.

Ha ezzel szerinted spade nyert akkor nyert, gratula neki:)

Nem a felelősségről vita…

#822776 Boby. Előzmény: #822764

Nem a felelősségről vitatkoztunk, hanem hogy az, vagy nem az!A felelősség,az egy másik kérdés.Ha te komolyan azt gondolod,hogy minden fidesz szavazó szélsőjobber, akkor Spade már meg is nyerte a tegnapi hajléktalanos vitát és akkor azon sem kell csodálkoznod,mikor azt mondják,hogy minden liberális buzi.Ugyanaz a gondolatmenet,csak pepitában.

Mr Eltolcsy

#822765 tozsdenyul Előzmény: #822748

a hivatalos eltolcsy tervben már 7%-kal kellene hasítani, és valahol 45%körül lenne az államadósság. Pedig válság sem volt.

Mikor volt hülye? Amikor azt mondta, vagy amikor ezt?

az 1. csoport, attól hog…

#822764 tozsdenyul Előzmény: #822735

az 1. csoport, attól hogy nem hisz a (széljobb) fidesz eszmében, még arra szavaz, tehát valójában széljobb szavazó lesz.

A 2. csoport meg mindegy mi van, a gyöztesre szavaz ( ritkán a vesztes krumplira) az csak puffer. De jelenleg ö is a széljobbra szavaz, lásd 1-es pont.

A 3. 4. meg vita nélküli.

Szerintem nem mentség a zsidótörvény megszavazására, hogy igazából nem hittem benne, vagy a krumpli miatt volt.

Aki valahova szavaz, az olyan szavazó lesz, pont.

Egyszer az életben nem lehetne elkenni a felelösségeket? Vicces kérdés.

Mr Eltolcsy

#822748 Koffein

azt mondja "senkit ne tévesszen meg, hogy 10 évvel a válság után ma csak az innovációt látjuk, mert a válság is itt van, kopogtat"

https://www.portfolio.hu/gazdasag/matolcsy-valsag-...

elkezdik felkészíteni a lakósságot, ezzel is azt kommunikálva, hogy ők szóltak.. bezzeg 2008ban a szocik... jól csinálják, előre szaladnak... majd meglátjuk gyakorlatba mi fog történni...

Nyilván lehetne még apró…

#822736 Boby. Előzmény: #822735

Nyilván lehetne még apróbbra részletekre is szeletelni a fidesz közönségét,de nagyjából ez a négy fő csoport,szerintem lefedi őket.

Szerintem nem.Szerintem …

#822735 Boby. Előzmény: #822734

Szerintem nem.Szerintem legalább 4 csoportra lehet osztani a fideszre szavazókat.Vannak a tisztán anyagi érdekből, tudatosan szavazók,akik tisztában vannak,hogy amit a fidesz mond az m@rhaság.Aztán vnnak azok a leszakadtak,akiket abszolút nem érdekel a politika,azonban egy zsák krumpliért bárkinek odahúzza az ikszet.Aztán vannak a hívők,akiknek mindegy Orbán mit mond,a lényeg hogy ő mondja.Ha ma szélsőjobbos eszmékben kell hinniük,akkor abban hisznek,ha holnap a kommunizmusban,akkor meg abban.És végül vannak az igazi szélsőjobberek,akiket a jobbiktól édesgettek el.

Ez nem a német nagykövet…

#822713 Boby. Előzmény: #822711

Ez nem a német nagykövetnek, hanem a magyar szélsőjobbnak és a fidesz szavazóknak szólt.Zsolti, Orbán Viktor magyar hangja.Olyan dolgokat ordít az éterbe,amiket OV miniszterelnöki posztja nem enged meg.Ha ez az írás a németeknek szólt volna, akkor valamelyik német lapban jelenik meg és nem egy "magyar" szennyben.