12613on nyitott longomat sajnos elvették, amikor visszajottek leszúrni 12602-re, de aztán egy 12653-as visszahuzast elcsiptem, az TPvel zarodott 100 ponttal foljebb.
De van meg egy longom 12837-rol, szeretnem azt is pluszban zarni jovo heten :)
12613on nyitott longomat sajnos elvették, amikor visszajottek leszúrni 12602-re, de aztán egy 12653-as visszahuzast elcsiptem, az TPvel zarodott 100 ponttal foljebb.
De van meg egy longom 12837-rol, szeretnem azt is pluszban zarni jovo heten :)
Már megtöltődött a füle is mire sikerült
Valami gond volt a képfeltöltővel azért nem engedte, de most már engedi
Képet feltöltöd és belinkeled.
------------------------------------
Investingről jobb felső sarok kis fényképezőgép ikon. és ide átmásolod.
Órás Ichimoku lement a Tenkan vonalához, majd ismét visszatért a Kumoba.
A 61.8%-os fibo egyébként jó lenne, de arra számítottam, hogy hétfőig jó lett volna felmenni, hogy jöhessen a "C" hullám lefelé.
Igyekeznie kellene, de az SP sem segít neki egyelőre.
Figyelni, mert kezd sok lenni a lefelé korrekció. Nehogy elengedjék!
Szia!
Örülök, hogy csatlakozol! Már jó régen nyomjuk. Korábban másik topicban kezdtük.
Nem is tudtam hogy itt aktívan megy a DAX kereskedés.Én évek óta csak ezzel kereskedem, CFD + ha adódik alkalom akkor Certi + Euro certi
Nem baj ha néha benézek,esetleg 1-2 chartot ha betennék..... köszi
Én 2 CFD-vel 12720-ról longoltam. Tudod nekem elég nagy a késleltetésem (amikor nem kellene, amikor pedig kellene, akkor kicsi) :-).
Délelőtt a 12680-ről 12607-ig való visszamenetel zavart meg (én sem vártam), és bár láttam a beírásod róla, és azt is, hogy fordulni látszik, csak 12700 felett nyitottam a longot. A követő stop a 12780-ról 12760-ra való lemenetelnél lezárta a pozíciót 80 EUR pluszban. Ez is jó, de ha időben nyitnék, akkor még többet sikerülne nyerni (csak mostanában kezdtem használni a az automatikus követő stop lehetőséget).
Az előrejelzésem:
Visszateszt meg volt.
-----------------------------------------------------------
https://invst.ly/7omxfMég a reggel betervezett lefelé korrekció is meg volt.