Visszateszt meg volt.
na vegyük sorba. Először is az nem ó betü, hanem egy nulla... :D De látom nincs ma humorérzéked. Szóval te mondtad, hogy 627-re várod le és onnan fel c hullám, ami 13000 vagy akár 13100 is lehet, de betettél egy zászlót is aminek a célára 12300, de már 12050-es célárak is voltak. Írtam, hogy 627-el már kint van a zászlóból és a keresztek beadták az eladást, de te akkor is azt mondod, hogy innen fel - azóta volt 615 is, evidens hogy megy a harc... Erre írtam én, hogy ha innen felhúzzák, akkor lesz egy igen impozáns gyertya, amiből valóban megindulhat felfele, DE akkor a zászló felső része sem kell gátat szabjon az emelkedésnek, akár neki is mehetne annak a 13100nak, amit már írtál. Hol a gond?
ja még valami, nem én küldtem mélybe, nincsenek illúzióm hogy én mozgatnám a dax indexet :)
a keresztjeid:
30perces:

órás:
4 órás:

Eliot vs Ichikomu wall street fighter :D Utóbbinak besegít a zászló is, szóval szerintem jön az még le és jött is
Jó ég!
Te nem olvasó vagy, hanem vészmadár!
5 perc leforgása alatt a mélybe küldted, majd 13.200-ra.
Ezt aztán lehet követni.
Ha ezt innen megfordítják, lesz egy olyan gyertyánk ma amit megint öröm lesz nézni... még a 13200nak is nekiszaladhatna, mert ez akkor valszeg nem zászló...

ezek után én is beírom, hogy szerintem megy fel. Valamikor biztosan megy fel és akkor már nekem igazam lett.
okokat!!!! Ha kérhetném, mert a honlap nem kívánság műsor!
Támaszd alá, akkor írd be, hogy mit szeretnél.
Hogy szakadna meg, 633on alltam vetellel, es 633,2-ig jott le..
Hüm-hüm!
12.630-al a tervnek megfelelően elkészült az alj. 12.627-et írtam.
Most már mehetünk fel.
623-al már kint van a zászlóból rendesen...
+ ichimokud minden idősíkon (30p,1h,4h,d) beadta az eladási keresztet...
12.923-ra vagy egy kicsit föléje kellene még emelkedni. Utána jöhetne a nagy "C" hullám lefelé.