Regisztráció Elfelejtett jelszó

De30 (GDAXI)

dax

#822246 Lenthor Előzmény: #822245

12.853-nál bővítettem.

Megfigyeltem, hogy általában, ha prompton pld. 12.950-et akarnak, akkor a 08:00-09:00-ig tartó kereskedésnél annyit jönnek le (12.850), hogy kb. 100 pont nyereség legyen a végén nekik rajta.

dax

#822240 Lenthor Előzmény: #822239

Sziasztok, jó reggelt!

Nyugalom! Kereskedjünk inkább!

A B/c-ben vagyunk. Hamarosan talán 12.950 környékén kész lesz a nagy "B" hullám és utána eshetünk a nagy "C" hullám aljára és egyben az 5/2 aljára öt hullámban.

dax

#822239 István66 Előzmény: #822238

Mivel DAX- al nem kereskedem, így nem is tudok hozzászolni. viszont te mindenhol ott vagy, máshol is ugyan ezt csinálod.Már rádszoltak többen tartsd magadban a megjegyzéseidet amiket innen onnan összeszedsz. Gondolod hogy ez nem zavaró hogy amiket összehordasz pl. Lenthornak kell megmagyarázni többszörösen és bizonygatni hogy az nem jó és utána még nekiálsz feljebb

Szándékosan vagyok más nicknévvel mert a saját témában máshól segítek tizen éve a kollégáknak többek között neked is szoktam de minek. , már zavaró hogy nincs saját elképzelésed aztán ezr nézd meg azt nézd másoktól. Így ilyen módszerrel biztos nem fogsz tudni nyereségesen kereskedni soha ,és még másokat is összazavarsz mindenhol.Talán vegyél elő konyveket.neten is rengeteg anyag van talán ott kéne kezdeni.Nézzél már magadban hogy sok helyen már csak megtürt szeméky vagy, mintha ez érdem lenne neked..Egyébként Otthon is ilyen vagy, nincs saját elképzelésed ? Valaki mindíg megmondja......

dax

#822238 KB58 Előzmény: #822212

Lenthor, köszönet a legutóbbi részletes DAX chart magyarázataidért is. Elnézést a hosszabb, és a tőlem szokásosnál élesebb hangvételű legutóbbi beírásaimért.

Ha egész röviden esetleg leírnád, hogy te hogyan értékeled a beírásaimat, zavarnak-e téged is, úgy mint egyeseket a fórumon, és ezért lehetőleg mellőzzem őket, azt természetesen és minden sértődés nélkül tudomásul és figyelembe venném és ebben az esetben csak passzív olvasója lennék a fórumnak.

dax

#822237 KB58 Előzmény: #822227

Atiska, veled erről már nem egyszer érdemben értekeztünk itt a fórumon. Arról nem vitatkozom veled, hogy ebben a beírásodban is sok igazság van, de azért van benne túlzás is, pl. nem linkelgetek állandóan, csak időnként, hullámokban, leginkább akkor, ha fontosnak érzem, hogy akár Lenthor, akár a fórum más tagjai lássak az adott információt, elgondolkodjanak rajta, mert az esetleg fontos lehet számukra is, de esetleg éppen akkor nem nézik meg, nem számolnak vele. Ahogy már írtam, egyáltalán nem az összezavarás a célom, ha valaki átgondolja és nem ért egyet azzal, amit betettem, akkor figyelmen kívül kell hagyni.

Lenthor valóban profi módon vezeti folyamatosan a topikot, és önzetlenül osztja meg a legtöbb esetben meglehetősen pontos elképzeléseit a fórum tagjaival, sőt nagyon sok, a tanulást, fejlődést is elősegítő ismeretet, magyarázatot és tapasztalatot is türelmesen megoszt, amiért én legalább annyira (vagy az ucoz fórumon is kapott segítségéért még inkább) hálás vagyok, mint bárki más.
Tisztában vagyok azzal, hogy óriási mennyiségű munka van abban, ha valaki folyamatosan és részletesen, különböző időtávokon elemzi az árfolyam görbéket és rajzolja a chartokat. Az utóbbi hónapokban, ha éppen van rá időm én is próbálkozom a chartok alapján "elemezni", rajtuk megjeleníteni azokat a segédeszközöket, amik fogódzót jelenthetnek számomra. Időnként szoktam ilyeneket is belinkelni ide, de ha másoknál sokkal jobbakat találok, inkább azokat linkelem, mert azt hasznosabbnak gondolom.

Ahogy írod, és én ezt soha nem titkoltam, hanem tényként beismertem (és az utóbbi időben végképp nem "siránkoztam"), hogy nagyon jó, optimális lehetőségeket hagyok ki, nem lépek időben, nagyon sokszor akkor sem, ha én magam is látom, érzem, gyakorlatilag tudom, mert adott esetben más, tapasztalt tréderek is éppen hasonlóan látják és lépnek is. Nagyon sokszor pedig tényleg az is van, hogy a munkám miatt éppen akkor nem tudok a gép előtt lenni, amikor a leginkább kellene (szinte Murphy törvénye), de már ezen sem izgatom fel magam. Esetemben egyelőre nem kérdés, hogy a munkának kell az elsődlegesnek lennie. Viszont a kettőt együtt folyamatosan valóban csak kevesen tudják jól csinálni, erre leginkább hosszútávú pozíciókkal lehetne nekem is esélyem, azért annál több, mint ahogy írod.

Többször ígértem már, hogy kevesebbet vagy nem fogok beírni a fórumba, ha a beírásaim egyeseket ennyire zavarnak. Most megint visszafogom majd magam, de azért sajnálatos, hogy az én beírásaimra van "intenzív" reagálás, ahelyett, hogy inkább Lenthor elképzeléseire lenne érdemi reagálás, amit ő is nem egyszer hiányol.

dax

#822236 KB58 Előzmény: #822213

Tudjuk, hogy te viszont minden tudsz a tőzsdéről zsenikém, csak az a gyanús, hogy ebből az óriási tudásból a két hét alatt, amióta regisztráltál a fórumra, egyetlen betűt nem osztottál meg. Biztos azért, nehogy a többiek is fel tudjanak jönni a te magas szintedre.

dax Veriálás

#822235 KB58 Előzmény: #822211

Ide figyelj Istvánka!
Két hete regisztráltál a fórumra, azóta egyetlen értelmes hozzászólásod, elképzelésed, információd, de még kérdésed sem volt, amit közzétettél volna a fórumon, ami gondolatébresztőnek jó lett volna vagy bárkinek hasznára lett volna.
Tudod, szeretem a nagy dumás (de fogalmazhattam volna másképp is) embereket, akik mást sem tudnak, esetleg csak még a másokat kritizálni.
Egy dologban igazad van, Lenthor valóban tudja, hogy mit miért csinál (ahogy te ismeretlenül rólam, hozzád hasonlóan én is ennek az ellenkezőjét feltételezem rólad a fentiek alapján is), de mint mint minden ember, időnként ő is tévedhet, elnézhet valamit. Ahogy már írtam (de azt valószínűleg nem olvastad el, vagy nem volt hozzá elég a memóriád), én nem összezavarási céllal teszek fel a fórumra különböző más fórumokról, elemzésekből származó információt, hanem azért, hogy minden fórumozó (akit érdekel) láthassa a különböző elképzeléseket, illetve átgondolja, reagáljon rá, ahogy ezt Lenthor majdnem mindig érdemben meg is tette (de általában senki más).
Hülyeségeket meg nem tudom minek írsz be. Nincs jobb dolgod? Komolyan gondolod, hogy majd a német elemzőknek odaszólok?

Az én számlám hála Istennek még jobban áll mint gondolnád, a tied viszont egész biztosan legalább 9 jegyű, zsenikém.

dax

#822230 atiska83 Előzmény: #822226

Lenthornak köszönöm az áldozatos munkáját!

Ifjúkoromban tanár szerettem volna lenni, de még jó, hogy nem lettem az, mert az emberi hülyeséggel és butasággal nem tudok mit kezdeni... ideges leszek tőle...

Lethorból zseniális tanár lenne, rengeteg türelme van :)

dax

#822227 atiska83 Előzmény: #822206

A dax nem variál teszi a dolgát! Te variálsz állandóan a döntésképtelenségeddel, meg az állandó linkelgetéseiddel.

Nem tudom, de nekem ebből marhára elegem van már, állandóan MÁS elemzéseid linkelgeted, meg az euwaxot naponta!!, hát könyörgöm valószínűleg mindenkinek le vannak ezek a linkek mentve, ha esetleg meg akarja nézni az ember, hogy más elemző mit vár, merre áll, megnézi privátba, de te állandóan linkelsz... összezavarva ezzel a topic népét (köztük többször már engem is, pl legutóbb kexelo fordított fej vállas rajzával aminek majdnem bedőltem...)

Lenthor megadja minden reggel az aznapi itinert, majdhogynem PONTRA pontosan. Ez az ő topicja, ahol megosztja a meglátásait. Elemeztél, rajzoltál te életedben egyszer is már egy chartot? Tudod mennyi meló van benne? Állandóan másokéval haknizol ...

Inkább hálásnak kellene lenni Lenztornak, hogy ilyen önfeláldozó és ennyi melót belefeccel abba, hogy másoknak ismeretlenül segít...

Itt vannak az optimális belépési pontok, de te akkor sem lépsz... majd itt siránkozol, hogy hmm, hát erről is lemaradtam, mert nem voltam gépnél ... el kell dönteni, dolgozol, vagy tőzsdézel, a kettő együtt nem megy, vagy esetleg hosszútávú pozikkal, de neked az sem megy, mert nem tudod menedzselni a pozid...

Úgyh please kevesebb topicszemetet...