El is indult lefelé:
Azt a 830-as belongozódási szintet futin nézted? (előző csúcs) mert különben nem értem, honnan jött ez a szint :)
------------------------------------------------------------
https://invst.ly/7m8xq
Valamint 12.816 az EMA (200)órás
Azt a 830-as belongozódási szintet futin nézted? (előző csúcs) mert különben nem értem, honnan jött ez a szint :)
Grat, legalább hasznosan töltötted a napot : )
A végső célárral nem vitatkozom, de én úgy látom, hogy 13200 óta lejöttünk 5 hullámban, és most kéne jönnie egy korrekciós A-B-C hullámnak, felfele, amit alátámaszt a 13200 óta tartó trendvonal törése is.
Roszul látom?
Sziasztok!
Horgásztam egy jót. Dunán és fogtam többek között 5 kg-os pontyot, ami nem rossz.
Csak 12.830 felett lehetne longra váltani. Addig 12.300-as célár még jó.
718-on zártam. Várnék egy visszahúzást ha / mielőtt megy tovább fel.
Én longot futtatok 618-ról. Szerintem dupla aljat láttunk, és innen megyünk vissza 13000 alá..
Emlékszem rá, régebben is írtad, hogy a M1, M5 időtávon lehet megtanulni a hullámmozgást. Lehet is látni az indikátorok alapján, de ilyen időtávokon azonnal kell dönteni és lépni, ami nem az erősségem.
Ő mindenesetre Németország első számú elemzőjeként aposztrofálja magát, úgy emlékszem. Van önbizalma, de mondjuk érdemes figyelni rá, mert általában nem bonyolítja túl az elemzéseit és azért nem rossz találati aránnyal dolgozik.
Egyébként, amit beteszek árfolyammozgást az csak irányvonal nekem.
A perces -öt perces skalpolás az igazi.
Egyébként igy lehet megtanulni a hullámok mozgását.
Jajjjj elpirultam!
Néha mikor beteszed meg szoktam nézni.
Állítólag sokan követik a németeknél, tehát nem lehet rossz elemző.
Tetszett is.
Egyébként néha figyelhetne rád, mert időnként pontosabban jelzed előre a várható árfolyam mozgást.