Regisztráció Elfelejtett jelszó

De30 (GDAXI)

DAX

#821194 KB58 Előzmény: #821179

Persze, hogy olvasom és tudom, hogy igazából 12930-ra várod, de amikor kérdeztem, akkor a chart alapján akár meg is lehetett a forduló (erre lettem volna kíváncsi, hogy a chart alapján éppen akkor hogy látod) és te sem vagy teljesen biztos, hogy le is megy odáig.

DAX

#821186 atiska83 Előzmény: #821179

:)))))

Dehogy olvassa....:)))

Csak nézegeti, hasonlítgatja mások elemzésével, meg a németekével, meg a nem tudom még kiével... azt mikor már fordul az árfolyam és lemaradt a nyitásról akkor meg siránkozik ... :DD De ez megy már évek óta... :DDD

Egyszeri poénnak jó, viszont hosszabb távon már uncsi... :D

DAX

#821179 Lenthor Előzmény: #821174

Olvasod is amit beteszek?

12.930-at várom 4/a hullámhoz!

----------------------------------

Lenthor Előzmény: #820853

Így képzelem el a piros 3. és 4. hullámot.

https://invst.ly/7h4xb

--------------------------------------------------

Közelítjük a 12.930-at!

DAX

#821169 Lenthor Előzmény: #821168

12.153

Hej, az a 23 pont hiányzik még.

Lassan kezdem zárni, mert lehet, hogy nem engedik le addig.

Továbbá kis long pakkokat is nyitogatok.

S&P500

#821166 Gabor2017 Előzmény: #821163

Szia én tegnap shortot nyitottam de le is zártam. Ma viszont újra nyitottam 13100-on. Nagyon profi vagy Lenthor köszönöm a jó elemzéseidet.

DAX

#821164 Lenthor Előzmény: #821161
KB58

Még az a gond nálad, hogy amikor az óvatos jó kereskedők azt mondják, hogy akkor most nyitok shortot, mert most már biztos az irány, akkor Te azt mondod, hogy nem voltál gép előtt, így lemaradtál a vonatról.

Nem lehet minden pozit tickre nyitni.

Neked úgy látszik 100 biztos pont bezsebelése már elhalasztott lehetőség.

DAX

#821161 KB58 Előzmény: #821157

Nagyon profi módon jelzed előre a DAX mozgását, egyszerűen hihetetlen. Tényleg egyértelmű volt amit előre jeleztél, és meg is akartam játszani, de nem gondoltam, hogy ilyen gyors lefolyású lesz.

Tegnap este egy hajszál választott el attól, hogy shortot nyissak, ma reggel pedig pont akkor nem voltam a gép előtt, amikor zuhanni kezdett. Pedig, ha előzőleg jobban megnéztem volna a különböző TF-ű chartokat és az indikátorokat, akkor azokon is látszott volna a várható esés (divergenciák is láthatóak voltak).

Az előzmények kapcsán arra céloztam, hogy nem a hozzám hasonló veszteséges kereskedőkből válik nagy befektető.

Jaaaa! Hogy Te a kereske…

#821158 Lenthor Előzmény: #821156

Jaaaa! Hogy Te a kereskedés helyett a fórumokat böngészed.

Akkor nem véletlenül maradsz le a jobbnál-jobb lehetőségekről!

Ezt a fej-vállat meg már nem ártana elfelejteni!

Az idő túlhaladt rajta!

Nézd már meg a nyakvonalat és a váll vonalat.

Szerinted ez így jó!

https://invst.ly/7j0nq