Jó reggelt!
Köszönjük!
#820539 Lenthor Előzmény: #820532
--------------------------------------------
Itt tartunk. Még esetleg felmehet 13.055-ig, ha akar.
Investingen a tető eddig 13.034.
-----------------------------------------------------
Két változat lehetséges. Vagyis mindkét irányra van lehetőség.
1. Az unortodoxnak elnevezett shortos változat, amikor egy nagy "C" indulna lefelé hamarosan:
2. van a longos változat, ami a fenti korábban betett rajzot fejlesztettem tovább.
A változat szerint, még csak a piros 3. hullámban vagyunk, ami öt hullámos és most megyünk le 12.913 környékére a iv. hullámhoz, majd jönne fel az v. hullám és egyben a piros 3. hullám.
Utána 12.750 környékére esnénk a piros 4. hullám. Valahogy így:
Lehet választani!
Sziasztok, jó reggelt!
Ma 4 óráson látok egy 12.900-12.915 környékére történő lemenetelt.
Aha! köszi!
Most nézem, hogy ezt valóban be lehet számozni B hullámnak is, és ha A=C-vel akkor 13200 körül lehet a teteje...
Igen erre, már reagáltam, amikor KB58 betette Kontra 13.600-as célárát. Akkor írtam, hogyha ez az 5/1 hullám, ahhoz már túl nagy lenne. Egy valós nagy 1. hullám is csak 1.100-1.200 pont szokott lenni.
Most pedig lassan el kell indulni lefelé az indik alapján.
Felmerül a kérdés, hogy akkor milyen hullámot csinálunk:
Erre, május 7.-én próbáltam választ keresni!
Elneveztem unortodox megoldásnak.
Mindenki várja az 5. hullámot felfelé új, mindenkori csúcsra.
14.670 környékét adnák a fibok.
De! Mi van, ha előtte egy nagy A-B-C korrekciót csinálnak és ez lenne az unortodox megoldás:
-----------------------------------------------------------------
Sziasztok, jó reggelt!
Unortodox elképzelés:
Most beteszek egy elképzelést, mert ezzel nem nagyon foglalkoztunk eddig (habár nekem annyira nem tetszik).
12.601-nél volt egy csúcs (hogy az egy 5. hullám vagy sem azt majd az idő eldönti)
Onnan lejött a nagy "A" hullám 11.700-ig, majd most megyünk fel a nagy "B" hullámhoz.
A "B" hullám csúcsáról indulunk el a nagy "C" hullámot teljesíteni.
Miért írtam, hogy majd az idő eldönt? Mert, ha 11.700 alá megyünk akkor elfelejthetjük a nagy 5. hullámot felfelé és akkor már a nagy "C" hullám érvényes lesz lefelé.
--------------------------------------------------------------------------
Lenthor!
Ma volt időm nézegetni ezt a dax grafikont, és arra jutottam, hogy nem lehet, hogy már V/3as hullámban vagyunk ?
Ha V/1ben lennénk akkor ez baromi megnyúlt hullám lenne mind értékben mind pedig időben..
Hétvégén ha lesz időd nézd át te is légyszíves!
Kellemes hétvégét!
Ja, március 3.hetéig -3 fok volt, április 1. hetétől meg folyamatosan 28 fok van.
Hány fok lesz vajon július 5-én?
Fontos dolgom volt ma.
Kimentem a Börzsönybe és szedtem egy kosár friss, fiatal vargánya gombát.
Na ez, nem egy nagy dolog általában! De május elején! Kész vicc ez az időjárás. A természet a június végénél, július elején tart, akkor lehet vargányát máskor szedni.
Mert nem voltam és nem volt ki terelgesse.
Még egy napot kell kibírni. Hétfőn már elvileg mehetünk lefelé, ahogy már korábban írtam.
Ma délután még felvihetik 13.080 - 13.100-ig , korábban betettem, hogy addig van hely az ékben.
De, egyébként már ez sem feltétlen szükséges.
SP????? Kitört rendesen.
2.760 környékéről vissza tesztelhetné az ék felső szárát.
Még valószínű, hogy nem voltunk a piros 3. hullám csúcsán.
Nem volt órás felső tüske sem.
Lehet, hogy elszöszmötöl a pénteki záróig és hétfőn már a tervben szereplő piros 4. hullámban esünk lefelé.
Duplacsúcs, napon belül!
Mert nem számítottam ilyen mély 4. hullámra... azt hittem csonka lesz és ott a fibónál fordul :P
------------------------------------------------------
Pedig még longra vártál a kis "v" hullámmal.
Akkor? Miért még a short?