Hölgyeim és Uraim!
Nagy esélye van, hogy 12.819 felett nyissunk (most 12.862)
mert, ha igen, akkor meg lesz a kimerülési rés. Innen még egy felhúzás és fordulhatunk.
Hölgyeim és Uraim!
Nagy esélye van, hogy 12.819 felett nyissunk (most 12.862)
mert, ha igen, akkor meg lesz a kimerülési rés. Innen még egy felhúzás és fordulhatunk.
Sziasztok, jó hétvégét!
Reméljük, hogy a kis ék tetejéről pattan vissza legkésőbb 12.953-ról.
--------------------------------------------------
Ha felmennénk 13.153-ig, akkor természetesen a nagy ék tetejéről pattannánk vissza.
Havi Donchián alsó vonala is 10.013, de az még nagyon messze van.
Sziasztok, jó reggelt!
Nagyon fontos hét következik. Rendkívül nagy figyelmet igényel, mert hamarosan fordulhatunk.
Viszont, most van itt az ideje az átveréseknek, hogy elhitetik, hogy fordulunk és jó felhúzzák még.
A most betett alakzat szerint a felhúzást, ha akarják, akkor tehetik egészen 13.153-ig.
Nem biztos, hogy felviszik, mert 12.875 után már bármikor elengedhetik, ha úgy kívánják.
Napos nagy tf. fibói alapján a 61.8%-os 12.875 oda szerintem biztosan felmegyünk.
A fenti alakzat célárát meg elérhetjük, mert a 13.153 az a 76.4%-os fibo.
A betett függőleges sávból viszont kellene fordulnunk lefelé.
----------------------------------------------------------
Unortodox elképzelés:
Most beteszek egy elképzelést, mert ezzel nem nagyon foglalkoztunk eddig (habár nekem annyira nem tetszik).
12.601-nél volt egy csúcs (hogy az egy 5. hullám vagy sem azt majd az idő eldönti)
Onnan lejött a nagy "A" hullám 11.700-ig, majd most megyünk fel a nagy "B" hullámhoz.
A "B" hullám csúcsáról indulunk el a nagy "C" hullámot teljesíteni.
Miért írtam, hogy majd az idő eldönt? Mert, ha 11.700 alá megyünk akkor elfelejthetjük a nagy 5. hullámot felfelé és akkor már a nagy "C" hullám érvényes lesz lefelé.
Ebben az esetben már a nagy fej-váll is érvényesülhet.
(egyszer már kiszámoltam a fej-váll célárát, és 10.136 környékére jöhetne ki.
Szia Lenthor.
Köszönjük szépen az elemzést.
Jó lenne egy nagyobb le kör és onnan indítani egy combosabb longot.
Céláraim: 12.850-12882 vagy ezek felett 12.953-ig.
--------------------------------------------------
Sziasztok, jó hétvégét!
Reméljük, hogy a kis ék tetejéről pattan vissza legkésőbb 12.953-ról.
Fibók alapján, ha 12.953 lenne a csúcs, akkor a-b-c hullámban kellene lemenni az 5/2 hullámra.
50%-os fibónál már figyelni kell, mert 12.334 alatt bárhol fordulhat, de szerintem a 61.8%-os fibóig jó lenne, ha lemenne 12.183-12.189 környékére.
Ha elromlana a hangulat, akkor a 78.6%-os fibo 11.981-12.000 környéke.
Bizony-bizony! Ilyenkor szokott húzni egy váratlant.
Ezért is írtam korábban, hogy 12.953-ig is mehet.
Ma még beteszek egy nyugtató zenét.
Különösen, mert Hans Zimmer koncertjének a szervező stábjában részt vettem.
Itt elméletileg egy SP short pl mehet kicsiben, lesz ami lesz, indul
A gondom az ,hogy itt begyorsulhat még felfelé... (nem óráson, hanem naposon, hosszabb távon)
Lassan short beszállást nézek, de azt hiszem megvárom a hétfőt, mert mi van ha ott még további 100-150 ponttal feljebb nyit.
Ha megjelenik a kimerülési rés, akkor már nem sok van a fordulásig.
Igen! Nem sokat veszítünk akkor, ha legrosszabb esetben hétfőn a lefelé szaladó vonatra szállunk fel.
De, nekem is van olyan érzésem, hogy hétfőn még vár a vonat lefelé. Jó hétvégét!
Napos gyertya napi maxos zárással! Nem túl shortos egyelőre. de a heti gyertya sem, hétfőn lehetne egy réssel fel nyitás, és ezzel meglenne a kimerülési rés is, majd azt követően fordulhatna is le V/2-re... jövő héten okosabbak leszünk!
Amúgy ha új csúcsra menne óráson szép divergencia lehetne benne...:)
Én megvárom a shortolással a jövő hetet!
Kellemes hétvégét!