Sziasztok, jó reggelt!
Órás Ischimokun a nagy emelkedésben lemaradtak a Kijun és Tenkan vonalai.
Legalább vissza kellene jönnie 12.713-ig, vagy 12.673-ig.
Ott van továbbá a Kumo alja, ami 12.479.
viszont itt van a Kumo elvékonyodása.
Tehát, könnyen át tud rajta hatolni.
Ha átmegy rajta, akkor viszont lefelé lehet az útja.
--------------------------------------------------------
12.673-at letörné, akkor alatta a medvék veszik át az irányítást.
--------------------------------------------------------------
fibók alapján:
------------------------------------------------------
Sziasztok, jó reggelt!
Tartom, hogy kellene egy kis lefelé korrekció. a Fentiek alapján 12.700-12.713 környékére.
12.744-nél, azért nem árt figyelni:
A korrekció után lehetséges, hogy megpróbálkozik a napos 61.8%-os fiboval 12.880 környékével.
--------------------------------------------------------------
fibók alapján:
Kérdés, hogy ha azt lehet mondani, hogy ez a döntés és a júniusi kamatemelés már be van árazva, ez elég indok lehet-e egy negyedév-végi emelkedéshez még?
Nem tudom, hogy mi lesz a FED kamatdöntés után, de az SP alakzata szerint 2.583-ig nem ártana lemenni.
Ott van továbbá a Kumo alja, ami 12.479.
viszont itt van a Kumo elvékonyodása.
Tehát, könnyen át tud rajta hatolni.
Ha átmegy rajta, akkor viszont lefelé lehet az útja.
A 14.642-vel semmi gondom!
14.692-t várom már 2017 március 29.-e óta
https://postimg.cc/image/trmg90s7x/
vagy 14.834-et 2017. április 25-e óta.
https://postimg.cc/image/s180l1ffh/
Csak az elérési útja kérdéses.
Szerintem kis tf-en csak kell látni az 5. hullám (i-ii-iii-iv-v) kis hullámait.

Kontra válasza:
Mi a vélemény róla?
--------------------------------------
Én mindent el tudok fogadni, de meg kell mindent vizsgálni!
1. Kontra előző alakzata amit mintának tett fel, az a nagy 3. hullám ami (i-ii-iii-iv-v. hullámból épült fel) a legjobban emelkedő kis "v" hulláma volt.
- most pedig, ha minden igaz, akkor az 5/1 hullámban vagyunk.
Nálam így néz ki a számozás, tehát a korábbi fraktál is egy 5. hullám volt felfele, mint ahogy a mostanit is annak számozom, csak nagyobb TF-en.
2. Ha 5/1 hullámban vagyunk és a nagy 4. hullám 11.704-en volt és a mai csúcs 12.815 volt eddig. akkor ennek a hullámnak 1.111 pont a nagysága.
Egy sima 1 hullámnak is elég az 1.111 pont nem hogy egy 5/1 -es hullámnak.
Ha Kontra 13.600 pontját vesszük, akkor a 11.704-ről 1.896 pont lenne, ami egy combos 3 hullámnak is sok lenne.
A kérdésem csupán, hogy milyen hullám menne fel 11.704-ről 13.600-ra??
Az előbb linkelt rajzon mutatom a várakozást. Az 5. hullám nagyon sokszor monowave hullám, nincs benne érdemi korrekció.
Már egyszer írtam, hogy a nagy emelkedést akkor tudnám elfogadni, ha megnyúlt 1. hullám lenne. De 5/1 hullám az nem azonos a nagy megnyúlt 1. hullámmal.
Még van egy nagy baj! Az ötös hullámszerkezetben már volt egy megnyúlt szerkezet mégpedig a 3. hullámnál.
Az meg nem lehet, hogy a nagy 3. hullám megnyúlt és az 5/1 hullám is.
Tovább megyek a nagy 5. hullám sem lehet, mert csak egy hullám megnyúlását lehet elfogadni.
Ezzel egyetértek, de ebben a formában ez a hullám nem is megnyúlt lenne, hanem monowave. Az pedig lehet...
Mi a gondom az 5/1 verzióval? Annak ez a feljövő hullám kellett volna, hogy legyen az 5. tagja. Ha megnézzük az RSI-t H1 vagy H4-en, akkor látszik, hogy az RSI már magasabban volt mint a feltételezett 3. hullám csúcsa. Az pedig úgy nekem sántít... 3. hullámhoz kellene, hogy tartozzon a legmagasabb RSI érték.
Meglátjuk, hogy lesz, én beshortolni innen nem merem, és longot nyitni sem javaslok. Kivárom a hullám csúcsát. Látszik, hogy kisebb tfeken sincs korrekció, és egyre jobban úgy néz ki, hogy nagyobbon sem engedik vissza. Egyre több shortos lesz víz alatt, és az vinni fogja fel az árfolyamot. SZERINTEM... ;-)
Jó kereskedést mindenkinek!
Üdv.:
Kontra