Nézd a jó oldalát,támasz alatt adtál,rést csak részben töltöttünk,hol itt a problem?
Nézd a jó oldalát,támasz alatt adtál,rést csak részben töltöttünk,hol itt a problem?
Megint f@sz voltam. Elkísértem 120 pöttyöt lefelé, míg végre 940-en sikerült ráadnom. Éppen összejött du-i tárgyalásaim előtt. Persze én is mindig utólag vagyok okos...
A próféta szóljon belőled:)
Napokkal ezelőtt eladtam 11 300-on, és várom a 10 500 alatti visszaszállást. Azóta meg itt toporog:(
Holnap a MOL-on a sor, az Olaj is esik és az AA-a nyersanyag piacokat fogja leginkább befolyásolni!
Érdemes lesz zárás után is olvasni és kevesebb Sőrt inni!
De örülnék neki, a MOL-nak úgyis nagyobb a súja a BUX-ban!
Richterrel mondjuk egyenlíthetnek, ahhoz még forgalom sem kéne! Richterrel úgy is be vagyok ragadva 10db-os pakkal 35K-n :( Bíztam akkor még a Ricsi rallyban 38K-ig! Csak elaltatott, most már meg nem dobom!
USA már mínyuszban :)) !
De legalább nem 900 fölött zártunk ezt lehet jelnek is tekinteni! 15K egyenlőre elesett, remélem végzetes sebet szerzett!
És lemegyünk 14K-ra vagy még tovább!
13500-on elég erős falba ütközhet!!
Első komolyabb megállót 14K-ra várom, de előtte le kell küzdeni a mostani akadályt 14900-14700
http://kepfeltoltes.hu/090708/9210728461_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
holnap megkímélem magam az izgalmaktól :)
megyek kocsit venni asszonynak Győrbe..
lehet. hogy jobb is lesz egy nap pihi megint.. ma nem éreztem irányt, közbe az OTP-ben elment -6%. Ha ott vagyok akkor csak 1-2%ot megy és minden más 5%-ot. Most itt vagyok, mot ott megy :)
ott vagyunk, ahol elindultunk..
ilyen egy sima zárót....
:)) izgi :))
döntse már el, hogy vesz vagy elad :)
na most egyiket sem?
Egy kicsit, egyszer ezt is ki kell próbálni 15K elesett adtam 5 db-ot 14890-en! 15K visszatesztelheti még de fölé nem várom már!
/Próbáltam titokban tartani :))/
A hatiban pont az a jó, át lehet vinni:)
Eső trendben nem rossz shortban csücsülni:)
megértem, bosszantó nagyon...
sztm bux nem korrigál, ez meg helyre áll és 300-400közé visszamegy :) Elég jelentős kitárazás zajlott le otpben, külföldi eladó sejt valamit alcoáról vagy zárás, így holnap esés várható..