Az egyik német elemző H1-en ma 12570 felett 12640-12670-ig várja.
https://money-monkeys.de/morgenanalyse-zum-montag-...
Az egyik német elemző H1-en ma 12570 felett 12640-12670-ig várja.
https://money-monkeys.de/morgenanalyse-zum-montag-...
Úgy elköszöntetek egymástól pénteken, hogy azt hittem, hogy a teljes hosszú hétvégén még te sem fogsz belépni. Reggel sem volt semmilyen új beírás. Kora délelőtt nézegettem a DAX-ot, de nem nagyon ment semerre, így kikapcsoltam a gépet.
Az M5 chart alapján is csökkenésre lehet számítani, ha csak itt a 12570-12580 nem tartja meg, mert ez esetben elindulhat 12520 irányába.
M5:
H1:
Tegnap egyetemi évfolyam találkozónk volt és ma este 6-kor is találkozunk, nem fogom tudni követni a DAX-ot.
Viszont nem elfelejteni, hogy hétfőn hó végi zárás lesz.
Érdekes lenne egy nagy réssel nyitás lefelé!
Így, hát marad mint egy lehetőség!
Reménykedem, hogy elkezdtük az 5/2 hullám "c" hullámát lefelé.
A "c" hullámnak öt kis hullámból kell felépülni.
Elvileg a "c" hullámból kész lehet az "i" és a "ii".
Érdekesség, hogy ha hétfőn nagy réssel nyitnánk lefelé, mondjuk 12.504 alatt, akkor "szigetet " is hagyhatnánk magunk mögött.
Most különösen mindenki saját felelőssége alapján kereskedjen, mert sajnos mindkét irányt meg lehetne magyarázni.
Mivel a shortokat nem zártam (reménykedem a lefelé irányban, mert az lenne logikus), ezért most én is elsősorban pozícióból szeretném a lefelé irányt. Egyébként van fedezetem, de ha szükséges ellenirányú longot is nyithatnék.
Fájó, hogy a longjaimat kis veszteséggel zártam, most már kellemes kis haszon lehetne rajta.
Tanulságos: nix ugri-bugri!
Az árfolyam előbb-utóbb megtalál, csak fedezet kell hozzá.
Amcsi GDP elég jól lett, de ki tudja itt mit akarnak ezzel, 10 perc és indulnak.
Ahogy írtam szerdán az SPnél nagyon erős támaszról pattant és ha MÁR pattan akkor az menni nagyon tud :)
Valószínütlen volt hogy ez előtt fordul le, de tőzsdén bármi lehet.
Azért írtam necces a short.
Most lehet elkezdeni nézni, de még most is benne van, hogy hétfőn réssel fel.
De DAX naposon és az SP H1 és H4is elméletileg megállónál.
és lassan beérkezünk a Daxban abba a tartományba, amit tegnap írtam.
Sajna longba nem léptem, de shortba sem ahogy írtam, kivártam, most lehet nézelődni.
egyelőre a mai rést sem tudja visszatölteni, ha így marad, ez lehet a szökési rés, és akkor még számítani lehet egy harmadik résre is szerintem...