Problémának látom továbbra is az eurót, ott nagy mozgást várok ás az a daxra is hatással lesz.
Problémának látom továbbra is az eurót, ott nagy mozgást várok ás az a daxra is hatással lesz.
Attól függ ki mit ért leforduláson (én csak rövidre álltam be), lehet holnap fekete péntek lesz, mostanában gyorsan változik a hangulat DE én szerintem a Dax eléri vagy megközelít a a napos 200ast és valahol 650-650 köztig felér.
De majd holnap reggel többet tudunk. Én azt megvárom most.
SP pivot szintnél és H1en és H4en is 200asba ütközött. Valami visszaesés várható.
Egyelőre nem kell még temetnünk az 5/2-t, mert a "b" felmehetett erre a szintre, sőt még egy kicsit még mehetne is feljebb.
Mintha fordult is volna a 76.8%-os fiboról.
Ez nem lehet?
---------------------
Hát ez nem, mert még megnyitni sem tudjuk.
---------------------------------------
Annak bizony 9.800 környéke lenne a célja.
Vegyük elő megint azt a bizonyos fej-vállat.
Ha az lenne, akkor elfelejthetjük az 5. hullámot, mert utána akkorát esnénk mint a ház.
Olvastam több helyen ha már a fej-váll-ról van szó, hogy 12.950 kell a jobb vállnak.
Szerintem meg nem! Mivel ferde a nyakvonal, így a vállaknak is ferdének kell lennie. 12.700 környéke elég lehet így a vállnak.
Ha igaz, hogy 5/2 hullámban vagyunk, akkor érthető, hogy a lefelé tartó korrekciós hullámot a nagyok kihasználják pld. ilyen "b" hullámban a shortjaik visszavételére valamint longok nyitására.(ezért emelkedik ilyen magasra)
Ha 14.000 felett lesz majd az 5. hullám vége, akkor én is így tennék a helyükben.
A legjobban a korrekciós fázisban lehet a (short visszavételt és a longnyitás) megtenni, mert egyébként az 1. és 3. hullámban az árfolyam pillanatok alatt elszállna.
Azért a német zárás után, + még kb 1 óra mozgás majd utána gyakran kialakul az amcsiknál ez a lassú kómotos fel irány.
Amúgy lassan beér az SP míg max ma vártam.
Es tegyuk hozza, hogy ma ejszaka is jart 12510en a futures, prompt nyitas utan meg 12400alatt voltunk.
De az igazsag odaát van :)