Regisztráció Elfelejtett jelszó

NŐK & FÉRFIAK

női tárgyalási technikák

#820029 TrendMan

https://www.nyest.hu/hirek/a-csabitas-noi-kommunik...

"Az egyik teszt során a nők felét arra kérték, hogy autóvásárlás során éljenek a technikával – élénk mozdulatokat tegyenek, gyakran nézzenek tárgyalópartnerük szemébe, mosolyogjanak és nevessenek. Az ő esetükben a női vonzerő bevetése átlagosan 21 százalékos kedvezményhez vezetett. Egy másik helyzetben a kutatók azt találták, hogy azok a nők, akik túlságosan barátságosak voltak – a flörtölés terhére -, rosszabbul jártak, és többet fizettek a termékért."

jáááj

#819335 Koffein Előzmény: #819330

szerintem 50-60as férfi írhat így... természetesen az is reális, amit írsz, kannácskától bármi kitelik, hogy benne legyen a sajtóba :)

jáááj

#819330 matgab Előzmény: #819308

Hát , ha megnézitek azt a levelet... Így férfi nem ír... Ez bizony egy női kézírás.

Meg arról volt szó, hogy sorsol. Ehhez képest azt nyilatkozza, hogy ő választotta ki. Nagy kamu ez sztem, csak egy kicsit szóljon róla a sajtó...

Én eddig valahogy abban …

#818676 TrendMan Előzmény: #818675

Én eddig valahogy abban voltam, hogy ez a megjelenés csupán a 60-as-70-es évekbeli rock-és-könnyűzenei miliő kelléke, nem a személyiségé:-)

David Bowie nekem újdons…

#818672 TrendMan Előzmény: #818669

David Bowie nekem újdonság: Szerintem jó arc volt, a zenéje meg király.

Tehát szimplán gyökerek.…

#818670 Tapasz Előzmény: #818669

Tehát szimplán gyökerek. Különösen Prince volt az, volt max 3 jó zenéje 20 év alatt.

példával szemléltetve, a…

#818669 Koffein Előzmény: #818668

példával szemléltetve, a 3as volt prince, david bowie, meg marilyn manson is ilyen...