Ki. Donald megint benyögött valamit:
https://www.marketwatch.com/story/futures-fall-as-trump-asks-for-100-billion-in-additional-china-tariffs-2018-04-05
Ki. Donald megint benyögött valamit:
https://www.marketwatch.com/story/futures-fall-as-trump-asks-for-100-billion-in-additional-china-tariffs-2018-04-05
Korábban már betettem, de akkor lefelé vártuk.
Itt is túlment a piros vonalon, vagy fals kitörés.
"Halott macska nagyot pattan?"
Ha, nem lenne fals kitörés, akkor már csak erre tudnék gondolni.
De, ez nem tenne jót a megmaradt shortjaimnak.
Az 1ik elképzelésem kb. ott lenne.Onnan felpatt 11700-ig,aztán vagy ath vagy pince.
Én az elmúlt 2 hétben csak szemlélődöm.
Abból indulok ki, hogy pénteken felszúrunk (S&P) 2690-ig.
Én ott short vételt tervezek.
Ha viszont túlmegy ezen, akkor középtávon long.
kell az a fej vállak
---------------------------------------
Ennek borzasztóan alacsony cél ára lenne.
Elliott szerint viszont a 4. hullámban vagyunk. Az 5. hullám után már mehetne borzasztóan alacsony árszintre.
Nekem is van olyan érzésem,hogy long beültetés van.
Azért is jönnek a happy hírek.
ne vedd magadra, de én maradok bpmcwap fun... :) kell az a fej vállak és kell az a halálkereszt, a 100/200 nem az, csak az 50/100/200! DE Még ő sem biztos a fej vállak esésbe, mert ha a fejvállak bejön, akkor az csak a kezdet!!!! Márpedig az igen csúnya lenne.....Hozzáteszem, szarrá kerestem magam a tőzsdecápás elemzéseivel 10+ éve....
Az ötleteid mindig jók. Ha reggel van, ha este.
Várjuk a reggelt.
Jó éjszakát.
Érdekes, hogy ha reggel a pihenés után nézek a chartra, sokkal jobb ötleteim vannak, mint este fáradtan.
Nem tudom, hogy megfigyeltétek!
Reggel felteszem "Sziasztok, jó reggelt" elemzésemet.
Nap közben történik ez, meg az, olykor módosítom az elképzelést. De végül mindig a reggeli szokott a legtöbbször bejönni.
Ne hogy olyan fórum legyünk, amikor a nem várt irányba megyünk, akkor egymásnak esünk.
Próbáljuk megkeresni, mi az oka, mert nekem most gőzöm sincs.
Nem tudom, hogy USA mit lépett Kínai válasz lépésére a kereskedelmi háborúval kapcsolatban.
Azt tudom, hogy USA erre esett egy nagyot, de mi történt azóta.
Az viszont szokás, ha valami nagyon negatív, akkor a nagy esés előtt egy fals felhúzást csinálnak, hogy pozíciót váltsanak.
Szóval legyünk egymáshoz türelmesek és ez rám is érvényes.
Volt már, amikor én is elvesztettem a türelmemet.
Megfordult a fejemben nekem is, hogy meg volt a 4. hullám alja.
Ugyan a hetes hiányzó alsó tüske meg lett!
Ennek ellenére, már nekem a 11.430-11.460 durva esetben 11.150 lehetett elérhető.
Szerintem, amikor ilyen váratlant húznak, akkor általában éppen a durva elképzelést választották, tehát a 11.150 környékét és most megy az átverés.
Ha mégis az 5/1 hullám lenne az emelkedés, akkor is van lehetőség megszabadulni a shortoktól , mert az 5/2 hullám legalább az 50%-61.8%-78% -ig vissza kell jönnie.
az alj ahová vissza kellene jönnie, ilyen % arányában: 11.726
Hello Daxi!
Úgy látom, hogy a manapság elég ritka hozzászólásaim csak téged zavarnak, mást nem igazán. Lenthor is írta régebben, hogy őt sem zavarják.
A Lenthorral kapcsolatban általad leírtakkal tökéletesen egyetértek, nagyon jól csinálja és másoknak segítségképpen közzéteszi az elképzeléseit itt a fórumon, időnként viszont erősen hiányolja is a visszajelzéseket (lásd a közelmúltban, amikor fontolóra vette zárt fórumra való átköltözést). Te valóban nem sokat szólsz hozzá a fórumhoz, nem "szemeteled" tele azt, de nem is igen teszel közzé saját elképzelést sem, ami hasznos lehet a fórumozóknak.
Kicsit több objektivitást is belevihetnél a hozzászólásaidba: pl. nem tudom, hogy milyen siránkozást láttál részemről pl. az általad felsorolt hozzászólásaimban, és mit találtál bennük olyan viccesnek.
Az utóbbi hozzászólásaim közül az első a #818491 volt, amiben kexelo chartjával egy emelkedés lehetőségére szerettem volna Lenthor figyelmét felhívni, akiről tudtam, hogy shortban van. Ekkor a DAX árfolyama még csak 11950 körül volt, ellentétben a mai 12300 feletti árfolyammal. És ugyanígy lehettek más fórumozók is shortban, akik számára kifejezetten hasznos lehetett volna az általam betett hozzászólás (ezért is tettem be, nem másért). Az általad felsorolt hozzászólásokban található kérdéseim is költőiek voltak, figyelem felhívó találgatások, amikre tulajdonképpen nem is igazán vártam választ.
Szóval én úgy értékelem, hogy a legutóbbi hozzászólásaim inkább hasznosak lehettek (volna) a fórumtagok számára, és eszembe nem jutott, hogy azzal a néhány hozzászólással "nem hagyom élni a fórumot, teleszemetelem, ömlengek, és tanácstalankodok". Egyébként február óta más fórumokat sem "szemetelek" tele és nem is szándékozom.
Ha azonban ezt tényleg így értékeli Lenthor is, akkor a továbbiakban valóban csak olvasni fogom a fórum elemzéseit és akkor akkor sem szólok hozzá, ha esetleg hasznos észrevételeim információim lennének.
A továbbiakban nem szeretnék veled ilyen témában vitatkozni a fórumon, ha netán beírnék és erre reagálsz, átugrom a hozzászólásaidat, kérlek tedd ugyanezt az enyéimmel, ha annyira zavarnak.
Bocs az OFF-ért.
Nem tudom! Valami nem kerek a mai történetbe. Ha felmegy 12.176 környékére egy szót nem szólok.
Igaz, a 4 órásnak valóban jót tett ez az emelkedés!
Szia!
Már reggel így indított.
https://www.portfolio.hu/vallalatok/megmenekult-a-...
Portfolios cikk.
Minden megjavult a világban.