A 3.-ról elképzelésem sincs mi lehet, de nem merem beírni a google-ba :))
A 3.-ról elképzelésem sincs mi lehet, de nem merem beírni a google-ba :))
Erről a kérdésedről eszembejutott a következő vicc:
Bush és Powell egy pubban iszogatnak és a kormány politikáját tervezgetik.
Arra jár egy ismerősük:
- Szevasztok fiúk! Hát ti meg mit csináltok itt?
- Azt tervezzük, hogy lebombázunk 13 millió afgánt és egy biciklis postást.
- Egy biciklis postást??? Hát azt meg miért?
Erre Powell Bush-hoz fordul:
- Ugye mondtam neked, hogy a 13 millió afgán senkit sem érdekel!
anno megpróbáltam utánajárni mi a 7nem, mert nem tudtam hova tenni hirtelen, hogy jött ki a 7nem :)
1,2,4-est még megértem, nagy nehezen a 3ast is, de az 5,6,7et egyáltalán nem.
hogy lehet valaki nemileg semleges? vagy egyéb? vagy inkább nem mondom? wtf? és erre rendeletet hoz bárki is? nonszensz...
Te is kanadai liberális egyetemre jársz? ?:-)
A Prof szerint ott már a szövetségi kormány is hozott olyan rendeletet, amely szerint az egyetemi oktató köteles így megszólítani a diákokat.
látom felcsillant a szemed :))
1, feminine
2, masculine,
3, androgynous
4, transgender
5, gender neutral
6, other
7, prefer not to say
A híres kanadai prof, akit azért támadtak, mert nem volt hajlandó 7 különféle nem szerint megszólítani a transzmenű diákjait:
Részben erről, részben a nemek közötti képzelt (vagy valós) fizetéis gap-ról a stúdióban.
A drámai csúcspont 22:15-nél.
Az Észak-Amerikai nők valóban humanizálják a kutyákat.
Egy ágyban alszanak velük, elnyalatják velük a tányérokat...
Lassan? Állatvédelmi törvény már van, férfivédelmi meg egyáltalán nincs.
A bírói szakma meg totál elnőiesedett, ezért egy válóper esetében a bírók (akiknek nagy része maguk is elvált nők) 90%-ban iszonyatosan diszkriminatívan ítélkeznek a férfiakról.
https://index.hu/kulfold/2018/04/04/youtube_lovold...
Újabb komplikációk: A nő szerint "az állatokat ugyanolyan jogok illetik meg, mint az embereket."
Érdekes vadhajtása ez a modern liberális mozgalmaknak.
A nők szerint lassan már az állatokat is több jog illeti meg, mint a férfiakat.
Ez is mekkora egy képmutatás... ez alapján, a lényeges kérdésekben, a férfiak maradnak alul... ha egyenlőség, akkor mindenbe egyenlőség, nincs kivétel, de amint látjuk...
meg a neve is mennyire kétszínű,isztambuli egyezmény. nem is értem, hogy egy európai várost nem találtak volna? pl bukaresti, vagy bécsi, vagy madridi, de neeem, ennek is üzenete van...
Szegény Cruz:
https://index.hu/kulfold/2018/03/30/rengeteg_rajon...
Ill. szegény Mi! Már nem is tudom ki csoda és ki szegény.
De, hogy van sok csodabogár, az biztos.
és még azt mondják, hogy a nőknek nincs hatalmuk... elkapják apuci micsodáját és addig csavargatják, amíg úgy nem lesz, ahogy elképzelték... :-P
"A svájci Blick most egy új információt tudott meg a „lánytilalom” bevezetésének hátteréről. A lépést bejelentése óta élesen bíráló rutinos tudósítójuknak, Roger Benoit-nak Ausztráliában tudomására jutott, hogy a rajtrácslányok eltávolításához a Liberty egyik vezetője nejének is köze lehetett.

A pletyka szerint Sharon Maffeiről, a Liberty Media ügyvezető igazgatója, Greg Maffei feleségéről van szó, aki tavaly Austinban járt az F1-es futamon, és a rajtrácson szembesült azzal, milyen ledér öltözetű nők állnak az autók előtt. A Motorsport-Totala konkrét történéseknek is utánajárt. Forrásuktól úgy tudják, hogy Sharon Maffeinek a Daniel Ricciardo tábláját tartó hölgyet (ld. fenti képünkön) látva feltűnt, hogy miatta a Red Bull versenyzője már nem tudott a feladatára koncentrálni. (Mindez annak tudatában különös, hogy a versenyzők elmondásuk szerint a futamra készülve nemigen vesznek tudomást a lányokról – többen épp ezzel érveltek, amikor megvédték a Liberty döntését.)
A szóbeszéd szerint az asszony szóvá tette férjénél az általa szexistának tartott F1-es szokást, és arra ösztökélte, hogy változtasson. Greg Maffei az F1-elnök Chase Carey közvetlen felettesének számít, a Liberty-csoporton belül csak a tulajdonos, John Malone áll nála magasabban a ranglétrán. Carey lépésük kapcsán korábban elmondta: ha rajta múlt volna, ő megtartotta volna a lányokat, ám döntésüket nem az ő ízlése, hanem a társadalmi nyomás befolyásolta. És a jelek szerint talán Maffeiéké.
Benoit megjegyezte, Maffei korábban 250 ezer dollárral támogatta annak a Donald Trumpnak a választási kampányát, aki miatt az elmúlt években már többször, a világ számos pontján tüntettek nőket sértő kijelentései miatt. Arról nincs hír, Sharon asszony akkor melyik oldal pártján állt."
A Spiegel az erőszakos nők szakértőjéről közöl egy cikket.
Sajnos ez már a fizetős kategória:
http://www.spiegel.de/spiegel/gewalttaetige-frauen...
"Feministinnen hassen mich dafür, aber ich sage es trotzdem: Emotionale und sexuelle Misshandlungen an Männern, die von Frauen begangen werden, bleiben auch in unserer scheinbar aufgeklärten Gesellschaft häufig unentdeckt."
"A feministák utálni fognak ezért, de mégis elmondom: A férfiakon elkövetett érzelmi és szexuális erőszak, melyet nők követnek el a mi látszólag felviágosult társadalmunkban is gyakran felderítetlen marad."
Nem tudom erről mit gondoljak:
http://www.ferfihang.hu/2018/03/19/halalos-kataszt...
Elsőre ezt még én is erősnek érzem.
Ha igaz, akkor viszont sokkoló.