https://tvc-invdn-com.akamaized.net/data/tvc_2b602fd5d81ef42e5fe614757c91de89.pngHa elindul a pokol 2400 a első támasz hónaposan komolyabb, 2022 a legideálisabb A PONT
https://tvc-invdn-com.akamaized.net/data/tvc_2b602fd5d81ef42e5fe614757c91de89.pngHa elindul a pokol 2400 a első támasz hónaposan komolyabb, 2022 a legideálisabb A PONT
dax 786 pivot 780 :)
Úgy a fenét, új negyedév adnak ,túlvettség,rátolják a vevőkre, ha kell pénz olcsón jön be több !! Kamatok emelkedtek,lehet egy akkora zakó, ez a Trump szar csak a shortba egy hír..2430 támaszod figyeld inkább :) Őszintén sztetek itt ki vesz, túl sokan nem hinném, részvényre gondolok,a indexek alapja az? Csak szemetek nagyon hullámoznak napon,heten belül,felhúzták magasról adják ezt a hónapot,1/4 évet,Usa indexekre gondolok, nem eu ra
2583 a köv pivot
A hír vagy Trump okos beszólásai a charton néhány órás mozgást mutat, majd visszaáll a már megkezdett irányra.
Hullámokat, fibokat csak ideig-óráig lehet eltéríteni.
Ha nagyok sokat áldoztak arra, hogy pld. végig longolják a 3. hullámot, akkor abból nem lesz esés, lehet bármi hír a gazdasági válság és a háborún kívül..
Sztem Trumptól függ csak,hogy meddig megy le.
Így eresztik le,a buborékot...
Ha elindulna nagyon akkor a "C" hullámra két számított érték jöhetne ki.
Az első a 100% fibo-nak felel meg és 11.463 környékére jön ki.
A másik az durvább az a 161.8%-os fibi és 10.969.
Az elsőre nagyobb esélyt adok.
---------------------------------------------------
Hetesen még le kellene mennie a kék vonalra - új mélypont- majd fel, de nagyon - új minden idők csúcs-
-------------------------------------------------------
Március 6.-án betettem a számított alját 11.463 és 10.969-et.
De, mivel még hátra van az 5. hullám úgy gondolom, hogy
11.725 vagy 11.463 ami reális lehet.
Üdvözlet az új fórumozónak.

Szia.
Új tag szerencsét hoz. Legyen 10000.
Sok vélemény forog, van aki már medve piacról beszél és a trend egy darabig lefelé van.
Lenthor vár még egy új csúcsot és egy 11500-11800 közötti fordulót.
Szerintem a 4. még most készül, oldalazgat.
És ennyire ne legyen már kurta az 5. Ami inkább csak egy gyertya, nem is hullám.
Vagy inkább remélem. :))
Most akartam írni, hogy amikor lement mai aljra, akkor 11.825 és 11.835 között zártam a shortokat.
Szép kis összeg jött össze.
Kellene mennie még lefelé, de már közel vagyunk a fordulóhoz, ezért úgy döntöttem, hogy nem tartok napon túl már shortot.
Lassan elkezdem, majd a leszúrásoknál kis long pakkokat csipegetni.
A betett napos alapján elképzelhető, hogy meg volt az Y/C öthullámosában a kis iii. hullám.
Még az is lehet, hogy hétfőn lesz egy kis felfelé, majd a hét folyamán egy utolsó leszúrás.
jobb váll vagy reccs :) 11, 5 k tól is lehet épülnie, viszont ha a előző esést nézzük a képen lefelé , felénél járunk,és pont kitörés előtt ha....
A ma lezárult hetes gyertya sem az igazi. Ugyan kicsi alsó tüske lett, de elenyésző.
Folytatás jövő héten.
DAX
#817621 2018. március 23. 16:59 Lenthor Előzmény: #817620
11.819 új mai alj.
itt van mester vagy az jön amit te írsz 11, 5 körülről pattincs vagy 10k kiverjük 6 -7.hó
dax még lehet 11780 ...2615 sp nél