Most nézem, hogy milyen csúnya napos gyertya lett lefelé.
A prompt 12.100-on zárt. Kérdés, hogy holnap felmegyünk-e oda, vagy réssel lefelé nyitnak.
Nehéz kérdés!
Elvileg kellene egy kis felfelé korrekció legalább 100-200 pont.
A long szempontjából a legrosszabb verzió, ha erőből vinnék le 11.500 környékére.
Csak akkor érdemes tartani, ha van fedezet.
Nekem még van longom és shortom is. Fedezik egymást, de a shortot, majd lent akarom zárni, a longot meg már jó lenne tartogatni az 5. hullám emelkedéséhez.
A gond, hogy bement 12.000 alá, ha ott marad, akkor korrekció nélkül eshetne tovább.
Visszavonom 817266 alatt tett közlésemet:
Lehet, hogy mégis komolyan beesik még most, bár én jövő héten már erőteljesebb felpattanásra számítok.
Szerinted van értelme éjszakára longot hagyni 12010 től vagy bíztos ami bíztos zárjam?
az elmúlt 10 évben sokszor írták, hogy halálkereszt, voltak is kisebb nagyobb korrekciók, de akkor halálos esés mint mikor 2007-ben beírta, nem volt. A nagy halálkeresztre egyenlőre emelkedünk, mire megcsinálja a fejvállak jobb vállát, addigra ott lesz az ő halálkeresztje is. Most shortosok kinyírása jön meg az sq...
--------------------------------------------------------
Olvas0-tól kérdezem, hogy megjött-e már az üzenet a "halálkeresztről" vagy még most is várod.
Valamint, mi a helyzet a fej-váll alakzattal.
Elég gyenge most minden.
Lehet, hogy megpróbálják erőből levinni?
Nekem is mert a korábbiakat 12.100 felett zártam.
Ugyan ez a DAX-nál
12.237 vagy 12.298. Azért ezt még meg kell néznem, nehogy csak 12.195 legyen.
Sziasztok, jó reggelt!
Korábban betettem, hogy az SP-nek kellene egy esés 2.550 környékére. Még durvább esés is lehet belőle.
Szerintem az SP elkezdte a 4. hullámon belül a "C" hullámot ami öt hullámos szerkezet lesz. Körülbelül, így nézne ki:
i= 2.663
ii= 2.732
iii= 2.535
iv= 2.615
v= 2.430
--------------------------------------------------------
SP-nél 2.712-nél már figyelni kell, mert onnan már lefordulhat a "iii" hullámra. (vagy 2.725-ről)
pont ezért nem mentek le, mert sokan beléptek volna a támasz miatt.
Én bővítettem a 61.8%-os fibon.
Francba, remeltem h lemennek a 12000 alatti stoppokert, oda alltam :(