Szerda 19:00 óra USA Fed-kamatdöntés (új Fed elnökkel)
Sziasztok, jó reggelt!
Meg van az esély a 12.601-re, amivel a fordított fej-váll nyakvonalához visszatérnénk.
Viszont, ha gyorsan 12.327 alá esnénk, akkor eshetnénk tovább
12.163 irányába.
Ichimokun 12.327 alatt a kumoban van is egy kis nyílás, amin könnyebben átjuthat.
12.163 - 4 óráson
Az utóbbi időszakban elég gyakran nem az elsődlegesen várt, hanem az alternatív verzió szokott megvalósulni (Rocco elemzései esetén is nem egyszer így volt).
Mindenesetre a 4 órás Futures szerint 12.459-ig felmehetünk, de onnan végre el kellene indulni 12.012 irányába.
-------------------------------------
12.458
Hihetetlen tudom, másnál sem látom, ezért csak óvatosan kezelje mindenki, de hetesen nekem ez a fordulás nem kerek.
Nekem hiányzik egy új mélypont, holott nagyon várom már a felmenetelt.
De ő a sötétkékben bízik. Csak mint lehetőség a világoskék.
Erre mondják, ha nem le......., akkor fel.
Lehet, hogy ennek a német elemzőnek a H2-es chart-ján látható világoszöld alternatív verzió fog megvalósulni?
https://money-monkeys.de/morgenanalyse-zum-freitag...
Pedig en most nem is voltam 100% biztos az esesben, akkor szokott ilyen lenni :))
Mondom állandóan, hogy a kis hullámok kereskedése indik alapján a legkifizetődőbb.
Tudom, mert a megnyitott hosszabb távú pakkok mire nyerőre fordulnak, addig a rövidre nyitottakkal 3-4-szer nyerek.
Most is jöttünk vissza fel.
spx 2700 veheti célba swingre
Már van korábbról, azt még tartom.
Merem remélni, hogy 12.600-at, majd csak ha már felfelé megyünk, akkor látjuk.
Nyitottál rá Lenthor?
Én adtam rá eloszor 400-on, az meg nullaban stoppolodott, a masodik probalkozas 409rol viszont megvan.