Regisztráció Elfelejtett jelszó

De30 (GDAXI)

DAX

#816477 big-ebuy.eu Előzmény: #816475

Ez igaz,de a napi hangulatot sokszor a kis büfik határozzák meg meg egyes bankok :)

Röv távon ez képtelenség,sőt a dax is ma a 4 h trendhatáron mozog, de mivel márc 18 fut záró, nem hinném most szakad be, sztem márc 18. után, 14 k csak nem ütik ki előtte???

ma 200 spx vevők, nem tudom kik és mennyien vannak, jövő héten sztem jobban realizálnak

DAX

#816475 TrendMan Előzmény: #816467

Ennyi idő után már biztos nálad is összegyültek olyan tapasztalati meglátások, amelyeket érdemes lenne megosztani.

Nekem is van ilyen.

Ezekről biztos érdemes lenne megosztani, mert ennyi ideig szerintem senki nem kereskedik ad hoc.

-------------------

Igen, Lenthor jó technikai elemző, nem is erre vonatkozott, amit írtam.

-------------------

Ha azonban az elemzői piacon igazi verseny lenne, valaki már rég bevezette volna a százalékos valószínűsítést.

"pl. Most úgy lájuk, hogy az index 70 %-os eséllyel előbb éri el a 12.600-at, mint a 12.000-et (30 %)

Ebben az esetben utólag éves szinten össze lehetne hasonlítani az egyes elemzőházak teljesítményét.

Hogy ilyen nincs, azt mutatja, hogy ez csak beetetés, buborék, egy lidérc az ingovány határán, semmit több, mint egy reklámtábla AKCIÓ felirattal.

DAX

#816470 big-ebuy.eu Előzmény: #816461

Lenthor jó elemző.....előre nem tudni,felvázolja mi van fel-le merre mehet nagyobb vszínűséggel , 500-620 holnap meglehet sztem is, 596 a 4h ellenállás

DAX

#816468 Ricsi Előzmény: #816466

Most meg lehet nézni, Rocco szerint, ha törjük a 12 307-et (megtörtént), akkor irány a 12 600. Holnap estig kiderül szerintem.

DAX

#816467 profDénes Előzmény: #816466

Jogos észrevétel, de a támaszok, ellenállások, szintek és néhány érdekesség miatt lehet érdemes elolvasni.

Magam meglehetősen régen daxozok,- tőzsdézni most lesz 25 éve, - de azért ezeket elolvasom majdnem mindig, helyén kezelve.

De mindenki másképpen tőzsdézik pont ez a szép benne..

Nincs mindenkire jó megoldás, képlet.

DAX

#816466 TrendMan Előzmény: #816464

Ezekkel az elemzésekkel kb. ki lehet törölni a kitörölni valót.

Akkor tudjuk meg, hogy valami történik, ha már megtörtént.

Min. százalékos esélyeket is adni kellene velük, pl. 60 %, hogy lefordul és 40 %, hogy fel.

Ez kb. annyit ér, mint ha olvasok egy horoszkópot.

/Fenti közlésemért nem vállalok felelősséget. Attól bármely időben eltérhetek, azt visszavonhatom, annak következményeiér egyedül az olvasót terheli a felelősség./

Kommentelés közben kukikat használok!

Elfogadod? Igen? Nem?

DAX

#816463 Lenthor Előzmény: #816461

Elég gyorsan kellene felmennie. Mert ha késlekedik, akkor lefordulhat. Vagy ma, vagy holnap reggel réssel és indulhatnánk megint le.

DAX

#816461 TrendMan Előzmény: #816459

Ez azt jelenti, hogy holnapig fel várod?

Ezt az erősen fel és még erősebben a mélybe le irányt már három napja is rajzoltad.

És volt egy szűkülő háromszög is, amiből már rég ki kellett volna törnie azóta.

---

Az SP úgy tűnik szinkronban mozog az euróval, azaz ha az erősödik (dollár gyengül), akkor az S&P index is emelkedik.

Lehet, hogy a dollár juró árfolyamot is elemezni kellene.