Regisztráció Elfelejtett jelszó

De30 (GDAXI)

DAX

#815832 Lenthor Előzmény: #815829

Ha a iv. hullámmal nem akarják a rést zárni, (már megint a baj a iv. hullámmal van) akkor elkezdhetik oldalaztatni, mégpedig úgy, hogy ne menjünk el zárásra túlságosan az aljtól, hogy ne kellejen nagy réssel nyitni hétfőn.

DAX

#815827 TrendMan Előzmény: #815821

És, hogy ide visszacsatlakozzak:

A makro környezet kapcsán mindig azt hallani, hogy a kötvény árfolyamok mozgása közvetlenül befolyásolja a részvény árfolyamok alakulását.

Az Euro Bond most már visszaemelkedett arra a szintre, ahol akkor volt, mielőtt beindult Amerikában az esés.

Ilyen formában most van egy divergencia és nem látom, hogy bárki elemezné a kötény piacot.

Tud valaki ilyen elemzést linkelni?

Ksz

DAX

#815826 Lenthor Előzmény: #815823

Hmmmm! Ezekkel a résekkel az a baj, hogy nem szabadna a mai rést betölteni.

Márpedig a mai rést 12.143-nál már betölti.

Tehát ezért vihetik lejjebb és lejjebb, hogy ne kelljen betöltenie a rést.

DAX

#815823 Lenthor Előzmény: #815821

Alakul a fórum!

DAX!

Hiányzik nekem még egy rés, mégpedig a kimerülési rés.

A iii. hullám aljára 11.960-at tippeltem maximum és lejjebb ment mint kellett volna.

Trükkösek lennének, hogyha a iii. hullámra 11.872-t csinálnák meg.

Elképzelhető, hogy majd az esti zárásig felmegy a iv. hullám és hétfőn ismét réssel nyitunk lefelé (vasárnapi olasz választás) és itt lenne a kimerülési rés.

Így viszont lehetséges, hogy nem 11.872 lesz az alja, hanem 11.700 alatt egy kevéssel.

https://invst.ly/6sx2e

DAX

#815821 TrendMan Előzmény: #815775

Lenthor:

Szerintem jóval többen olvasnak és jóval többeket érdekel, mint ahányan napi rendszerességgel visszajeleznek.

Természetesen a technikai szintű meggondolások mellett van egy makro környezet is.

Én pl. azt is legalább 50%-ban szem előtt tartom a döntéseimnél, talán azért írok ide ritkábban.

DAX

#815818 Sudar Előzmény: #815798

Hajrá Lenthor!

Hajrá KB58!

Hajrá minden fórumtag!

Egyetértek! Ez a legjobb megoldás, maradjunk itt, segítsük a Profikat egy-egy visszajelzéssel, hogy érezzék milyen fontos az iránymutatásuk

DAX

#815799 szetib Előzmény: #815775

Szia Lenthor,

megértem, eléggé egyhangú. Ha van mód, én is jelentkeznék a hírlevélre.

Köszönöm

Balázs

DAX

#815798 KB58 Előzmény: #815775

Szia Lenthor!

Jó reggelt minden fórumtársnak!

Megértjük, hogy elég sok időd, energiád megy az elemzéseid elkészítésére, ezek és a hozzászólásaid közzétételére és nem túl motiváló, ha kevés visszajelzés érkezik. De hidd el, hogy sokkal többen olvasnak és sokkal több embernek segítenek a beírásaid, mint ahogy gondolod (ez már a beírásod óta eltelt rövid idő alatt is látszik). Még én is elég rendszeresen olvaslak, ha tehetem és ha mostanában az egyéb elfoglaltságaim miatt van rá időm. És nagyon sajnálom, hogy az általad 12600 körülről kezdődött esést nem játszottam meg, ahogy vártad. Nagyjából még most is követve a DAX elemzéseket, fórumokat, én is ezt vártam, éreztem, hogy nagy valószínűséggel úgy lesz, ahogy a hozzászólásaidban leírtad. Olvastam, hogy a legutóbbi nagy tőzsdei esés után kb. 1 hónappal következett ismét jelentősebb esés, és ez most is megismétlődhet (és úgy látszik, kb. itt tartunk most).

Csatlakozva a többiek hozzászólásához én is kérném az elemzéseid a generally@freemail.hu e-mail címre, ha véglegesen úgy döntenél, hogy ebben a formában teszed közzé azokat. Azonban az a véleményem, hogy a fórum folytatása a legcélszerűbb és legegyszerűbb megoldás számodra és a fórumtagok számára is. A fórumon bármennyi időre vissza lehet keresni hozzászólásokat, elemzéseket, e-mail-ek alapján ez nagyon nehézkes, szinte lehetetlen. Ha nem is túl sok visszajelzés van a fórumtagoktól, azért azok is megtalálhatók a fórumon, viszont hasonló interaktivitás egyáltalán nem valósítható meg e-mail-en keresztül. Én mindenképpen azt gondolom, hogy a legcélszerűbb, legegyszerűbb, legjobb megoldás ugyanebben a formában továbbvinni a fórumot, ahol az eddigiekhez hasonlóan közzétennéd az elemzéseid, várakozásaid, legfeljebb nem M1, M5, hanem efeletti, célszerűen nagyobb időtávokra vonatkozóan, amikor jelentősebb mozgások várható, és az esetleges pozícióba lépések, kilépések beírását csökkentenéd inkább valamelyest (bár ez is nagyon sokat segít(het) azoknak, akik követnek.

Szóval úgy gondolom, hogy egy ilyen fórumnál nincs jobb, célszerűbb megoldás és bízom benne, hogy továbbra is olvashatjuk itt az elemzéseid, hozzászólásaid (amiért nagy köszönet illet), és csak annyira redukálod le azok számát, hogy ne legyen túl megterhelő számodra és ne akadályozzon a kereskedésben.

DAX

#815795 gzunka

Én is jelentkeznék a listára. Két éve szinte minden nap követtelek, bár még így is elég nehezen megy ez a DAXolás (főleg mert csinálok néha pár beragadásos rontást), de addig mindenképp folytatom, amíg van egy kis felnőtképzéses mankó. Napi pár mondat jóslatmorzsa is segítség, mert mintha tényleg belelátnál a nagyhalak és robotjaik agyműködésébe.:) Köszönjük segítségedet.

DAX

#815792 Macskaegér Előzmény: #815775

Szia Lenthor!

Nagyon megköszönném, ha engem is felvennél a levelező listádra, az elemzéseid, nagyon sokat segítenek nekem. Az eddigi munkádért meg nagy köszönet.

elemzés

#815786 ferzoli

Én is feliratkoznék a listára, minden nap olvaslak. Megértem, ha monoton ide beírni úgy, hogy kevés visszajelzés van, de hidd el rengetegen olvasnak és komoly iránytűt jelentenek az elemzéseid.

Szinte hiányoznak KB58 tépelődő visszacsatolásai, kontraelemzései :)

Köszönöm!

DAX

#815783 Maroni 07

Jó reggelt!

Lenthor ha megkérhetnélek légyszíves küldd el nekem is az elemzéseidet! Ezek a beírások azok amik nagyon sokat segítenek meglátni a fényt a hullámok forgatagában!

Laci