hát márc 18 jár le a futuresek azaz 1/4 éves zárás is, minek húzták fel eddig akkor? Nasdaq 100 1% és a ath-n volt megint
hát márc 18 jár le a futuresek azaz 1/4 éves zárás is, minek húzták fel eddig akkor? Nasdaq 100 1% és a ath-n volt megint
Pedig napos prompton az a 12.652 jó lenne. Igaz tegnap felment 12.603-ig.
Köszi az ellemzéseket!
Shortom már több napja meg van nyitva.
Longokat zártam. Long nyitással most kivárok, mert lehetőség van egy méretes esésre.
Nem mondom, hogy lesz, de a lehetőség fenn áll.
Ráadásul H4 shortosnak tűnik.
A Donchian alsó 12.281 is nehezen foghatná meg, ha elkezdene igazából esni.
Bizony-bizony! Ha 12.281 nem fogná meg, akkor 11.900 vagy 11.850 lehetne.
Órás Ichimoku hasonlóság!
Korábban a Tenkan (piros) felülről keresztezte a Kijun (kék) vonalát. utána esés az elvékonyodott Kumo (felhő) között.
Most is előállhat hasonló eset.
12.000 és 12.600 között megy a le-fel, majd lehet 12.800
Ha kész a 4. hullám, utána rendezni kell az 5/1 és 5/2 hullámot, ami szintén hasonló szinten lehet.
Nem szokásom, de a 4. hullámban eredményes volt az utóbbi napokban, hogy volt nyitott longom és nyitott shortom is.
Mivel a 4. hullámra jellemző a fel-le csapkodás, ezért mind a két irányt lehetett eredményesen zárni.
---------------------------------------------------
Pedig lehet jól kereskedni a 4. hullámban.
Én arra számítok, hogy hó elején megint beadják a részvényeket.
Holnap-holnapután résen kell lenni. Én is kérdőjelet teszek a végére, mint a pf szokta????
Olvaslak és más is, de nem jó most a dax, csapkod. Nem jó kereskedni. Nincs egy egészséges impulzus.
Pedig nekem a 12.400 környéke jó lenne, mert ott dobhatnám a shortjaim is és még nyithatnék longot.
Viszont nem nagyon akarják levinni oda.
Ha nem megyünk 12.469 alá, akkor hamarosan elindulhatunk fel 12.620-12.650 közé.
Jól lehet kereskedni. Ilyen kor, ha felmegy eladom a fentebb nyitott longokat. Ha lejjebb jön nyitok újakat.
Figyelek, csak annyira bizonytalan, hogy semmit nem merek csinálni:)
2. Holnap elindul egy lefelé korrekció. 12.500-as támasznál dől el, hogy onnan egy oldalazás, vagy megy tovább le.
-----------------------------------------------------------------------
Lehetséges, ahogy betettem egy 12.500 környéki oldalazás.
12.480 alatt viszont megyünk lefelé.