Furcsa hullámokat produkálnak.
Jó lenne ezt a zuttyot elkapni. Persze ha lesz még. Vagy készülhet egy indító diagonál?
Nem feltétlen. Zárást követően történt valami, ami miatt megijedt néhány nagy befektető, majd rájöttek, hogy alaptalan volt az ijedségük. Másnap már nyoma sem volt a prompt charton az egésznek.
Nagyon erőtlennek tűnik az éken belüli mozgás, átfedésekkel teli.
Prompton nincs az a 11.700-as leszúrás és így már jobban néz ki.
A nagy C hullám alja v=11.850 vagy 11.900 lehetne.
Futuresen nagyon furcsa nagyban.
A 3. hullám után a 4. hullám A-B-C hullámból áll, amelyekből a "C" hullám öt hullámból kell felépülnie (i-ii-iii-iv-v)
Futuresen az a 11.700-as leszúrás nagyon megtévesztő lehet.
A "iv" hullám az rendben van, hogy hszt. mutat, de akkor hová tegyük az v. nagy C és nagy 4. hullám alját.
Meg kell nézni ezt a prompton, mert ott nem volt a 11.700-as leszúrás.
Ha tippelni kell csúnyán le fogja törni a kék vonalat. Nagyon kóstolgatja.
Ritkaság, nem vagyok poziban. Longokat zártam, most várom az újabb longba lépést.
12.326-12.330 között nagy adag longot nyitnék, ha esetleg lecsúsznánk addig.
usa napos 2 doji, 75% korri , -5% vissza húzták ath ig, dow30 ma 200 meg se volt ,sőt még a futures se verte ki a előző alját csak a spx ??? nem biztos 12520 felé megyünk már,az is egy verzió, én írtam aznap ez egy ma 200 pattincs a maciba sztem,igaz azt a facebookon mikor onnan pattant ,azt egy hirtelen emelkedő szakasz követi, mint minden maciba le-fel nagy volával...persze tévedhetek dax alul teljesít...2440 nél lenne a spx -15 korriba, 2297 -20% ez lesz a "a pont "körül sztem havin....usa indexeken napos sziget van pluszba
12360 alatt stoppolod valahol, illetve nyitnál shortot?
----------------------------------------------
Most nem teszek, mert 12.360 után 12.300-ról kellene egy felfelé korrekció, illetve van marginom és 12.620 minimum kell majd.