Óráson megnéztem! Az "a" hullám rendben van, de a "b" hullámnál még várható egy kis trükközés (vagy oldalazás), mert térben és időben egyelőre rövidnek találom.
Óráson megnéztem! Az "a" hullám rendben van, de a "b" hullámnál még várható egy kis trükközés (vagy oldalazás), mert térben és időben egyelőre rövidnek találom.
Óráson megnéztem! AZ "a" hullám rendben van, de a "b" hullámnál még várható egy kis trükközés (vagy oldalazás), mert térben és időben egyelőre rövidnek találom.
Óráson megnéztem! AZ "a" hullám rendben van, de a "b" hullámnál még várható egy kis trükközés (vagy oldalazás), mert térben és időben egyelőre rövidnek találom.
Egy kis erő gyűjtés volt a lefelé irányra. A mai nap csak ennyiben változtatta meg a képet.
Keddi naptól várhatóan lemehet a 38.2%-os fibo-ig 12.300 környékére, vagy az 50%-os fibo-ig 12.224-ig és innen felfelé veheti az útját..
-------------------------------------------------
Akkor kis kitérővel (tudtam a longokat is zárni) jöhetne a 12.300 vagy 12.224.
Maradék shortom zárni kellene és longot is kellene visszanyitnom.
engem a nasdaq meg szivatott ,nullás lettem nagy minuszból 0,8 a nyerőm na, us 30 kezdek brutál nyerőm van,kidobtam a nasdaqot bukóba
12.496-nál zártam egy nagy adag longot.
Így most a shortból van több, tehát jó lenne, ha elindulna lefelé.
------------------------------------------------------
Jó nap volt ez, végül.
12.400-nál zártam egy nagy adag shortot szép nyereségben, mert sok volt és túlsúlyba kerültek a longhoz képest.
Igen, megint volt egy mini trend felfelé pont 17.00-tól.
Úgy látszik bizonyos algoritmusok akkor startolnak az USA-ban?
Helyi idő szerint 11.00 óra.
12580 napos teszt is lehet előtte
Fals kitörés felfelé. Lefele viszont már a nagyobb éket is törheti, akkor pedig méretes zakó jöhet.
12.500 fölé nem kellene mennie, mert akkor 12.620-ig is mehet.
12.496-nál zártam egy nagy adag longot.
Így most a shortból van több, tehát jó lenne, ha elindulna lefelé.
Szép koreográfiát választottak, hogy senkinek se legyen jó.
Most kivárok. Van longom is és shortom is. Azt zárom amelyik előbb eléri a (tetejét vagy alját) és fordul.