Regisztráció Elfelejtett jelszó

De30 (GDAXI)

DAX - KB58

#813619 KB58 Előzmény: #813618

Akkor nem volt haszontalan a jelenlétem a fórumon. Egyébként örülök neki.

DAX - KB58

#813603 KB58 Előzmény: #813598

Itt-ott erős túlzásokkal van igazság abban, amit leírtál. Ezért én is No comment..

DAX - KB58

#813598 Daxofon Előzmény: #813592

"hogy a helyzetemben jól tudjak dönteni, ami nem egyszerű"

megfogadtam, hogy nem szólok bele az ámokfutásba amit itt (és másik fórumokon művelsz) de már tényleg túl sok nekem...

Te sajnos már 2 éve legalább nem döntöttél "jól"

nem vagy képes fejlődni sem tanulni az eddig elkövetett hibáidból... sorry hogy ezt mondom, de amig nem vagy képes magaddal szembenézni addig sajnos végig ez lesz.

kb. minden második hozzászólás a Tied itt idén, Lenthor felé, kérdőjelekkel tele, és egyre többször más fórumok beírásait akarod itt validáltatatni, megtudni a TUTI-t. De aztán a körülmények/ a munkád/a géped/a bróker/ a meetingek/a zidegállapotod/ a SorosTerv... mindog közbeszól

aztán 'goto 10' kezdődik minden előről... mit tegyek Lenthor? mit lépjek Lenthor? hova várod Lenthor? mit szólsz ehhez Lenthor? naposon kellene kereskednem Lenthor, de 5 percesen van egy jel, mit tegyek? éreztem hogy ez lesz de nem léptem...

NO Comment...

@többiek: bocsi az OFF-ért :-(

DAX

#813592 KB58 Előzmény: #813591

Köszönöm a short, long szituácio chartokat. Valoban ez a helyzet, Rocco is ir ilyen szinteket, csak ezek elég nagy szintkülönbségek ahhoz, hogy a helyzetemben jol tudjak dönteni, ami nem egyszerü.

DAX

#813588 KB58 Előzmény: #813586

Ha csak az emelkedö trendvonalig tesztel vissza és nem zárja a tegnapi rést illetve ma egy zölg gyertyát csinál, akkor maradhat longos ugye?

Mikor lenne egyértelmüen shortos szerinted?

Egyébként a tegnap 13570 körül nyitott shortok még jok lehetnek.

DAX

#813566 KB58 Előzmény: #813564

Igen, látni néhány nagyobb tüskét a forgalomban, de csak néhányat, még a nagy mozgásoknál is.

DAX

#813565 KB58 Előzmény: #813563

Épp ezt akartam beirni. Kontra is ezt mondja, ö már várja a lefelé fordulást, ezért gyüjtögeti a shortokat.