Akkor nem volt haszontalan a jelenlétem a fórumon. Egyébként örülök neki.
Akkor nem volt haszontalan a jelenlétem a fórumon. Egyébként örülök neki.
Itt-ott erős túlzásokkal van igazság abban, amit leírtál. Ezért én is No comment..
"hogy a helyzetemben jól tudjak dönteni, ami nem egyszerű"
megfogadtam, hogy nem szólok bele az ámokfutásba amit itt (és másik fórumokon művelsz) de már tényleg túl sok nekem...
Te sajnos már 2 éve legalább nem döntöttél "jól"
nem vagy képes fejlődni sem tanulni az eddig elkövetett hibáidból... sorry hogy ezt mondom, de amig nem vagy képes magaddal szembenézni addig sajnos végig ez lesz.
kb. minden második hozzászólás a Tied itt idén, Lenthor felé, kérdőjelekkel tele, és egyre többször más fórumok beírásait akarod itt validáltatatni, megtudni a TUTI-t. De aztán a körülmények/ a munkád/a géped/a bróker/ a meetingek/a zidegállapotod/ a SorosTerv... mindog közbeszól
aztán 'goto 10' kezdődik minden előről... mit tegyek Lenthor? mit lépjek Lenthor? hova várod Lenthor? mit szólsz ehhez Lenthor? naposon kellene kereskednem Lenthor, de 5 percesen van egy jel, mit tegyek? éreztem hogy ez lesz de nem léptem...
NO Comment...
@többiek: bocsi az OFF-ért :-(
Köszönöm a short, long szituácio chartokat. Valoban ez a helyzet, Rocco is ir ilyen szinteket, csak ezek elég nagy szintkülönbségek ahhoz, hogy a helyzetemben jol tudjak dönteni, ami nem egyszerü.
13.575-n nyitás után eladtam a 13.550-n nyitott longokat, most új beszállót keresek.
13.134-ig még állhat a long iránynak a későbbiek során a zászló, ha lemenne.
13.134 alatt már lefelé lenne az út.
13.425-13.399 alatt shortos, de ha 13.130-at letörné, akkor nagyon shortos.
Ha csak az emelkedö trendvonalig tesztel vissza és nem zárja a tegnapi rést illetve ma egy zölg gyertyát csinál, akkor maradhat longos ugye?
Mikor lenne egyértelmüen shortos szerinted?
Egyébként a tegnap 13570 körül nyitott shortok még jok lehetnek.
Hát a H1 chart alapján azért nem tudom, hogy mennyire longos és nem lesz-e itt valahol egy lefelé korrekció:
Igen, látni néhány nagyobb tüskét a forgalomban, de csak néhányat, még a nagy mozgásoknál is.