Hatiban 15500 környéke erős támasz volt,visszafelé erős ellenállás,le is forogtunk róla,ha átment volna rajta akkor jöhetett volna long...ez így elég erősen feltételes mód :D
Herci veled tartok a csatába....kellenek a jó katonák :D
Hatiban 15500 környéke erős támasz volt,visszafelé erős ellenállás,le is forogtunk róla,ha átment volna rajta akkor jöhetett volna long...ez így elég erősen feltételes mód :D
Herci veled tartok a csatába....kellenek a jó katonák :D
ez van, majd megpróbálok ügyesebb lenni :)
délelött még eléggé úgyfestett a kép, h megint megveszik az esést
erre gondoltam. Nyitóban már újabb shortok repülnek :)
Emlékeztetnélek 5945.hozzászólásomra miszerint strandoltam és söröztem délután :D
Amúgy csak lentebbről akarjuk támadni bux 20e-t :D
még nem néztem rá TA-ra, majd este :)
ezért is nyitottam rá ma még a shortjaimra, igaz 190-ről, de na, az sem rossz :-)
hol vegyem vissza Henci?
emlékeztetnélek délutáni írásomra :D
Usákokat elnézve kár volt zárni,holnap réssel törjük vszeg 15e támaszt hatiban...
háj, ma én is zártam a 620-as shortomat 250-en, bár ezt tegnap is megtehettem volna :))
ahogy nézegetem, szépen recsegnek a támaszok, meg az 50 - 200-as MA-k, már amelyik nem hagyta el
tovább le?
mire számítotok az ami GYJ hullámmal kapcsolatban?
Jó estét,ma lehetett keresni longgal-shorttal,csak jó helyen kellett lenni,így ma a délutánt tóparton töltöttem kedves ismim és néhány kori sör társaságában :D
Úgy tűnik lassan napirendre kerül hatiban a 15e törése ha usákok is leesnek a tornácról....
Ricsi Equtisnal 2e/hó a reál,ne legyél kicsinyes gondolom futja rá akár a mai nyerőből is :D
És üdvözletet a friss hús hatishortos tagoknak látom gyarapszik a létászám :D
Én is ki akartam, de nem sikerült. Meglátjuk, holnapra jó lesz-e?
Na ez örömhír..hogy ekkorát estünk :-)))
Egész délután itt a térkövet bontottuk az udvarban,, mert eldugult az udvari esővíz lefolyó....már azthittem megtépik felfele a bux ot..de ezekszerint nem...biztos jó sokan kiugrottak a shortból...
Mondtam, a progim amit ingyen kaptam a brokimtól, a határidőt hülyén írja. Látom az utolsó árat, de az ajánlatban mindig marzzsal növelt és csökkentett ajánlati árakat látok. De azért nem érdekel nagyon, mert nem itt kötök. Csak ezért nem fizetek, jó nekem az ingyenes:)
az jó ár, de Te hol vagy? 113on zárt jam.
Jut eszembe, megdumáltam a brókeremmel, akit érdekel, 20 pontért bárkinek köt határidőt. Lábanként 10 pont. Remélem érthető.
tudom, emlékszem :)