Regisztráció Elfelejtett jelszó

Mészáros részvények

holnap zakó

#812736 rbbj11 Előzmény: #812735

Az általad említett 3 rv közül egyik sem Lölö papír, így eleve off ebben a topikban. De ha már feldobtad a labdát, akkor fogadok veled, hogy 2018 dec.31-én Nord 200 alatt lesz, SET 500 alatt!

holnap zakó

#812735 thibi99 Előzmény: #812534

azok az emberek jo kereskedők látják a trendet , es hozzak a penzt! Nordtelecom komolyat ment, Ottoone feeling , nincs Fidesz bukás ill no krach a vilagban akkor a Nordt 200 lesz hamarosan ill SET 500 az évben!

Ki fogad velem Uraim?

Ezeket a cégeket kebelezte be

#812734 Boby. Előzmény: #812726

A möszi papírok szárnyalása kb. arról szólt,hogy a terv kiötlői kevés pénzből,hogy tudnak annyi anyagi forrást teremteni,amennyi elég a kiszemelt célpontok megszerzéséhez.Ez megtörtént.Mégha a fidesz nem is okozna csalódást a választáson, a világban akkor is érik egy combos korrekció lehetősége, ami kizárt,hogy hidegen hagyná a möszi papírok árfolyamát és szerintem Mészárosék érdekével sem volna ellentétes az árak esése.

#812733 matgab Előzmény: #812731

nem tartom valószínűnek, hogy 2018-as választást elveszthesse a Fidesz.

Bármilyen korrupt módon is működnek, eddig az elmúlt 30 (60?) évben még mindig ez a kormány volt a legjobb minden szempontból.

Ha meg elfoglalják a teljes médiát, akkor ugyanúgy nem is fognak kiderülni a turpisságaik, mint anno 94-2004 között az MSZP korrupciós ügyei. Csak akkor és ott nem zavart senkit, hogy teljesen egyoldalú a média és még internet is alig volt.

#812731 walex Előzmény: #812726

Sokan azt hiszik, hogy lefutott ügy. Ha még futnak pár kört és továbbra is megpróbálják ellehetetleníteni az ellenzéket, sokak szeme felnyílhat és aktivizálhatják azokat, akik egyébként nem mentek volna el szavazni, mert nincs kire, mivel egyik párt nagyobb sz@rkupac a másiknál.

#812723 Boby. Előzmény: #812562

Ebben az évben is könnyen előfordulhatnak majd ilyen esetek a BÉT-en!Gondoljunk csak arra,hogy mi lesz a möszi papírok sorsa,ha a választáson nem szerepelne meggyőzően,vagy esetleg kikapna a fidesz!?

#812562 Kissherceg Előzmény: #812551

Anno még Kecskeméti István előadásán mesélte aki erstenél volt bróker, hogy egyik ügyfele 30 millióból felment 1,3 milliárdra, majd egy év alatt tönkre és mínuszba. Olyan sztorik vannak a tőzsdén itthon is, hogy hihetetlen.

#812551 Ronin_ Előzmény: #811565

Ennyi plusz pénzből ismét jól be lehet vásárolni a tőzsdén is.

holnap zakó

#812534 Koffein Előzmény: #812527

itt is, meg pf-en is volt szó, hogy estémdiát is felvásárolják, meg setet stb... már követni se lehet, hogy melyik cégbe mit látnak a konzumon meg opuson feltőkésített spekik... a falkavezér ránéz a listára, kiválaszt egy papírt, feltankol, majd osztja az észt és megy a csorda...

valószínűleg kezd kellemetlen lenni, ahogy vándorolnak ide oda és mészárost látnak mindenbe... :)

https://www.vg.hu/penzugy/tozsden-nem-vasarol-tobb...

holnap zakó

#812527 matgab Előzmény: #812524

a kérdés már csak az , hogy melyik fórumokon és melyik felvásárlást cáfolják...:-)

holnap zakó

#812524 Kissherceg

https://www.bet.hu/newkibdata/124628680/Rendk_v_li...

A KONZUM Befektetési és Vagyonkezelő Nyilvánosan Működő Részvénytársaság (székhely: 1065 Budapest, Révay utca 10. II. em., Cg.: 01-10-049323, a „Kibocsátó”) ezúton tájékoztatja a tisztelt Befektetőket az alábbiakról. A Tpt. 57. § (2) bekezdése alapján a Kibocsátó köteles a valóságnak megfelelő adatok haladéktalan nyilvánosságra hozatalára, amennyiben a Kibocsátóról olyan valótlan adat kerül nyilvánosságra, amely az általa kibocsátott értékpapír értékét vagy hozamát érintheti. A Kibocsátó úgy ítéli meg, hogy a közelmúltban különböző fórumokon, eltérő megjelenési módon olyan valótlan feltételezések láttak napvilágot a Kibocsátó, illetve a felette irányítást gyakorló befektetői csoport vonatkozásában, amely információk minden alapot nélkülöznek. A nyilvánosságra került valótlan tájékoztatások összefüggésbe hozták a Kibocsátót más, a Budapesti Értéktőzsde Zrt. („BÉT”) által működtetett szabályozott piacon forgalmazott részvények, illetve az azokat kibocsátó gazdasági társaságok Kibocsátó általi felvásárlásával. Tájékoztatjuk a T. Befektetőket, hogy a Kibocsátó Igazgatósága nem hozott és nem tervez olyan - eddig közzé nem tett - felvásárlási döntéseket, mely alapján a Kibocsátó és a vele összehangoltan eljáró felek befektetnének bármely más a BÉT által működtetett szabályozott piacra bevezetett részvényt kibocsátó gazdasági társaságba. A jelenlegi rendkívüli tájékoztatás semmilyen kihatással nincs a Kibocsátó által korábban közzétett, a Kibocsátó célpiacain előirányzott növekedési tervekre. Jelen rendkívüli tájékoztatás kizárólag a Budapesti Értéktőzsdén működő bármely tőzsdei társaság részvényeinek felvásárlására vonatkozó valótlan információkra korlátozódik.

#811565 Kissherceg Előzmény: #811470

jó indítás:

a Mészáros és Mészáros Kft. vezette konzorcium építheti a Százhalombatta és Ercsi közötti vasúti pályát és újíthatja fel a százhalombattai állomást.

A becsült összegnél hétmilliárddal többért, egészen pontosan

48 908 290 221 forintért vállalták a munkát.

csak úgy :)

#811470 Koffein
  • január végén megvette a Wellnesshotel Építő Zrt.-t
  • február 20-án a Hidasháti Mg. Zrt.-t és a Csabatáj Zrt.-t
  • február 24-én a Kunhalom Agrária Zrt.-t
  • március 3-án beszállt az Opimus Nyrt.-be - azóta már Opus Global Nyrt.
  • március 8-án megvette a Témadesign Kft.-t
  • március 13-án a Dereszla Sparking Kft.-t
  • április 5-én a hírek szerint övé lett az osztrák Hotel Ferien síhotel
  • április 12-én megvette a Balatontouristot
  • április 21-én beszállt az FHB-be, de később megszabadult a részvényeitől
  • május 18-án övé lett a T-Ingatlanhasznosító 2016 és a Kp Ria Magyarország Zrt.
  • június 1-jén övé lett az MKB Bank 49 százaléka
  • június 29-én bezsákolta a FourFourTwo focis magazint
  • július 3-án a zsebébe csúszott a Nógrád Megyei Hírlap
  • július 15-én meglett a Strand-Holiday Kemping is Balatonakaliban
  • július 21-én a Status Capital Zrt.-vel tőkealap-kezelője is lett
  • július 24-én megvette a Takarékinfó Központi Adatfeldolgozó Zrt.-t
  • július 26-án övé lett a Part FM balatoni rádió
  • július 28-án meglett a Diófa Ingatlanbefektetési Alap is
  • augusztus 16-án megvette Demján Sándortól a Canter Borház Kft.-t
  • augusztus 25-én övé lett az Appennin Holding Nyrt.
  • augusztus 30-án a nyár eleji 49 százaléka helyett már egyenesen befolyásoló részesedést kanyarított ki magának az MKB Bankban
  • szeptember 4-én a Dereszla és a Canter mellé vett még három balatoni borászatot

- megdöbbentő csend / készülés az év végi hajrára -

• ... és akkor december 6-án beszállt a Diófa Alapkezelőbe
  • december 12-én beszállt a CIG Pannónia Biztosítóba
  • december 14-én egy cseh partnerrel közösen bezsákolta a Mátrai Erőművet
  • december 18-án beszállt az IKO tévés műsorgyártó-óriásba, aztán a legnagyobb hazai tévés reklámértékesítőbe, az Altmedia-ba
  • december 20-án kivetette a hálóját a GEOSOL Kft.-re, majd többségi tulajdonrészt szerzett az Appeninn Holding Nyrt.-ben.

http://mfor.hu/cikkek/vallalatok/Ezeket_a_cegeket_...