Regisztráció Elfelejtett jelszó

Stocklandyard.hu fejlesztései

stocky jövő

#828653 olvas0 Előzmény: #828639

egy domain és egy olyan tárhely ami egy ilyen motort eltart a maga pár száz(? legyen ezer) regisztrált tagjával éves költsége túlzásokba esve sincs 10.000 forint :D :D 8 éve tartó bull piacon, ennyire csak nem megy rosszul a szekér hercegem!

RSS cikkeken kívül saját tartalom nincs, egyedül a fórum ami még megy...

stocky jövő

#828652 Kissherceg Előzmény: #828644

éves díj, előfizetők számától függ és teljesen zárt lesz a fórum. Túl sok okosságot osztunk meg :).

Ha megszűnik, akkor minden törlődik a szerverről.

stocky jövő

#828644 Koffein Előzmény: #828639

bővebben a lehetőségekről? mit jelent, hogy megszűnik ebben a formában? végleg shift del, vagy fapadosabb lesz? ha fizetős, akkor milyen összegre gondoltál?

stocky jövő

#828639 Kissherceg

A stocky jövőre fizetős lesz regisztrált felhasználóknak és/vagy megszűnik ebben a formában. Vélemények, melyik opció legyen?

csak akkor ilyen lassú a…

#811558 Chaby Előzmény: #811061

csak akkor ilyen lassú a chrome-nál, ha be vagyunk jelentkezve

Nekem Chrome alatt tölt …

#811020 TrendMan Előzmény: #811013

Nekem Chrome alatt tölt be ez alatt a kb. 30 sec alatt.

És igen, korábban úgy fél évvel ezelőtt én is bepipáltam, hogy ne léptessen ki.

Igaz azóta ezzel nem foglalkoztam.

nekem baromi lassan jön …

#811016 matgab Előzmény: #811008

nekem baromi lassan jön be az oldal, kb 30 mp-ig gondolkodik, ha rákattintok vmire.

Én mindig automatikus bepipálom, hogy ne léptessen ki és nem is léptet ki akár napokig...

Elveszett egy igen jelen…

#811013 TrendMan Előzmény: #811009

Elveszett egy igen jelentőségteljes hozzájárulás.

Már soha többé nem tudom rekontstruálni.

Szinte korszakalkotó volt.

Marad az alkohol.

:-(

lassú

#811012 Koffein

a firefox alatt... ha csak én tapasztalom, nem szóltam :)

igen, a többi site pöccre tölt :)

Nem lehetne úgy beállíta…

#811008 TrendMan

Nem lehetne úgy beállítani a rendszert, hogy ne léptessen ki, ha egyszer bent vagyok legalább 1 órán keresztül?

Vagy kettő? Vagy négy?

Már megint elveszett egy hozzászólásom.

Széttépem a hajamat.

kiléptetés

#799970 Ibiza Előzmény: #799969

:D idegállapotba kerültél.. ez is a zorbán miatt van..

Én is mindig vágólapra rakom ha hosszú..mert nem eyszer engem is kiléptetett ha nem jelöltem be..és idegállapotba kerültem ,)

kiléptetés

#799969 Koffein Előzmény: #799938

Bocsi, hogy ennyire túlreagáltam, majd újra írom valamikor, csak hirtelen idegállapotba kerültem. Ezúttal wordbe, oszt majd átmásolom, nehogy elvesszen... :)

Előző verzióba is történt ilyen, csak ott ha visszaléptem, akkor megőrizte az oldal, az írottakat, az új változatba csak az üres box jelenik meg. Na mindegy.

@ibiza: köszi, most bepipálom, majd meglátjuk :)

kiléptetés

#799948 Ibiza Előzmény: #799931

van ott egy pipálnivaló amikor belépsz "Maradjak bejelentkezve" akkor nem léptet ki..általában :)

kiléptetés

#799931 Koffein

de most tényleg, mi az istenkurvafaszáért kell 5perc után automatikusan kiléptetni? de tényleg... miért? nem reklamáltak elegen?

írtam egy fasza hsz.t, ami jobb helyeken újságcikknek is felérne oszt a nyomorék 5perc miatt elveszett a picsába... wááá de dühös vagyok... ezzel kezdeni kéne valamit, mert nem én vagyok az egyetlen akit felbassz...

ui: ha buffett topikba megjelenik a kezdetek, azaz a buffett partnership ltd, akkor erőt vettem magamon és újra fogalmaztam, de most nincs energiám..