Regisztráció Elfelejtett jelszó

OPUS GLOBAL Nyrt – Stabil, kiszámítható növekedés

Fhb-Takbank-Takszövök-Po…

#809326 banyaiz Előzmény: #809307

Fhb-Takbank-Takszövök-Posta-Mkb (és majd BB kérdőjellel) forradalmár játszótér mióta a bankrendszer magyarrá vált. :)

Diófa pedig az Fhb -é vagy Fhb-hez kötődik .

Ennek a bulinak a környékén felbukkannak Mészáros tőzsdei cégei és viszont. Legutóbb Takarékbank Opus részvényeket vett, most Opus Fhb-hoz köthető vagyonkezelőben részesedést vett. Lehetne folytatni Konzum vagyonkezelő által kezelt magántőkealap Mkb fő tulaja. Mkb meghitelezi a Hunguest megvételére a Konzumot.

Ilyen szempontból van jelentősége vsz ennek a hírnek. Összeérnek ezek a bulik a tulajdonosi kör által részbeni átfedésekkel. Mint ahogy a Mészáros tőzsdei cégek egymással oda vissza .

Olyan szempontból a történet egy másik kérdés , hogy a tőzsdén a Mészáros érdekeltségek 300 mrd-os értéken forognak. Amit összesen nem ér, vagy talán ér az mkb+bb+fhb+takarékbank együtt tokkal vonóval .

Ami kuriózum a maga nemében mint árazás vsz.

Persze más bizniszek környékén is mozgolódnak atomerőműtől- turizmusig, és médiáig.

Mindebből mi fog ezeknél a Mészáros tőzsdei cégeknél lecsapódni. Ott vannak kondér környékén

Csak az a nagy kérdés vsz, hogy itt a közös pont a Mészáros tőzsdei cégek lesznek, vagy Mészáros személye. Mert a személye az már most közös nevezőnek tűnik. :) Érdemi részesedésekkel. De a tőzsdei cégei egyelőre inkább csak érintőlegesen .

Ha ebben az összes üzletben a közös pont Mészáros tőzsdei érdekeltségek lesznek hosszú távon, akkor az valóban egy nemzeti konglomerátum lesz az összes gazdasági ágazattal. Médiától a vagyonkezelésig, a bankszektortól a turizmusig és építőiparig és mezőgazdaságig. Ebben a közös pont jelenleg Mészáros. Most már csak egy ugrás a Sugár hogyan lesznek mindebből a közös pont a Mészáros tőzsdei cégek. :) Az a vagyon ami magántőkealapban van az hogyan fog ezekbe a cégekbe bekerülni.

Kis lépés ez nekik, de n…

#809325 Csusza Előzmény: #809306

Kis lépés ez nekik, de nagy lépés az emberiségnek.

Minden ilyen hírnek örülünk, hiszen ki vagyunk tömve... :-)

Szerintem most már várd …

#809283 picirigo Előzmény: #809282

Szerintem most már várd ki a végét...hátha még idén lesz egy új csúcs!

idegbeteg lennék ha teg…

#809282 matgab Előzmény: #809279

idegbeteg lennék ha tegnap kikapták volna a kezemből 590-en... Kb 2 percen múlt a dolog, mert bent voltam eladáson 590-en, csak akkor néztem, hogy az már limit....:-)

Bréjking!

#809214 matgab Előzmény: #809174

durva lett volna ha bent hagyom alsó limiten a megbízást és kikapják a kezemből...Aztán most nézegetném , amikor már 10%-kal feljebb van....Ennél azért már régebbi motoros vagyok! :-)

Bréjking!

#809190 Fornit Előzmény: #809181

Hat en figyelmeztettelek ugy masfel hete,, hogy a matgab-faktor erejének nyilvánossag elotti megkérdojelezése hova vezet...

:)

Bréjking!

#809184 rbbj11 Előzmény: #809179

ha igazad van, akkor Konzum, de cig-ed is menni fog utána , amit jelenleg nem látok eselyesnek, így indirekt bizonyitassal én csak mai napra várom ilyen alacsonyra. Meg kellett mozgatni a papírt, mert láthatóan elfogytak a spekik, 700 feletti kitoretesre nem ugrottak elegen, ezért megy most a játék. Be akarjak húzni a partvonalon bevetesre váró forró pénzeket