Zártam egy kevés shortot 270-en. Majd meglátjuk:)
nálam is hasonló :))
Nálam így néz ki a grafikon:
http://kepfeltoltes.hu/090707/10852190081_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
milyen kis optimista :) céláram nekem is 15270 volt, de támasznak nem mondanám, ha 150 ponttal alá ment.. 50 napos valóban itt van, majd elszenvedünk itt 2napot, aztán zutty :) bollinger szallag közepe alatt vagyunk, illene megtolni a szallagokat :)
Ennyi erővel lehetne 150-is :) !
15005-ez támasz!
50MA naposon! Úgy jár át rajta, ahogy akar :) !
Ráadásul nálam az 50 MA naposon az 15351.5
ööö még nem olvastam :) pill
Egonnak a 15200 is támasz hatiban, mi erről a Te véleményed Herceg?
véleményem szerint 15ks buxot teszteltük vissza, most mehetne a kútba. otp 3395ös támasza törni látszik (persze még nem releváns) köv szint meg mélyen van :)
Olvastam. MOL oldalazás, Telekomnál 560 többé nem támasz, fel van írva a papíromra. :-)
Igazából azt várnám, hogy 15500-600-ig elvánszorogjon, hogy shortokat tudjak nyitni...
hmm olvastad Te elemzésemet? :D sztm ricsi és otp erős, mtel és mol már nem fog sokat esni... szóval tőlük egyelőre ne mvárnék dr ámát
300as KT liszenszet finanaszíroznám, ha lenne rá mód. Hol kell fizetni? :))
Kitano - longot egyébként egyelőre nem nyitnék. támasznál se, támasz alatt újabb shprt, mondjuk úgy :)
Már csak a telekom tartja magát, a többiek szépen jönnek lefelé. Különösen a MOL. Vajon most is megfogja a 11K?
Tényleg célszerű,de akkor hol a kaszinóhangulat? :D
Most spektidő van....
:)célszerű valóban támaszokat tradelni.
Ismeritek már a stratégiám: nálam long csak támaszról, vagy ellenállás áttörésekor: tehát 15000 körülről, vagy 15500 felett (forrás: TA - Herceg)
És ha úgy írtam volna: ... hátha jobban megy a hati trade?
:-))
ez ilyen tippek és trükkök rovat. :) KT ismét alcsony, akkor long?
Na, avatarügyileg visszavonultam illegalitásba, hátha így jobban megy a trade.
otp még alig esett... Azért nem longolok csak :)
Nem vagy egyedül :)
Trédelni nincs időm manapság de ma fordultam 180-on csütörtöki shortból longba. Záráskor izgultam, de talán mégis jó lehet, de azért holnap valszeg zárom.
Nem ment szignifikánsan 50 napos átlag alá de nem látok benne nagy erőt fölfelé se. Talán csak annyi esélye van, hogy az S&P-t megdobja a 885 rendesebben és mi meg megyünk utána.